Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinematic ile ilgili bi soru

SiNKHoLe

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:
borazanın sorcla bi alakası yok

Yok onu, durumu acilama amacli söyledim =)

Cok etkilendim, wowla kiyas sevmeyebilirsiniz ama, frostmage tadinda bi classmi olur kendileri? Bide gercekten yürüyüsü videodakine benziyomu, salina salina gothic bi havada? Ve War da kiyafetler karakterlerin tüm vücudunu kapatiyomu endgame de fln? Yoksa tas gibi darkelf (bilmiyorum hangi race) oldugumuzu gösterebiliyomuyun dekolteyle?

Eger umdugum gibiyse denemeye deger.
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage ile alakası yok doğrusu, auto-proc snare yok, ana dmg büyüleri snare değil, dmg sızdırmayan kanatlı ice bariyer, yandan yemiş divine shield vs yok, boş beleş koşarken sallayabileceğin instant nuke'ler yok, spell interrupt 30sn cd, dibine birisi geldi mi dayağı atıyor ve oyunun en kötü solo pvp karakteri. frost mage gibi tek takılıp maymun edemezsin kimseyi yani devamlı healer lazım. büyü cast ettikçe dmg alıyorsun, kendini öldürebiliyorsun rahatça healer yoksa.

lakin oyundaki en yüksek potansiyel dmg'ye sahip. arkanda healer, önünde tank varsa, kimse sana abanmadığı sürece dağıtıyorsun.

ha ayrıca evet, oyunun sonunda da cübbeler böyle dekolte ve şahane başlıklar var. görebildiğim en kapalı cübbe transparandı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tüm warhammer dünyasında, herşeyin mirror'ını aramayın ama =) tzeentch tanrı. hatta zealot amcalar onun rahipleri. magus amcalar da onun müritleri. o uçan diskleri tzeentch veriyor onlara.

videonun sonunda da tzeentch'in önündeki eleman da onun en baba championlarından bir tanesi.. tzar chanek gibi bir şeydi adı =)

aslında ben de sinematiktekinin akbaba olduğunu anlayamamıştım, dolayısıyla tzeentch olduğunu da =P ejderha lan o bildiğin!!

bu arada warhammer evreni hakkında fazlasını da bilmiyorum zaten. bir ara merak etmiş, wikiden bakmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
bence o arkadaki akbaba öyle bir deamon, aşmış bir rol yüklemeyelim =) ordaki vurgu da chaos ordularının komutanı; tchar zanek'e..

oyle bir demon diyip gecmeyelim pls =)

said:
The Lord of Change is the wisest and most subtle of all the Greater Daemons, a monster whose gaze penetrates into the very depths of the soul exposing its victim's innermost hopes and fears. They are masters of the medium of the Realm of Chaos, possessing incredible powers of sorcery, and it is said that they can control fate by unraveling and deciphering the patterns in the winds of magic.

ek: tzeentch marauder'lara degisme abilitysini bagislayan tanri ayni zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir tane rp serverında karakterim var, yeni açtım. Çok fazla rp yapan yok özellikle combatta yapan görmedim, normal konuşuyorlardı. Sağlam rp guildleri var, rp derecesine göre sınıflandırılmışlar ( light, medium,heavy,devoted rp olarak). Bunları forumlarda gördüm sadece, guild içi nasıl rp yapıyorlar bilmiyorum. Sadece dün akşam ilk defa şehirde rp yapan tipler gördüm çok hoşuma gitti durdum dinledim adamları:)Yıllar sonra ilk defa rp yapan birilerini görünce bi sevindirik oldum. Az olsun öz olsun düzgün bi rp guildi bulup takılmak en güzeli yinede durup ne kasıcam diye düşünmektense.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...