sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 boyle yanni nin until the last moment tarzinda nerdeyse hic sozu olmayan gaz olmayan rahatlama ya da ders calisirken dinleme amacli bir album ariyorum. tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Valla sözsüz müzük dinlemekten hoşlanıyorsan ama illa da Yanni gibi olmasını ummuyorsan sana God is an Astronaut veya Explosions in the sky'ı tavsiye edebilirim. Ders çalışırken özellikle ikiside insanı dinlendiren, energy veren ilginç bir yapıya ve özelliğe sahiptir. mp3lerini bulmak için www.bunalti.com'u deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tmm bakiyorum ikisine. genelde huzunlu olan demeyi unutmusum ilk postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür ) , Mogwai olur, Oceansize ve Queens of the Stone Age olur. Bunlar hep enstürmental gruplar, söz bir kaç parçaları dışında hiç yok şarkılarında. İçinde söz olsun, hem huzurlu hem de gaz parçalar olsun diyorsan Porcupine Tree'yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Porcupine Tree? Huzur? N'aptın abi? Diken üzerine oturmuşa döndürdü Fear of a Blank Planet beni. Post-rock yazıyorum senin reçetene. Of Sinking Ships dinle. Barok müziği de dinleyebilirsin, özellikle harpsichord eserleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Enigma,era,deep forest'i sana örnek verebilirim.. Genelde bu tarzlara new age diyorlardı sanırsam. Birde youtube'a girip "sacred spirit" yazarsan güzel parçaları olan bir albümü dinlemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ThrozenFrone said: Valla sözsüz müzük dinlemekten hoşlanıyorsan ama illa da Yanni gibi olmasını ummuyorsan sana God is an Astronaut veya Explosions in the sky'ı tavsiye edebilirim. Ders çalışırken özellikle ikiside insanı dinlendiren, energy veren ilginç bir yapıya ve özelliğe sahiptir. mp3lerini bulmak için www.bunalti.com'u deneyebilirsin. bunları tavsiye edicektim, edilmişi varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 boards of canada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 -Deno- said: Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür ) Iki albumleri var, Station gecen ay cikti. Ve kesinlikle ders calisirken kafa dagitacak bir grup degil, enstrumantal gruplar arasinda en teknik ve en agresif gruplardan bir tanesi. Deaf Center baglayacaksin, temiz temiz dinleyeceksin. Gerci ders calisirken muzik dinlenmesi geyigine yillardir inanmam da, olabilirligi en yuksek muziklerden birini onlar icra ediyor. Doymazsan post-rock blog'larina ak. Shameless self promotion sevmedigim icin bu kadar diyebiliyorum simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mogwai Boards of Canada Pelican Sigur Ros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kara No Kyoukai diye bir animenin 3 tane soundtracki var (3.filmden bahsediyorum) onlar harika üşenmem dersen ara bul. Hatta biraz bekle rapide atıyım rar'a çevirip. Edik:15dk'ye zip dosyası olarak rapidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://rapidshare.com/files/161956417/Yeni_Klasoer.zip.html buyrun link bu sadece 10 kez dl edilebiliyormuş kusura bakmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 BulletRide said: Mogwai Boards of Canada Pelican Sigur Ros Fourtet ekleyeyim bir de bu listeye. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben de "this will destroy you" ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 A silver mt. zion diyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 RED SPAROWES. eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Topic'in isminin "En Cok Post-Rock Grubu Ismi Ben Biliyorum" olarak degismesini teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bunu düşündükten sonra "neden gelip topiği baltalamayayım ki" dedin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bi de şey aklıma geldi şimdi dinlerken, "for your eyes only" onu da bi dene, tıngır mıngır süper oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 GERGE said: Porcupine Tree? Huzur? N'aptın abi? Diken üzerine oturmuşa döndürdü Fear of a Blank Planet beni. Post-rock yazıyorum senin reçetene. Of Sinking Ships dinle. Barok müziği de dinleyebilirsin, özellikle harpsichord eserleri. Lazarus, Sentimental, Trains, Arriving Somewhere But Not Here ? Ha tamam, tam anlamıyla huzur dolu, sakin ilerleyen şarkılar değill bunlar ama o kadar huzur da bünyeye zarar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sorieno said: -Deno- said: Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür ) Iki albumleri var, Station gecen ay cikti. Ve kesinlikle ders calisirken kafa dagitacak bir grup degil, enstrumantal gruplar arasinda en teknik ve en agresif gruplardan bir tanesi. Deaf Center baglayacaksin, temiz temiz dinleyeceksin. Gerci ders calisirken muzik dinlenmesi geyigine yillardir inanmam da, olabilirligi en yuksek muziklerden birini onlar icra ediyor. Doymazsan post-rock blog'larina ak. Shameless self promotion sevmedigim icin bu kadar diyebiliyorum simdilik. Valla o zaman benim kafa yapım farklı topici açan arkadaştan, sağolsun ÖSS zamanı beni en dinlendiren, en moda sokan gruplardan idi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sorieno said: Topic'in isminin "En Cok Post-Rock Grubu Ismi Ben Biliyorum" olarak degismesini teklif ediyorum. Tavsiye güdümlü bir başlığa , nasıl cevap verilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 BulletRide said: Sorieno said: Topic'in isminin "En Cok Post-Rock Grubu Ismi Ben Biliyorum" olarak degismesini teklif ediyorum. Tavsiye güdümlü bir başlığa , nasıl cevap verilir? http://www.last.fm/tag/post%20rock http://www.last.fm/tag/ambient http://www.last.fm/tag/neo%20classical Na boyle. Tavsiye gudumlu basliklara "en az bilineni ben biliyorum" yazilmasi kaniksandiysa o benim problemim degil, en fazla "kaniksanmis gosteris" olur benim nezdimde tanimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar