tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 biliyorum daha önce açıldı böyle bi konu ama bi yoklama almak mantıklı geldi. yazıcak olanlar aşağıdaki formatta yazsın vede gereksiz mesaj atılmasın lutfen ana-night elf - rogue alt1-tauren-druid[signature][hline]Krakilin lvl 7 dark fighter - bartz Riruix lvl 9 dark fighter - kain [Bu mesaj tunca tarafından 25 Nisan 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Dwarf - Paladin - Male Gnome - Mage - Male/Female Nightelf - Hunter - Female Troll - Shaman - Male[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Night Elf - Rogue - Male Dwarf - Warrior - Male Orc - Warlock - Male Human - Paladin - Female[signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 25 Nisan 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Human-Mage-Silver hand (official org.)guild alt Undead-Priest or Mage..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Erkek Tauren Druid[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ana karakter : human - warrior alt karakter : troll - rogue ayrıca birde dwarf olacak büyük ihtimalle. sanırım betacıları falan saran tauren druid olayı bizede bulaşmış herkeste var maşallah :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dwarf - Paladin veya Warrior - Male Nightelf - Hunter - Female Eğer çok etrafımdaki insanlar horde diye tuturursa; Orc - Warlock veya Shaman - Male[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 güzeeel güzeel kimse gnome olmuyo süper şirin olucak ya =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Zabrak - jedi :P dicem linc edilcem :P oynarsam Undead - Mage turevi (necro filan falan neyse iste.)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ME online'ın ertelenmesinden sonra,WoW a bakayım dedim,süper olmuş son durumu..Eğer oynsarsam: Undead-Warrior[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Troll-Hunter-Male Human-Paladin-Male[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmes Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Orc-Warlock-Male Dwarf-Mage-Male Tauren-Warrior-Male Human-Paladin-Male[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Norak, 26 Nisan 2004 20:06 tarihinde demiş ki: gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler. var ya iyice gaza geldim. inanılmaz güçlü bi gnome mage yapıp hepinizi ayaklarıma kapanacak hale getiricem niahahaha :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 night elf -Rogue orc-warrior kaç karakter açabiliyoruz en fazla? yada gnome açarım bi tane belki, güçsüz tarafa katılma gibi bir eğilimim olmuştur hep [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 27 Nisan 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Norak, 26 Nisan 2004 20:06 tarihinde demiş ki: gnomelar allaha yakın bana uzak olsun mümkünse, bence oyunun tek eksi tarafı yani o ufak yeşil/mor şeyler. Adamlar abartmışlar,human fighter ile gnome fighterın dmgları aynı..Buna ek olarak gnomelar nasıl oluyorsa two handed silah taşıyorlar!!Yahu one handedlar bile onlara two handed gibi gelir.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ilk başta 10 denmişti ama sanırım max 8 karakter açılabiliyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Human-Paladin-Male alt belli degil[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 nightelf-hunter-male nightelf-rogue-male nightelf-warrior-male nightelf-mage-male Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Keşke gnomelar yerine goblinler eklenseydi=/ (neden eklenmediğini biliyorum ezmeyin)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Human-Paladin çoğunluk horde olursa birde shaman olur.Ama 2 ye bölünüceksek human paladin oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 male n.elf rogue male human paladin[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 NE-Druid ^^ saglam bir karakter claw mlaw :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 oh süper hala gnome olmak isteyen yok. bu süper şirin zibidileri niye sevmiyonuz anlamıyorum ama olsun sevmeyin daha iyi benim için =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 NE hunter veya rouge kesin.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar