Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Elim ayağım titriyo izlerken bir öğrenci olarak. Ah Banu hanım o yemekleri yapıp bana getirsen seni bile yerim tontişim.

Banu hanım'da Özge Özberk'in ikizimidir nedir

tam bir milf

. Mukerrem hanımda haftanın çirkin yarışmacısı belli oldu. Kadın zaten girişte, sırtındaki hayvan gibi kürküyle ve devasa gövdesiyle belli etti kendini . Gelirken yolda ayı öldürmüşte sırtına geçirip gelmiş hayvanı kadın adeta.

Afganistanlı yeşil gözlü kız portresini andıran yarışmacıdan çılgın yemekler bekliyorum, kendisinin IQ su zaten programa fazla gibi geldi bana biraz.

Kadında tam zengin beğenmediğini çöpe döküyor yahu. Bir fakir olarak kriz geçirdim ekran karşısında.

O değilde ben oturmuş final zamanı burda yemekteyiz yorumluyorum o dahada garip. Orda yarışmacının yaz rüyalı pastasını yerlerken ben elma kemiriyom arkadaş lanet olsun öğrenciliğe ve özendirici yayıncılığa.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlükten alıntı.

simdi farkettim ki gercek hayat boyle bisey degil.
annemle yarismayi izledikten sonra yemek masasina oturduk.
her zaman parmaklarimla birlikte yedigim ayse kadin fasulyeyi tadip "damak zevkime uygun degil kubra hanim" diyerek reddettim. bir de ne goreyim kubra hanim beni masadan "git ne halin varsa gor serseri" diye kovdu; arkadan da gudumlu anne terligini firlatti.

su an odamda web kameraya bakarak
"bence bu hafta kubra hanim cok stres altindaydi, yemeklerin tadi yoktu" diye kayit yaparken anne yine gelip bu sefer bilgisayar kablosunu cekti, yatagima kactim.

yorgan altinda puan kartimi kaldiriyor ve 2 veriyorum o da yarin vercegi harcligin hatrina.

tanim: disarda olsalar hapur hupur yicekleri yemeklere sirf kamera karsisinda olduklarindan ve uc kurus para yuzunden burun kiviran ariza tipleri secen yarisma gorunumlu sahin.
(la traviata, 04.12.2008 00:04 ~ 00:10)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...