Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hay. dalga gececektim son oha diablo 3 ve WOTLK geliyor furyasiyla ama basarisiz oldum. Neyse artik. Arkeyn bap, sorri bunu garbage'e tasirsin artik, zaten koydugum videolar da calismadi alin size video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 video ölmüş. edıt: yok çalışmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Azmo, fail oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hem de cok fena fail oldum. Is yerinden bu kadar sdsfg. Bidahaki sefere boyle bir teror girisimi yapmadan dusunecegim, planlayacagim. Neyse kapatalim konuyui bitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Arcane bunu sticky yapsana. Haha epic fail ornegi olur arena masters gibi :p Azmo kizma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Direk video previewında Rickin suratı olmasa yerdik herhalde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Jadelith said: Arcane bunu sticky yapsana. Haha epic fail ornegi olur arena masters gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ya sorma, cok ugrastim, url olarak yaziyorum ama youtube'u algilayinca hemen videoyu yapistiriyor. spoilera falan koymaya ugrastim yine olmadi sonra da starcraft 2 yazmam gerektigini farkettim espirinin anlamli olmasi icin, ama 3 yazmisim dedim oha baslamadan sictin batirdin teslim ol. Ole yaptim ben de. ama hain arkeyn bunu basa asarak beni afise etti... Alacagin olsun area master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahahaha super ya, video'yuda ap acık koymuş link koucağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ban yerine toplum hizmeti cezası verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 zuhaha ibreti alem diye tabir ettigimiz olay bu olsa gerek ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Cuce said: ahahaha super ya, video'yuda ap acık koymuş link koucağına allam yarabbim spekulasyonlara basladik hemen yalan dolan. Arkadasim videoyu linkten verdim, yine bole cikti, hyperlinkten youtube videosu verince otomatik gosterio forum, kafam girsin ole ise, Sonra spoiler icine aldim ama baktim ki sc 2 yazacagima sc 3 yazmisim... o da olmadi baktim gittikce batiyorum, view sayisi artiyor elde patlamasin diye vazgectim sdg. Ayrica bu kadar kisi bakmis ama sadece 1 kisi tesekkur etmis ayip oluyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yalnzı ben, bölümden uzaklaştırma yerine, bölüme yağıştırma uygulamasını cok sevdim. ayrıca işini bilen işini bilen gayette veriyor link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 canın sagolsun kankistador. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ahahah Epic Fail.. :) Homeworld 5 geliyor..aman .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 efsane topic... efsanesin Azmo baba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tebrikler avustralya kangurusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 geçmiş olsun bap, gelecek nesillere örnek teşkil etmişsin ama bir de o yönden bak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Haha iyimiş. Video neymiş merak ettim. No longer available diyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 azmo fail olunca youtube videoyu kaldırdı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 OF NE FAIL BIR ADAM OLDUN SEN AZMO! SEN BÖYLE DEĞİLDİN YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 is hayati yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rick bile sırt çevirdi adama. dayı naptın ya, bir sendikacıya yakışmadı =( faşist area masterzin işkencelerine dayanabilirsin umarıms. gl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fallout 4 topağını arcane'den duke nukem forever 2 topağını silph'ten bekliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar