cansn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: ohyeah said: hatıralar sarmış 4-1 yanımı.. pff bence gayet sağlam alt yapılı bi ürün oluşturmuşsun :D:D kesinlikle katılıyorum suanda bayldm bu ürüne gurur duyuyorum FENERBAHÇE taraftarıyla!....
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Neyse canım... En azından yıllardır ilk defa bu sene bi kadıköy maçına feneri yenicez gazıyla gittik, fenere karşı şss'de kazanıcaz ümidimiz vardı yıllardır ilk defa. Maça baştan kaybettik gözüyle bakmadık. O da bişeydir, yavaş yavaş işte... Bu sene ümit döndü, seneye gaz döner soraki sene berabere kalırız 3-5 seneye kazanırız eninde sonunda bu ivmeyle :)
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: Neyse canım... En azından yıllardır ilk defa bu sene bi kadıköy maçına feneri yenicez gazıyla gittik, fenere karşı şss'de kazanıcaz ümidimiz vardı yıllardır ilk defa. Maça baştan kaybettik gözüyle bakmadık. O da bişeydir, yavaş yavaş işte... Bu sene ümit döndü, seneye gaz döner soraki sene berabere kalırız 3-5 seneye kazanırız eninde sonunda bu ivmeyle :) rewendor sizin bu maçtan önceki gazınız ve maç sonrası biraz şöyle bi durumdu : hızlı giden atın boku seyrek düşer misali 90 dkk sonrası rüyanız bitti
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nocom said: rewendor sizin bu maçtan önceki gazınız ve maç sonrası biraz şöyle bi durumdu : hızlı giden atın boku seyrek düşer misali 90 dkk sonrası rüyanız bitti Bak bu sözünden sora ama olur da kazanırsak kadıköyde "Atın intikamı" diye konu açar sticky yaparım :D
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: Masquerade said: adamınbirinin banlanmasını talep ediyorum. var olan ile var olmayanı varsayarak karşılaştırma yapıyorsun la adamınbiri. çokgomiq. 4-1 var 9-0 olmadı o yüzden üzgünüz banlanmamı istiyosun şikayet et aheufhae:D etmişler bb adamınbiri :)
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: nocom said: rewendor sizin bu maçtan önceki gazınız ve maç sonrası biraz şöyle bi durumdu : hızlı giden atın boku seyrek düşer misali 90 dkk sonrası rüyanız bitti Bak bu sözünden sora ama olur da kazanırsak kadıköyde "Atın intikamı" diye konu açar sticky yaparım :D valla en iyi ihtimalle 2009 eylül yada en kötü ihtimalle mayıs 2010 da lig maçınız olacak kadıköyde. 2010 mayıs olursa 1.5 sene rahatız :D
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 On sene kazanamayıp en sonunda kazanınca dünya şampiyonu olmuş gibi sevinecek misiniz ki bir de utanmadan? Senelerce kazanamamak marifetmiş gibi? :p
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 deividin golünü güzel kalite her açıdan upload edene sonsuz teşekkürler şimdiden.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 marifet tabii. kaç tane takım biliyosun ki 10 senedir fenere karşı kadıköyde kazanamamış :)
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: 1 hafta konustunuz öle çakarı böle vururuz die şimdi o lafları geri yutunca hazmedemiyorsunuz bir de suçlu biz oluyoruz ya kardeşim EZDİK hala nerden-nasıl suçalarım die F5 e basmayın gidin uyuyun hazmedin olmadı uykuda bizi yenin
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 la_bombonera said: toggie said: Tarih: 09/11/2008 Stat: Saraçoğlu Hakem: Hüseyin Göçek http://www.webaslan.com/images/giris/movieposters19.jpg & edit: derbi topigine oyle sadece gs posteri koymak olmaz :) /zeg.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamın1i toggieye en son meşale atmaya kalkıyordu sanırım başarılı oldu toggie yok ortalarda
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 antu.com yargılamış indirimli tarife 4 al 1 öde baya iiymiş =)
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 onlar sıradan geliyo her maç sonunda uyduruluyo bi orjinalliği kalmadı bence, ama "hatıralar sarmış 4-1 yanımı" espirisi hoşuma gitti benim de.
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim merak ettiğim şey, adamınbiri banlandı tamam eyvallah da, o bu topicte banlanması gereken tek kişi miydi acaba? şahsen daha önce adamınbiri'nden çok daha ağır laflar eden kişilere şahit oldum hatta şikayet bile ettim belirtmek isterim.
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cümleten hayırlı geceler gelecek sene yeni versiyonda görüşmek dileğiyle =)
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yannız şu hatıralar sarmış 4-1 yanımı çok iş yaptı. bülent burgaç'ın bile dikkatini çektim sdfds.
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Deacon said: yannız şu hatıralar sarmış 4-1 yanımı çok iş yaptı. bülent burgaç'ın bile dikkatini çektim sdfds. bi anda aklıma geldi valla veridğim rahatsızlık için özür dilerim =)
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sleepingdeath said: adamın1i toggieye en son meşale atmaya kalkıyordu sanırım başarılı oldu toggie yok ortalarda lol :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gs de orta saha olsaydı belki bişeyler yapabilirlerdi. filan filan
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ANTU'daki videoyu izleyin super olmus. "abartmayin cocuklar" kismi kopartti ahah
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Komik maçtı. Skor 4-1 olmasına rağmen ben hiç ezildiğimizi düşünmüyorum. İlk yarı bariz bir üstünlüğümüz vardı. İkinci yarı iki takım da başarısız bir futbol oynadı. Futbolun bir özelliği de ne zaman ne olacağının pek belli olmaması. Maç öncesi kağıt üzerinde teknik olarak Galatasaraylı futbolcuların üstünlüğü su götürmez bir gerçek olsa da taktik olarak sahadan yenik ayrıldık. Skor farklı galibiyet gibi gözükse de Fenerbahçe'nin oyunda hakimiyet sağladığını düşünmüyorum. Tebrik ederim her iki takımı da.
Öne çıkan mesajlar