Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
ohyeah said:
hatıralar sarmış
4-1 yanımı..
pff

bence gayet sağlam alt yapılı bi ürün oluşturmuşsun :D:D

kesinlikle katılıyorum suanda bayldm bu ürüne gurur duyuyorum FENERBAHÇE taraftarıyla!....
Mesaj tarihi:
Neyse canım... En azından yıllardır ilk defa bu sene bi kadıköy maçına feneri yenicez gazıyla gittik, fenere karşı şss'de kazanıcaz ümidimiz vardı yıllardır ilk defa. Maça baştan kaybettik gözüyle bakmadık. O da bişeydir, yavaş yavaş işte... Bu sene ümit döndü, seneye gaz döner soraki sene berabere kalırız 3-5 seneye kazanırız eninde sonunda bu ivmeyle :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Neyse canım... En azından yıllardır ilk defa bu sene bi kadıköy maçına feneri yenicez gazıyla gittik, fenere karşı şss'de kazanıcaz ümidimiz vardı yıllardır ilk defa. Maça baştan kaybettik gözüyle bakmadık. O da bişeydir, yavaş yavaş işte... Bu sene ümit döndü, seneye gaz döner soraki sene berabere kalırız 3-5 seneye kazanırız eninde sonunda bu ivmeyle :)

rewendor sizin bu maçtan önceki gazınız ve maç sonrası biraz şöyle bi durumdu :

hızlı giden atın boku seyrek düşer misali 90 dkk sonrası rüyanız bitti
Mesaj tarihi:
nocom said:

Bak bu sözünden sora ama olur da kazanırsak kadıköyde "Atın intikamı" diye konu açar sticky yaparım :D
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
Masquerade said:
adamınbirinin banlanmasını talep ediyorum.

var olan ile var olmayanı varsayarak karşılaştırma yapıyorsun la adamınbiri. çokgomiq.

4-1 var 9-0 olmadı o yüzden üzgünüz banlanmamı istiyosun şikayet et aheufhae:D

etmişler bb adamınbiri :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
nocom said:

Bak bu sözünden sora ama olur da kazanırsak kadıköyde "Atın intikamı" diye konu açar sticky yaparım :D

valla en iyi ihtimalle 2009 eylül yada en kötü ihtimalle mayıs 2010 da lig maçınız olacak kadıköyde. 2010 mayıs olursa 1.5 sene rahatız :D
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

1 hafta konustunuz öle çakarı böle vururuz die
şimdi o lafları geri yutunca hazmedemiyorsunuz
bir de suçlu biz oluyoruz
ya kardeşim EZDİK
hala nerden-nasıl suçalarım die F5 e basmayın
gidin uyuyun
hazmedin
olmadı uykuda bizi yenin
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim şey, adamınbiri banlandı tamam eyvallah da, o bu topicte banlanması gereken tek kişi miydi acaba?

şahsen daha önce adamınbiri'nden çok daha ağır laflar eden kişilere şahit oldum hatta şikayet bile ettim belirtmek isterim.
Mesaj tarihi:
Deacon said:
yannız şu hatıralar sarmış 4-1 yanımı çok iş yaptı. bülent burgaç'ın bile dikkatini çektim sdfds.

bi anda aklıma geldi valla
veridğim rahatsızlık için özür dilerim =)
Mesaj tarihi:
Komik maçtı. Skor 4-1 olmasına rağmen ben hiç ezildiğimizi düşünmüyorum. İlk yarı bariz bir üstünlüğümüz vardı. İkinci yarı iki takım da başarısız bir futbol oynadı. Futbolun bir özelliği de ne zaman ne olacağının pek belli olmaması. Maç öncesi kağıt üzerinde teknik olarak Galatasaraylı futbolcuların üstünlüğü su götürmez bir gerçek olsa da taktik olarak sahadan yenik ayrıldık. Skor farklı galibiyet gibi gözükse de Fenerbahçe'nin oyunda hakimiyet sağladığını düşünmüyorum. Tebrik ederim her iki takımı da.
  • Yeni Oluştur...