SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu 2. Cinematicte bi kadin var, ranger gibi bi kareakterin ayaklarini donduruyo tan öldürücekken borozan caliyo fln. Bana onun ne oldugunu aciklayabilirmisin olayi nedir napar? Dehset ilgimi cekti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sorceress,büyü yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 borazanın sorcla bi alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu artworkü http://www.daarken.com/flash2005/warhammer/sorceress_t1.jpg buda oyuniçi hali http://img.war-europe.com/syndic_img/nlarchive/2008-04/en/newsletter/Sorceress_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sparkcaster said: borazanın sorcla bi alakası yok Yok onu, durumu acilama amacli söyledim =) Cok etkilendim, wowla kiyas sevmeyebilirsiniz ama, frostmage tadinda bi classmi olur kendileri? Bide gercekten yürüyüsü videodakine benziyomu, salina salina gothic bi havada? Ve War da kiyafetler karakterlerin tüm vücudunu kapatiyomu endgame de fln? Yoksa tas gibi darkelf (bilmiyorum hangi race) oldugumuzu gösterebiliyomuyun dekolteyle? Eger umdugum gibiyse denemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sen hatunu begenmişin, bi wc yap gel wowa devam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yok be abi :D Zaten mage hastasiyim, buda baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 frost mage falan gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submaxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok ole karizma dondurmuo ...ahh keske :D odun gibi atio spelli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Quel-Thul said: sen hatunu begenmişin, bi wc yap gel wowa devam sdf HAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 2. cinematic cıktımı hangisi? en sonda akbaba bossun gorundugu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 evet ilki eşleşmiş ırkların birbirine girdiği ufak olanıydı, yanlış anlamadıysam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 frost mage ile alakası yok doğrusu, auto-proc snare yok, ana dmg büyüleri snare değil, dmg sızdırmayan kanatlı ice bariyer, yandan yemiş divine shield vs yok, boş beleş koşarken sallayabileceğin instant nuke'ler yok, spell interrupt 30sn cd, dibine birisi geldi mi dayağı atıyor ve oyunun en kötü solo pvp karakteri. frost mage gibi tek takılıp maymun edemezsin kimseyi yani devamlı healer lazım. büyü cast ettikçe dmg alıyorsun, kendini öldürebiliyorsun rahatça healer yoksa. lakin oyundaki en yüksek potansiyel dmg'ye sahip. arkanda healer, önünde tank varsa, kimse sana abanmadığı sürece dağıtıyorsun. ha ayrıca evet, oyunun sonunda da cübbeler böyle dekolte ve şahane başlıklar var. görebildiğim en kapalı cübbe transparandı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Güzelmis aslinda. Aklima yatmadi degil. edit: Ama spell cast ettikce damage almak biraz gereksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Absolut said: 2. cinematic cıktımı hangisi? en sonda akbaba bossun gorundugu mu? Koskoca Tzeentch'e (aka raven god) akbaba boss denirmi ya :( aha resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 enee o akbaba bide staff taşıyıp büyü falanmı yapıyo :S e orderdaki counterı ne bu akbabanın, destroda akbaba varsa orderda da dev bişi vardır muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eheh tüm warhammer dünyasında, herşeyin mirror'ını aramayın ama =) tzeentch tanrı. hatta zealot amcalar onun rahipleri. magus amcalar da onun müritleri. o uçan diskleri tzeentch veriyor onlara. videonun sonunda da tzeentch'in önündeki eleman da onun en baba championlarından bir tanesi.. tzar chanek gibi bir şeydi adı =) aslında ben de sinematiktekinin akbaba olduğunu anlayamamıştım, dolayısıyla tzeentch olduğunu da =P ejderha lan o bildiğin!! bu arada warhammer evreni hakkında fazlasını da bilmiyorum zaten. bir ara merak etmiş, wikiden bakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tzeetch in tam şekli yok aslında.raven god onun avartarlarından biri.ejderhada diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Videonun sonundaki Tzeentch değil (ben de o yanılgıya düşmüştüm :P) Greater Daemon of Tzeentch. "The Greater Daemon of Tzeentch is known as the Lord of Change." Bloodthirster da Greater Daemon of Khorne. Detaylı bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Quel-Thul said: enee o akbaba bide staff taşıyıp büyü falanmı yapıyo :S e orderdaki counterı ne bu akbabanın, destroda akbaba varsa orderda da dev bişi vardır muhakkak karl franz'ın griffonu var da apartman kadar değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bence o arkadaki akbaba öyle bir deamon, aşmış bir rol yüklemeyelim =) ordaki vurgu da chaos ordularının komutanı; tchar zanek'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tzeentch " The Lord of Change Tzeentch, "The Lord of Change" (not to be confused with the Greater Daemon of the same name), is the god of sorcery and manipulation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ractamainus said: bence o arkadaki akbaba öyle bir deamon, aşmış bir rol yüklemeyelim =) ordaki vurgu da chaos ordularının komutanı; tchar zanek'e.. oyle bir demon diyip gecmeyelim pls =) said: The Lord of Change is the wisest and most subtle of all the Greater Daemons, a monster whose gaze penetrates into the very depths of the soul exposing its victim's innermost hopes and fears. They are masters of the medium of the Realm of Chaos, possessing incredible powers of sorcery, and it is said that they can control fate by unraveling and deciphering the patterns in the winds of magic. ek: tzeentch marauder'lara degisme abilitysini bagislayan tanri ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ya hafiften lore'a girilmiş başlıkta da sorayım roleplay server var mı durum nasıl ( eet cook noob kaldım warhammer online a ok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imtholiel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Benim bir tane rp serverında karakterim var, yeni açtım. Çok fazla rp yapan yok özellikle combatta yapan görmedim, normal konuşuyorlardı. Sağlam rp guildleri var, rp derecesine göre sınıflandırılmışlar ( light, medium,heavy,devoted rp olarak). Bunları forumlarda gördüm sadece, guild içi nasıl rp yapıyorlar bilmiyorum. Sadece dün akşam ilk defa şehirde rp yapan tipler gördüm çok hoşuma gitti durdum dinledim adamları:)Yıllar sonra ilk defa rp yapan birilerini görünce bi sevindirik oldum. Az olsun öz olsun düzgün bi rp guildi bulup takılmak en güzeli yinede durup ne kasıcam diye düşünmektense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar