dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bant dergisi 50.sayısı için Shepard Fairey'e [Obey Giant] Atatürk posteri yaptırtmış. Obey zaten çizgisi ile street art hareketinin bayraktarlığını yapmış amcalardan. Bu poster de çok şukela olmuş.. Obama'nın posterlerini yapan zat da kendisi. Yetenekli vesselam! http://obeygiant.com/ Bant dergisi herkese bu posterlerden vericek sanıyorum. Ama (evet bi ama var) eğer ki siz imzalı ve numaları, orijinal bi postere sahip olmak istiyorsanız o zaman şu sayfada gerekenleri yapıp çekilişe katılıyorsunuz ve satın almaya hak kazanan talihliler 100€'ya imzalısına sahip olabiliyorlar. Para lösev'e bağışlanıcakmış. ayrıntılar:http://bant.tv/blog/ Pek bi güzel olmuş! edit:typooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzelll bant a atlıyım hemen bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ilk defa böle bi dergi duydum ama resim güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Türkiye'de satılıyor mu ya bu? bişey anladıysam arap olim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 her yerde var. bant iyidir alın gayet^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sari-kirmizi, demek ki gsliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu ne dergisi? ne kadar? nerde satılıyor? posterin boyu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bant dergisi (adı yani) genel sanat, müzik, kitap vs. gazetecilerde satılıyor, 5ytl, poster ebadını bilmiyorum.. daha yeni haber aldım zaten.. böle bişiler var galba dediler. yarın alır yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 edit: dasaa, beyaz atlı prens. kültür sanat etc. dergisi, d&r'da var mesela. fiyatını unuttum. poster boyunu bilmiyorumz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dasaaa teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 duymadımdı, güzel olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çok güzel olmuş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben bugün sordum yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Guzel fikir ama kotu olmus. Sagdaki goz (sol gozu) egik olmus. Bi de tasarimi begenmedim. Adamin (Shepard Fairey) kendi sanat tarzini bilmedigimden yorum yapmam zor. Ama Direk portreyi almis koymus gibi. Biraz daha desensel olabilirmis. Bant dergisini cok gordum ama hic alip okumadim. Guzel reklam olmus. Bu posterden sonra alip okumayi dusunuyorum. Hayir "Ataturkcu cizgide oldugunu kanitladi" felan diye degil de, boyle ilginc seyler yapabildigini gostermis olmasi, Ataturk ile biraz daha genis haber imkani olmus. (daha once yapiyordur belki ama duymadim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Shepardın sitesinde bulamadım yanlız bu posteri. koysaymıs keske. obama kampanyalarındanda köşeyi döndü adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bulamayanlar için; akm'nin karşısındaki büfede var, fiyatı 7ytl, poster güzel, derginin içeriği zaten güzel fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 aldım ben, 50x70 sanırım ebat. kağıdı da güzel bööle, dokulu mokulu. ayrıca stickerlar da çıkıyo içinden pek nefis. bant iyidir, arada bir alıyorum, bazen entellikten bayıltıyor insanı ama genel itibariyle güzel dergi. tüm ciddi kitapçı/dergicilerde var (en azından istanbul'da). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 düşünsene geyiği elimde Atatürk'ün imzalı posteri var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 poster güzel.. satın alma hedesine de başvurdum tabi ;) ama konu olarak içerik çok oturmamış sanki. ilk makale güzel iken sonrası hafif kahvehane sohbeti (entel kahve ve hatta café) tadında olmuş gibi geldi.. ya da bana öle geldi. onun dışında derginin kalan yazıları güzel, 50 sayıya yakışır olmuş gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Poster değişik olmuş. Dergiyi okumadım daha önce. Alıp bir bakayım, madem bu kadar övüldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dergi güzel dergidir, içeriklidir ben aldım gayet hoş sticker ları daha çok sevdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Çüş Bant'ı bilmemekte bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hitap ettiği kitlenin darlığı düşünülücek olursa, gayet normal bilinmeme oranı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar