Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw evde tek kalıyoruz belki yemek yapmayı öğreniriz fln asdakd nika tatlı bişi ama bir o kadar da beceriksiz yani eline aldığı her şeyi düşürüyor kırıyor omg dedim bir an :D
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
eğlenceli oluyor ya sfsda yoksa çok dangalak birşey cidden

hem eğlenceli hemde yemek yapmak adına azda olsa bişeler öğreniyoruz. :D

edit: Nika'mı Mika'mı nedir, ilk gün otistik olduğunu söylemiştim beni doğru çıkardı. Şaka gibi.
Mesaj tarihi:
yaw kiz nasi cirkef!

kardesimin muhtesem analizi var kiz ile ilgili ama buraya yazip da ucamam simdi... lol

ama cirkeflikte ve mallikta bi marka. bu dert degil de bunlarin sayilarinin artmis olmasi kotu iste.

gay i ise el degmeden balik ile yok ediyoruz.. istemeden de olsa el ile temas etmemiz halinda bol su ile yikamamiz sart.
Mesaj tarihi:
O Naimmidir nedir ne gıcık bi tiptir ya, geçen günkü adama misafirliğe gittiğinde demediğini bırakmadı, şimdi Nikaya gidiyo olur öle şeyler tarzı konuşuyor, bildiğin ona buna dalaşıyor sonra Nikaya sırf güzel olduğu için asılıyor ve boş yere 5 puan verdi.
Mesaj tarihi:
Laorx said:
DarKRideR said:
eğlenceli oluyor ya sfsda yoksa çok dangalak birşey cidden

hem eğlenceli hemde yemek yapmak adına azda olsa bişeler öğreniyoruz. :D

edit: Nika'mı Mika'mı nedir, ilk gün otistik olduğunu söylemiştim beni doğru çıkardı. Şaka gibi.

pilava bir tam margarin atmam gerektiğini öğrendim asdfsdf
Mesaj tarihi:
Bir ben izleyemedim ya şunu kaçırıyorum hep.
Yorumlara baktım da izleyen dolmuş be kardeşim.
''Şu kızı varya bi verseler saçlarından tutup duvara vuravura...
O adamı görsem ciğerini çıkarıp eline vericem al bunu ye dicem''
Tarzında yorumlar var.Merak ettim yarışanlar alt tarafı bi yemek yapmıyor mu:)
Mesaj tarihi:
alt tarafi bir yemek de, isin ucunda para olunca herkesin cirkefligi adiligi ortaya cikiyor. sen git kaya tuzunda balik yap, herkes cok begensin; 2 puani cok gor. dedikoduya merakli milletiz, bir de tam haber oncesi yemek saatinde yayinlaninca mecbur izliyoruz ^^.
Mesaj tarihi:
ya çok komik bu program ya
bügünkü kadının konuşması falan çok iiydi ya
çok salak saçma tartışmalar çıkıyo
bitana gay bi adamda var
bi tane tarzan gibi herif var bide
rastlayınca zaplamadan iziyormm ben walla
Mesaj tarihi:
@thegho~1:
prooğram eğleceli ama seçilen adamları sorun çıkartacak tiplerden, çirkeflerden, antipatik mallardan vs seçiyorlar.. esas konsept ile daha iyi olur prooğram ama rating almaz
(RATIING! RAATIIINNGGG!! [large]RAATTIINGGG!!![/large])
türk halkı pislik adamı çook sever, ayılır bayılır izler.
mesela o kıza "sefimli lan bıcı bıcı bıcı" diyen olması vs.
Mesaj tarihi:
annemin zoruyla istemeden izlemek zorund kaldım. bi 15 dk sonra kendimi yorum yaparken buldum. ertesi günü annemden önce açıp anne gel başlıyo dedim :P beraber yorum yapıp gülüp ayıplıyoruz yarışmacıları hehe.. tefsiyon ilginç bişe ya..
  • Yeni Oluştur...