tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 biliyorum daha önce açıldı böyle bi konu ama bi yoklama almak mantıklı geldi. yazıcak olanlar aşağıdaki formatta yazsın vede gereksiz mesaj atılmasın lutfen ana-night elf - rogue alt1-tauren-druid[signature][hline]Krakilin lvl 7 dark fighter - bartz Riruix lvl 9 dark fighter - kain [Bu mesaj tunca tarafından 25 Nisan 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Dwarf - Paladin - Male Gnome - Mage - Male/Female Nightelf - Hunter - Female Troll - Shaman - Male[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Night Elf - Rogue - Male Dwarf - Warrior - Male Orc - Warlock - Male Human - Paladin - Female[signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 25 Nisan 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Human-Mage-Silver hand (official org.)guild alt Undead-Priest or Mage..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Erkek Tauren Druid[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ana karakter : human - warrior alt karakter : troll - rogue ayrıca birde dwarf olacak büyük ihtimalle. sanırım betacıları falan saran tauren druid olayı bizede bulaşmış herkeste var maşallah :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dwarf - Paladin veya Warrior - Male Nightelf - Hunter - Female Eğer çok etrafımdaki insanlar horde diye tuturursa; Orc - Warlock veya Shaman - Male[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 güzeeel güzeel kimse gnome olmuyo süper şirin olucak ya =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Zabrak - jedi :P dicem linc edilcem :P oynarsam Undead - Mage turevi (necro filan falan neyse iste.)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ME online'ın ertelenmesinden sonra,WoW a bakayım dedim,süper olmuş son durumu..Eğer oynsarsam: Undead-Warrior[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Troll-Hunter-Male Human-Paladin-Male[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler.
nmes Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Orc-Warlock-Male Dwarf-Mage-Male Tauren-Warrior-Male Human-Paladin-Male[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Norak, 26 Nisan 2004 20:06 tarihinde demiş ki: gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler. var ya iyice gaza geldim. inanılmaz güçlü bi gnome mage yapıp hepinizi ayaklarıma kapanacak hale getiricem niahahaha :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 night elf -Rogue orc-warrior kaç karakter açabiliyoruz en fazla? yada gnome açarım bi tane belki, güçsüz tarafa katılma gibi bir eğilimim olmuştur hep [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Nisan 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Norak, 26 Nisan 2004 20:06 tarihinde demiş ki: gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler. Adamlar abartmışlar,human fighter ile gnome fighterın dmgları aynı..Buna ek olarak gnomelar nasıl oluyorsa two handed silah taşıyorlar!!Yahu one handedlar bile onlara two handed gibi gelir.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ilk başta 10 denmişti ama sanırım max 8 karakter açılabiliyor şu an.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Human-Paladin-Male alt belli degil[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
nek2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 nightelf-hunter-male nightelf-rogue-male nightelf-warrior-male nightelf-mage-male
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Keşke gnomelar yerine goblinler eklenseydi=/ (neden eklenmediğini biliyorum ezmeyin)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Human-Paladin çoğunluk horde olursa birde shaman olur.Ama 2 ye bölünüceksek human paladin oynayacağım.
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 male n.elf rogue male human paladin[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 NE-Druid ^^ saglam bir karakter claw mlaw :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 oh süper hala gnome olmak isteyen yok. bu süper şirin zibidileri niye sevmiyonuz anlamıyorum ama olsun sevmeyin daha iyi benim için =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 NE hunter veya rouge kesin.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Öne çıkan mesajlar