Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi ahahaha konuşulanlara ve post sahiplerinin nicklerine inanamıyorum ya beklemediğim kişilerden acaip bir takipçilik var programa ahhahaha osman 7 puan abdullah 12 filan puanlar söyleniyor , yemeklere yorum yapılıyor filan abi ben topici okurken çok eğlendim devam lütfen :) Dalga geçmiyorum valla hoşuma gitti mutlusunuz abi bu programı izlerken kıskandım ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Nil'in puanını duyuncaki surat ifadesi ve girdiği kıskançlık krizi mükemmeldi.
Sen o kadar pisle, "yemeklerini çok beğendim ama düşük puan veriyorum çünkü herkese haketmediği puanları verdim" de, sonra frapan hareketler acayip yemek yeme şekli ve ufak yalakalıklarla insanları kandırmaya çalış. Yemezler.
Sahra'ya acıdım ama dün. Diğer dört yarışmacı da ortanın üstü seviyede bi gelir düzeyine sahipti, bu ise ortanın altındaydı. Evlerdeki imkanları karşılaştırdığında arada çok fark vardı cidden. Masum bi "jest" düşüncesiyle tül atarak masayı kapatması resmen sonunu getirdi sdf

VE EVET takip ediyorum her gün. Eğlenceli oluyo. Bizler yemeği seven, damak zevkine düşkün bi milletiz. Haliyle bu tarz programları izleriz. Yapımcılar burayı iyi yakalamış kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bir teyze "işte ben ev hanımlığına 7 puan şuna bık şuna hede" diye girip, "hepsini beğendim ben, o yüzden 3 puan" demişti, yanlış duymadım di mi onu ben ?

sonra aynı teyze erkek bir yarışmacı varken aynısını diyip , "eeğ kendisi ev hanımı olamaz zaten o yüzden 3 puaağn" demişti, kafam allak bullak oldu.

ne biçim bir yarışmadır
Sosyal ağlarda paylaş

Bahse girerim insanlar bu yarismayi yemekler icin izlemiyo. Türk insani öyle bi konumda ki, nerede tartisma, kim nerede birine laf sokuyo, nerede kavga cikiyo, bizde orayi izliyoruz.

Almanyadaki 'Perfekt Dinner' isimli televozyon programindan calinti olan bu yayin, orjonaline (yada orjinallerine) göre cok ucuz. Yabanci versiyonlarinda, insanlar bilmedikleri, yabanci tarifleri uyguluyolar. Türkiyede durum cok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Bahse girerim insanlar bu yarismayi yemekler icin izlemiyo. Türk insani öyle bi konumda ki, nerede tartisma, kim nerede birine laf sokuyo, nerede kavga cikiyo, bizde orayi izliyoruz.

Almanyadaki 'Perfekt Dinner' isimli televozyon programindan calinti olan bu yayin, orjonaline (yada orjinallerine) göre cok ucuz. Yabanci versiyonlarinda, insanlar bilmedikleri, yabanci tarifleri uyguluyolar. Türkiyede durum cok komik.

sanki yurtdışında herkes yemek yapmayı ii biliyor da farklı yemek yapıyorlarmış
Türkiyede hangi yemeği yaparsan yap orada oturan diğer 4kişinin de yorumu olacaktır daha önce ya yapmıştır ya da yemiştir fln

ayrıca şeyma dedi onu ev hanımı olmadığı için 7 puan kırıyorum diye
len sen ev hanımıydın da servisi nie garson yaptı
en ezüq nil sonra şeyma sonra sahraydı ha
bence birincliği ümit bey haketmişti ama naimin de yemekleri iiydi
afferim erkek gücü
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir ara rast geldim, adam harika yemek yapmış,hepside çok beğendi.

Kadın diyor işte mantı çok güzel olmuş,servis harika vs vs... 3 puan veriyorum.

Nasıl bir çekememezlik,nasıl "Buna diğerleri yüksek puan verir ben düşük veriyim beni geçmesin." hırsıdır.

Diğerleride aynı şeyi yaptı hepsi çok beğendi 3 puan verdi.Bir tane yarışmacı 8 verdi hepsi o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...