Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye pls

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

Valla sözsüz müzük dinlemekten hoşlanıyorsan ama illa da Yanni gibi olmasını ummuyorsan sana God is an Astronaut veya Explosions in the sky'ı tavsiye edebilirim. Ders çalışırken özellikle ikiside insanı dinlendiren, energy veren ilginç bir yapıya ve özelliğe sahiptir. mp3lerini bulmak için www.bunalti.com'u deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür ) , Mogwai olur, Oceansize ve Queens of the Stone Age olur. Bunlar hep enstürmental gruplar, söz bir kaç parçaları dışında hiç yok şarkılarında.

İçinde söz olsun, hem huzurlu hem de gaz parçalar olsun diyorsan Porcupine Tree'yi tek geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ThrozenFrone said:
Valla sözsüz müzük dinlemekten hoşlanıyorsan ama illa da Yanni gibi olmasını ummuyorsan sana God is an Astronaut veya Explosions in the sky'ı tavsiye edebilirim. Ders çalışırken özellikle ikiside insanı dinlendiren, energy veren ilginç bir yapıya ve özelliğe sahiptir. mp3lerini bulmak için www.bunalti.com'u deneyebilirsin.

bunları tavsiye edicektim, edilmişi varmış :P
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:
Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür )

Iki albumleri var, Station gecen ay cikti. Ve kesinlikle ders calisirken kafa dagitacak bir grup degil, enstrumantal gruplar arasinda en teknik ve en agresif gruplardan bir tanesi.

Deaf Center baglayacaksin, temiz temiz dinleyeceksin. Gerci ders calisirken muzik dinlenmesi geyigine yillardir inanmam da, olabilirligi en yuksek muziklerden birini onlar icra ediyor. Doymazsan post-rock blog'larina ak. Shameless self promotion sevmedigim icin bu kadar diyebiliyorum simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Porcupine Tree? Huzur?

N'aptın abi? Diken üzerine oturmuşa döndürdü Fear of a Blank Planet beni.

Post-rock yazıyorum senin reçetene. Of Sinking Ships dinle.

Barok müziği de dinleyebilirsin, özellikle harpsichord eserleri.

Lazarus, Sentimental, Trains, Arriving Somewhere But Not Here ? Ha tamam, tam anlamıyla huzur dolu, sakin ilerleyen şarkılar değill bunlar ama o kadar huzur da bünyeye zarar yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:
-Deno- said:
Russian Circles ( tek albümleri var zaten, Micha ve Carpe adlı şarkıları ders çalışırken başka alemlere götürür )

Iki albumleri var, Station gecen ay cikti. Ve kesinlikle ders calisirken kafa dagitacak bir grup degil, enstrumantal gruplar arasinda en teknik ve en agresif gruplardan bir tanesi.

Deaf Center baglayacaksin, temiz temiz dinleyeceksin. Gerci ders calisirken muzik dinlenmesi geyigine yillardir inanmam da, olabilirligi en yuksek muziklerden birini onlar icra ediyor. Doymazsan post-rock blog'larina ak. Shameless self promotion sevmedigim icin bu kadar diyebiliyorum simdilik.

Valla o zaman benim kafa yapım farklı topici açan arkadaştan, sağolsun ÖSS zamanı beni en dinlendiren, en moda sokan gruplardan idi kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Sorieno said:
Topic'in isminin "En Cok Post-Rock Grubu Ismi Ben Biliyorum" olarak degismesini teklif ediyorum.

Tavsiye güdümlü bir başlığa , nasıl cevap verilir?

http://www.last.fm/tag/post%20rock
http://www.last.fm/tag/ambient
http://www.last.fm/tag/neo%20classical

Na boyle.
Tavsiye gudumlu basliklara "en az bilineni ben biliyorum" yazilmasi kaniksandiysa o benim problemim degil, en fazla "kaniksanmis gosteris" olur benim nezdimde tanimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...