ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Laorx said: her hafta 1 yaşlı 1 gay 1 güzel 1 dengesiz 1 orta yaş ev hanımı +1 ve hırs,fesatlık,kıskançlık ve yemeklerin bir mixi olan nahoş yarışma tek çekilebilir yanı yemek tarifleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 alperozg said: bLackcha0s said: AthleT said: Yemekteyiz Öğrenci Evi ~ Ekşi. Bizim insanımıza bu yaraşır :) süpermiş bu ya +1 ne güldüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ya Birgül ya da Nuray kazanmalıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sevgi kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 o şimdiki gay on numara laa en bariz gay :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Hayatımda ızledııgm en dakdık program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oha karıya makyaj yapmaya geldiler uyş paraya bak bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kari 2 yüzlünün önde gideni yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Elim ayağım titriyo izlerken bir öğrenci olarak. Ah Banu hanım o yemekleri yapıp bana getirsen seni bile yerim tontişim. Banu hanım'da Özge Özberk'in ikizimidir nedir tam bir milf . Mukerrem hanımda haftanın çirkin yarışmacısı belli oldu. Kadın zaten girişte, sırtındaki hayvan gibi kürküyle ve devasa gövdesiyle belli etti kendini . Gelirken yolda ayı öldürmüşte sırtına geçirip gelmiş hayvanı kadın adeta. Afganistanlı yeşil gözlü kız portresini andıran yarışmacıdan çılgın yemekler bekliyorum, kendisinin IQ su zaten programa fazla gibi geldi bana biraz. Kadında tam zengin beğenmediğini çöpe döküyor yahu. Bir fakir olarak kriz geçirdim ekran karşısında. O değilde ben oturmuş final zamanı burda yemekteyiz yorumluyorum o dahada garip. Orda yarışmacının yaz rüyalı pastasını yerlerken ben elma kemiriyom arkadaş lanet olsun öğrenciliğe ve özendirici yayıncılığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bol para varsa banu ideal bir eş seçimi olabilir. en azından eve geldiğinde sıcak karşılar adamı. hem göbekli, kaknem bişi de değil. yemek de yapıyor az çok. aç kalmazsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 daha ne yapsın kadın millet 4 puan verdi auhauah bizi iyi ayarladı zart zurt tak 4 puan muhuah. şimdilik iyi bişi gibi gözüktü ama leyla gibi millete misafir olunca napcak merak ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 leyla ilk bölüm taştı sonra ufalandı (görüntü olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 şuan çalan arapca olan parçayı bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 wowdaki giris mekaninda calan muzigi verdiler fon olarak haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahahaha:D login olsun artık biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 adamınbiri said: ahahaha:D login olsun artık biri gülmek istemiyorum :D:D -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yimekler bierbattıe diyen bi abla vardı kimdi o. bide terkoz suyunu öpen amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bi herif var italyan, kıza ordan bi yerden yapma gül buldu, onu verdi, sonra yorum olarak da "Ortam gergindi, o an canımdan çıktı öyle bi gül" dedi, yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sözlükten alıntı. simdi farkettim ki gercek hayat boyle bisey degil. annemle yarismayi izledikten sonra yemek masasina oturduk. her zaman parmaklarimla birlikte yedigim ayse kadin fasulyeyi tadip "damak zevkime uygun degil kubra hanim" diyerek reddettim. bir de ne goreyim kubra hanim beni masadan "git ne halin varsa gor serseri" diye kovdu; arkadan da gudumlu anne terligini firlatti. su an odamda web kameraya bakarak "bence bu hafta kubra hanim cok stres altindaydi, yemeklerin tadi yoktu" diye kayit yaparken anne yine gelip bu sefer bilgisayar kablosunu cekti, yatagima kactim. yorgan altinda puan kartimi kaldiriyor ve 2 veriyorum o da yarin vercegi harcligin hatrina. tanim: disarda olsalar hapur hupur yicekleri yemeklere sirf kamera karsisinda olduklarindan ve uc kurus para yuzunden burun kiviran ariza tipleri secen yarisma gorunumlu sahin. (la traviata, 04.12.2008 00:04 ~ 00:10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 OHAAAAA ALEKSANIROOO O.COCUKLARINDA OYNUYOR LAN VAYY BİZİM GENÇE BAK TESPİH SALLAMAYI BİLMEZ KALKAR FİLMDE OYNAR OLUM HALK DEĞİL YARIŞANLAR KANDIRIYORLAR BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 arkadaslar bu suursuzlari izlemekten daha keyifli 1000 sey siralariz. ister yanliz ister aileniz ister arkadaslarinizla.izlemeyin sunlari.rating aldikca devam ediyor bu skten seyler, youtube'a girin mesela.kavga istiyosaniz alasi var, tartisma istiyosaniz onun da en alasi orda.ben giriyorum siz de girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gecen ev arkadaslarimla izledim de cin işkencesi yahu kaynana yarismalarindan guzel ama en azindan konsept ilgimi cekiyo yemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bırakın yemeği falan cumartesi günleri fox kitlenin 50 sarışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Yabancı Gelin başlıyo, ona takılıcam ben. 50 sarışın ama 50side birbirinden beter sarışın. Bi tekvandocu var eh idare eder ama gerisi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tekvandocu sakat mehmet ali'ye bile kafa tutu fazla sert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar