Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 naimde yalaka çıktı haa 5i verdi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yavşaklığın anatomisi : naim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hasan abiyle nika iyi bir cift olurlar saygilar, arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nasıl kalitesiz bir program anlatamam, sizin nasıl izliyor olduğunuzu da anlayamam aynı zamanda. neden izliyorsunuz lan? = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eğlenceli oluyor ya sfsda yoksa çok dangalak birşey cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yaw evde tek kalıyoruz belki yemek yapmayı öğreniriz fln asdakd nika tatlı bişi ama bir o kadar da beceriksiz yani eline aldığı her şeyi düşürüyor kırıyor omg dedim bir an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahah berbat bi program, ama aslında acaip analizler de çıkabilir yani sabredip izlenebilirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 DarKRideR said: eğlenceli oluyor ya sfsda yoksa çok dangalak birşey cidden hem eğlenceli hemde yemek yapmak adına azda olsa bişeler öğreniyoruz. :D edit: Nika'mı Mika'mı nedir, ilk gün otistik olduğunu söylemiştim beni doğru çıkardı. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yaw kiz nasi cirkef! kardesimin muhtesem analizi var kiz ile ilgili ama buraya yazip da ucamam simdi... lol ama cirkeflikte ve mallikta bi marka. bu dert degil de bunlarin sayilarinin artmis olmasi kotu iste. gay i ise el degmeden balik ile yok ediyoruz.. istemeden de olsa el ile temas etmemiz halinda bol su ile yikamamiz sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 O Naimmidir nedir ne gıcık bi tiptir ya, geçen günkü adama misafirliğe gittiğinde demediğini bırakmadı, şimdi Nikaya gidiyo olur öle şeyler tarzı konuşuyor, bildiğin ona buna dalaşıyor sonra Nikaya sırf güzel olduğu için asılıyor ve boş yere 5 puan verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Laorx said: DarKRideR said: eğlenceli oluyor ya sfsda yoksa çok dangalak birşey cidden hem eğlenceli hemde yemek yapmak adına azda olsa bişeler öğreniyoruz. :D edit: Nika'mı Mika'mı nedir, ilk gün otistik olduğunu söylemiştim beni doğru çıkardı. Şaka gibi. pilava bir tam margarin atmam gerektiğini öğrendim asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 olsu kız taş konuşma tarzı hoşuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ahaha yarın naim'in evi süper olacak galiba sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Naiöm faith ürek gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 DarKRideR said: ahaha yarın naim'in evi süper olacak galiba sdfds sanırsam bugünkü kadın kaçıyor evden ve birinci o nası alcak parayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 naime balyozla dalsam bir yıl hiç sinirlenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Naim denen herif bıcak tabağın sağında keskin kısmı tabağa hafif dönük bir biçimde koyulur diyen herifmi. O yarma uzun saçlı olsam döverdim onu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bir ben izleyemedim ya şunu kaçırıyorum hep. Yorumlara baktım da izleyen dolmuş be kardeşim. ''Şu kızı varya bi verseler saçlarından tutup duvara vuravura... O adamı görsem ciğerini çıkarıp eline vericem al bunu ye dicem'' Tarzında yorumlar var.Merak ettim yarışanlar alt tarafı bi yemek yapmıyor mu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 alt tarafi bir yemek de, isin ucunda para olunca herkesin cirkefligi adiligi ortaya cikiyor. sen git kaya tuzunda balik yap, herkes cok begensin; 2 puani cok gor. dedikoduya merakli milletiz, bir de tam haber oncesi yemek saatinde yayinlaninca mecbur izliyoruz ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya çok komik bu program ya bügünkü kadının konuşması falan çok iiydi ya çok salak saçma tartışmalar çıkıyo bitana gay bi adamda var bi tane tarzan gibi herif var bide rastlayınca zaplamadan iziyormm ben walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 @thegho~1: prooğram eğleceli ama seçilen adamları sorun çıkartacak tiplerden, çirkeflerden, antipatik mallardan vs seçiyorlar.. esas konsept ile daha iyi olur prooğram ama rating almaz (RATIING! RAATIIINNGGG!! [large]RAATTIINGGG!!![/large]) türk halkı pislik adamı çook sever, ayılır bayılır izler. mesela o kıza "sefimli lan bıcı bıcı bıcı" diyen olması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 annemin zoruyla istemeden izlemek zorund kaldım. bi 15 dk sonra kendimi yorum yaparken buldum. ertesi günü annemden önce açıp anne gel başlıyo dedim :P beraber yorum yapıp gülüp ayıplıyoruz yarışmacıları hehe.. tefsiyon ilginç bişe ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sdfsa barış abi bende öyle başladım bu programa bela gibi birşey aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dasaaa said: mesela o kıza "sefimli lan bıcı bıcı bıcı" diyen olması vs. yalan mı yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yalan bence,yatak odası dışında iş yapamayacak bir tip o,bariz belli... Naim yarışıyor,adam bildiğin Kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar