Burax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 nil ölsün zaten sonuncu da oldu içimin yağları eridi oh olsun hayatta da kazanamaz bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kevaşe nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: +18 Bi aksam ananem oturmus bu programa bakiyodu, dedem geldi salona oturdu söyle bi bakti, kadin kapiyi aciyo bi erkek giriyo, kadin gene kapiyi aciyo bi erkek daha giriyo. En sonunda sordu: Ne bu CheranE mi? O an fisim cekildi. Yarildim :D ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 onu bulamayanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aslanım naim helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aslanım naim? fatal error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Abi ahahaha konuşulanlara ve post sahiplerinin nicklerine inanamıyorum ya beklemediğim kişilerden acaip bir takipçilik var programa ahhahaha osman 7 puan abdullah 12 filan puanlar söyleniyor , yemeklere yorum yapılıyor filan abi ben topici okurken çok eğlendim devam lütfen :) Dalga geçmiyorum valla hoşuma gitti mutlusunuz abi bu programı izlerken kıskandım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masquerade said: aslanım naim? fatal error Ben iptal ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Abi Nil'in puanını duyuncaki surat ifadesi ve girdiği kıskançlık krizi mükemmeldi. Sen o kadar pisle, "yemeklerini çok beğendim ama düşük puan veriyorum çünkü herkese haketmediği puanları verdim" de, sonra frapan hareketler acayip yemek yeme şekli ve ufak yalakalıklarla insanları kandırmaya çalış. Yemezler. Sahra'ya acıdım ama dün. Diğer dört yarışmacı da ortanın üstü seviyede bi gelir düzeyine sahipti, bu ise ortanın altındaydı. Evlerdeki imkanları karşılaştırdığında arada çok fark vardı cidden. Masum bi "jest" düşüncesiyle tül atarak masayı kapatması resmen sonunu getirdi sdf VE EVET takip ediyorum her gün. Eğlenceli oluyo. Bizler yemeği seven, damak zevkine düşkün bi milletiz. Haliyle bu tarz programları izleriz. Yapımcılar burayı iyi yakalamış kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 geçen bir teyze "işte ben ev hanımlığına 7 puan şuna bık şuna hede" diye girip, "hepsini beğendim ben, o yüzden 3 puan" demişti, yanlış duymadım di mi onu ben ? sonra aynı teyze erkek bir yarışmacı varken aynısını diyip , "eeğ kendisi ev hanımı olamaz zaten o yüzden 3 puaağn" demişti, kafam allak bullak oldu. ne biçim bir yarışmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 herif resmen 20 milyar kazandı yarışmadan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ehuehu bu ne abi maç topiklerine dönmüş resmen B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bahse girerim insanlar bu yarismayi yemekler icin izlemiyo. Türk insani öyle bi konumda ki, nerede tartisma, kim nerede birine laf sokuyo, nerede kavga cikiyo, bizde orayi izliyoruz. Almanyadaki 'Perfekt Dinner' isimli televozyon programindan calinti olan bu yayin, orjonaline (yada orjinallerine) göre cok ucuz. Yabanci versiyonlarinda, insanlar bilmedikleri, yabanci tarifleri uyguluyolar. Türkiyede durum cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 itiraf ediyorum; sırf o en sonundaki 2 dakikalık puanlama bölümünü merak ettiğimden izliyorum.ha bi de o saatte tv de izlerken uyuya kalacağım pek program yok o da bir neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Valla benim ordaki kavgayla dövüşle hiç alakam yok. Hatta tartışma oldu mu rahatsız oluyorum içten, bazen kavga bitene kadar başka kanala geçiyorum. Benim alakam yemekle. Bakıyorum, "oha mantı yapmış eliyle" diyorum ben. Başka da bi olayım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Marveloth said: Bahse girerim insanlar bu yarismayi yemekler icin izlemiyo. Türk insani öyle bi konumda ki, nerede tartisma, kim nerede birine laf sokuyo, nerede kavga cikiyo, bizde orayi izliyoruz. Almanyadaki 'Perfekt Dinner' isimli televozyon programindan calinti olan bu yayin, orjonaline (yada orjinallerine) göre cok ucuz. Yabanci versiyonlarinda, insanlar bilmedikleri, yabanci tarifleri uyguluyolar. Türkiyede durum cok komik. sanki yurtdışında herkes yemek yapmayı ii biliyor da farklı yemek yapıyorlarmış Türkiyede hangi yemeği yaparsan yap orada oturan diğer 4kişinin de yorumu olacaktır daha önce ya yapmıştır ya da yemiştir fln ayrıca şeyma dedi onu ev hanımı olmadığı için 7 puan kırıyorum diye len sen ev hanımıydın da servisi nie garson yaptı en ezüq nil sonra şeyma sonra sahraydı ha bence birincliği ümit bey haketmişti ama naimin de yemekleri iiydi afferim erkek gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yemekteyiz Öğrenci Evi ~ Ekşi. Bizim insanımıza bu yaraşır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Leyla güzel kız ama evliymiş. :/ hatta şu an yemek yapıyor. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 her hafta 1 yaşlı 1 gay 1 güzel 1 dengesiz 1 orta yaş ev hanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Masquerade said: Leyla güzel kız ama evliymiş. :/ hatta şu an yemek yapıyor. xD (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ya bir ara rast geldim, adam harika yemek yapmış,hepside çok beğendi. Kadın diyor işte mantı çok güzel olmuş,servis harika vs vs... 3 puan veriyorum. Nasıl bir çekememezlik,nasıl "Buna diğerleri yüksek puan verir ben düşük veriyim beni geçmesin." hırsıdır. Diğerleride aynı şeyi yaptı hepsi çok beğendi 3 puan verdi.Bir tane yarışmacı 8 verdi hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 AthleT said: Yemekteyiz Öğrenci Evi ~ Ekşi. Bizim insanımıza bu yaraşır :) süpermiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Laorx said: her hafta 1 yaşlı 1 gay 1 güzel 1 dengesiz 1 orta yaş ev hanımı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bLackcha0s said: AthleT said: Yemekteyiz Öğrenci Evi ~ Ekşi. Bizim insanımıza bu yaraşır :) süpermiş bu ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kız: Ben kıyma yemem, sevmiyorum! Erkek: E dün akşam niye çorbanda köfte vardı? Kız: Ben kıyma yemiyorum! Köfte farklı, top halinde. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar