Quatzal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bigün dersaneden çıkmışım yine yüksel caddesinde yürüyorum.Bi avuç bilinçli arkadaşım basın bildirisi okuyup slogan sallıolar..2 dk izleyim dedim...Bide baktım o ne?yani vahiy mi indi bilmiorum ayaklarına bakma isteği duydum...ne gördüm CONVERSEler...aa fln derken bi baktım yine nike eşofman...soruorum size ey ahali!! Amerika karşıtı olupta amerikan markası giyinmek nası oluo...yanlış düşünüosam çekinmeyin suratıma vurun :hrr: [Bu mesaj Quatzal tarafından 01 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Onlar özenti insanlar.... Ne yaptıklarının farkında değiller bence..[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bence yanlis düsünüyosun protesto edenler amerikanin uyguladigi politikayi protesto ediyorlar, ürettiklerini degil Almanyayi sevmeyen kisi bmw kullanmicak diye bi kaide yok bence.. Benim gorusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bencede yani sonuçta adam giymesinmi o ayakkabıyı yada eşofmanı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ama bi yandan protesto ederken bir yandan da sattıkları ürünleri alarak onların politikalarını devam ettirmelerine destekçi ve yardımcı oluyorsun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya abi ama ayırımcılık yapmayı biliolar...sen giyiyosun mesela adam sana dağıttıkları broşürden bile vermio...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Eğer sen orda o ülkeyi protesto etmek için bulunuyorsan o ülkenin ürünlerini de almayacaksın. Adamların ceplerine para girmeyecek senin cebinden.... Yoksa sözde, palavracı, gosteriş budalası , ne yaptığını bilmeyen insan olursun.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 az sonra "protesto ettiğin ülkeye para kazandırıyorsun; o zaman windows'ta kullanma; ama benimki kopya o yüzden para kazandırmıyorum ABD'ye; o zaman amerikan müziği de dinleme; ama kopya cd'sini alıyorum/kazaa'dan çekiyorum" tarzı cümleler gezicek ortalıkta.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Elinde eğer kullanacak başka alternatifin yoksa kullan amerikan mallarını birşey demiyorum ama mesela gidip başka bi ayakkabı alacakken converse alıp ya da pazardan bi tişört ve eşofman alacağına tommy tişört adidas eşofman alıyorsan o zaman gidip amerikan protestosu yapmana gerek yok. Dolayısıyla Windowsun alternatifi olmadığı için kullanmak normal.. gidip linux kullan diceksin. Windowsun verdigi multimedya desteği linuxta yok.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Amerika cogu sektoru tekeline almis durumda zaten ben amerikanin yaptigi hicbisey kullanmam demek cok zor. Nike in converse in sucu ne amerikayi yonetenlerin politikasi yanlissa adamlar zorla benimsetmedilerki markalarini, iyi yapiolar tüm dünyada en iyi olabiliyolarsa helal olsun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eee abi gezsin valla çünkü ben karşıtı olan herşeye karşıyım..çok istiolarsa gitsinler ırakta savaşsınlar...biraz abartı oldu farkındayım ama beni rahatsız ederek amerikayı protesto etmesinler..Boğaziçini gösterio geçen adamlar sermayaye hayır dio! HULEN SERMAYENİN OKULUNDA OKUYOSUNUZ!! UYANIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 böylece söylenecek cümlere önceden cevap vermiş oldun estel, seni burda şakada şukada alkışlıyorum. *!şakada şukada şakada şukada *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ayrica zaten amerikaya karsi yapabildikleri tek sey gosteri.. degilmi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 malesef türkiye amerikaya karşı yeterli siyasi güce sahip bi ülke diil[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Koçum reha kim tutar seni =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Saeros, 01 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki: az sonra "protesto ettiğin ülkeye para kazandırıyorsun; o zaman windows'ta kullanma; türklerin yaptığı linux versiyonlarını kullanın der büyük ihtimalle sharki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 valla estelın dedıgı gıbı alternatıfı olmıyan mallar alınır ona bişey demem mesela turkıye bir 5+1 sıstem uretıyormu yada turk markasının urettıgı CD rom varmı yok ben iktisad ı milliyeye inanan bir insanım hatırlarsanız iktisad i milliyenin ana cumlesi Urettıgını tuket tukettıgını uret yurddışından mal alma dır tekstılde dunya devi turkıyede yaşayıpta hala pantolon t shirht vesaire yi DKNY alan adama gulerım ben turkıyede aynı kalıtede cok daha ucuz kıyafetler uretılıyor ben her şeyde önce turk malını tercih ederim cunki yerli uretıcı kazanırsa hem kalıte artar hemde kazanc ulke ekonomısıne gırer mısal alınan her DKNY Jean bır ıraklıya kurşun olarak gerı donuyor en az devletınde firmaların kazanclarından pay aldıgını işin içine eklersek :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 kapitalizm karşıtı gösteri yapıyorlarsa haklısın ama amerika karşıtı gösteri yapmak amerika'da işine gücüne bakan sıradan vatandaşın ürettiği ürünleri almamak anlamına gelmez. ha ticaret yapılmamasını da destekliyorsa gösteri o zaman başka.. ben amerikan devletin uyguladığı politikayı protesto edebilirim ama amerikan malı kullanmam diye birşey yok. eğer doğrudan çok ciddi yaptırım uygulamak istiyorsan yapacaksın o işleri, milletlerin arasını açar zırt pırt protesto edeceğim diye taşına toprağına insanına düşmanca tutum sergilemek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 sermaye sensin okulu da sana girsin derler adama eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ben topic başlığına takıldım. show haber bülteni mi burası yahu? meraklandırıyolar adamı :)[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Estel_Anorien, 01 Mayıs 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Elinde eğer kullanacak başka alternatifin yoksa kullan amerikan mallarını birşey demiyorum ama mesela gidip başka bi ayakkabı alacakken converse alıp ya da pazardan bi tişört ve eşofman alacağına tommy tişört adidas eşofman alıyorsan o zaman gidip amerikan protestosu yapmana gerek yok. Dolayısıyla Windowsun alternatifi olmadığı için kullanmak normal.. gidip linux kullan diceksin. Windowsun verdigi multimedya desteği linuxta yok. Katılmıyorum Bizzat kendim geçtim linuxa , hiç ama hiç sorun yaşamıyorsun , oyunlarda biraz öğrendikten sonra linuxu çatır çatır çalıştırıyorsun.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 kart turnikeden geçirse yine iyi benimki o işe de yaramıyo :P[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Saeros, 01 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki: az sonra "protesto ettiğin ülkeye para kazandırıyorsun; o zaman windows'ta kullanma; ama benimki kopya o yüzden para kazandırmıyorum ABD'ye; o zaman amerikan müziği de dinleme; ama kopya cd'sini alıyorum/kazaa'dan çekiyorum" tarzı cümleler gezicek ortalıkta. kesınlıkle boyle cevap alıcaksınız saıt oldum ben[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: BonePART, 03 Mayıs 2004 18:33 tarihinde demiş ki: turkiyede 5+1 sistem uretiliyo ureticisi YUMATU yusuf mahmut tuncer heme cok ucuz haklı hem kaliteside ii :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ben mümkün olduğunca amerikan malları kullanmam. Hiç mi kullanmıyorum tabii ki kullandığım şeyler var ama azınlıkta. Amerikan malı kullanmayacağım diye hayatı kendime dar etmiyorum ama hemen hiç kola içmem, McDonalds, Burger King gibi yerlere gitmem, Levi's giymem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar