Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shepard Fairey'den Atatürk posteri [Bant 50.sayı sebebiyle]

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bant dergisi 50.sayısı için Shepard Fairey'e [Obey Giant] Atatürk posteri yaptırtmış. Obey zaten çizgisi ile street art hareketinin bayraktarlığını yapmış amcalardan. Bu poster de çok şukela olmuş.. Obama'nın posterlerini yapan zat da kendisi. Yetenekli vesselam!

http://obeygiant.com/

Bant dergisi herkese bu posterlerden vericek sanıyorum. Ama (evet bi ama var) eğer ki siz imzalı ve numaları, orijinal bi postere sahip olmak istiyorsanız o zaman şu sayfada gerekenleri yapıp çekilişe katılıyorsunuz ve satın almaya hak kazanan talihliler 100€'ya imzalısına sahip olabiliyorlar. Para lösev'e bağışlanıcakmış.

ayrıntılar:http://bant.tv/blog/

Pek bi güzel olmuş!

edit:typooooooooo
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel fikir ama kotu olmus.

Sagdaki goz (sol gozu) egik olmus.
Bi de tasarimi begenmedim. Adamin (Shepard Fairey) kendi sanat tarzini bilmedigimden yorum yapmam zor. Ama Direk portreyi almis koymus gibi. Biraz daha desensel olabilirmis.

Bant dergisini cok gordum ama hic alip okumadim.
Guzel reklam olmus. Bu posterden sonra alip okumayi dusunuyorum.
Hayir "Ataturkcu cizgide oldugunu kanitladi" felan diye degil de, boyle ilginc seyler yapabildigini gostermis olmasi, Ataturk ile biraz daha genis haber imkani olmus. (daha once yapiyordur belki ama duymadim)
Sosyal ağlarda paylaş

aldım ben, 50x70 sanırım ebat. kağıdı da güzel bööle, dokulu mokulu. ayrıca stickerlar da çıkıyo içinden pek nefis.

bant iyidir, arada bir alıyorum, bazen entellikten bayıltıyor insanı ama genel itibariyle güzel dergi. tüm ciddi kitapçı/dergicilerde var (en azından istanbul'da).
Sosyal ağlarda paylaş

poster güzel.. satın alma hedesine de başvurdum tabi ;)

ama konu olarak içerik çok oturmamış sanki. ilk makale güzel iken sonrası hafif kahvehane sohbeti (entel kahve ve hatta café) tadında olmuş gibi geldi.. ya da bana öle geldi. onun dışında derginin kalan yazıları güzel, 50 sayıya yakışır olmuş gerçekten..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...