Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Azmodai said: Flameoffear said: GS dünkü gibi bir oyun ortaya koyarsa Fenere karşı zorlanmayacağımız kesin. Motivasyonu yüksek bir maç. bence zor. mucizeler ayda yilda bir olur :( olympiakos maçımız geçen seneydi zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hmpfs hmpfs ayar kokuyor hmpfs hmpfs atar kokuyor buz gibi banlar yörüngede patlar tey tey tey umut sarıkaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 www.antu.com güzel bir görsel hazırlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne zaman fener beter olsa gs iyi olsa fener çok fena çakıyor,adamlar dırek buna konsantre olup umut baglıyorlar resmen çok tehlikeli o yüzden. Bizde bizim derbiler iğrenç oluyor keyif vermiyor hiç,sureklı bı hakeme oynamacalar bi guresmeceler gergınlık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 shalke fb 3. gol Volkan'dan bu tarz bir gol de bu maç için istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Atmosfer filan tamam da, bu futbolcularda tırı vırı adamlar değilki. Sanmıyorum Gs li futbolcuların kadıköy atmosferinden tırsacağını. Alex gs maçındada %5 oynar diye bir haber okudum, o da giderse fenerin hali zaten perişan. O orta saha ve defansın bizim forvet hatttını tutabileceğini sanmıyorum. İnşallah başabaş zevkli bir maç izleriz. Ama görünen köy de klavuz istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o gol yüzünden volkana atılan tüm geri paslarda kasılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Pazar günü yapılacak kritik derbide, sakatlığı geçen Harry Kewell'ın kesin olarak forma giyebileceği öğrenildi!.. Uzun süredir yeşil sahalardan uzak olan Mehmet Topal'ın da iyileştiği Teknik Direktör Michael Skibbe'nin görev vermesi halinde oynayabileceği gelen haberler arasında!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Gençler, pazartesi çok kritik sınavım var, gece ona çalışacam, ona göre sonuç nolursa olsun çok azıtmayın burada küfürlü mesaj banlık adam ayıklamayalım gece boyu ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Valla o biraz zor ya kan gövdeyi götürücek burda o akşam :D:D ama ben en azından maç anındaki kavgalarda olmicam maçtan sonra da galibiyetin verdiği rahatlık ve mutlulukla kafam rahat yazarım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aydın yılmaz'ın iyilesmesini istiyorum. ikinci yarı oyuna girip bi kac kisiyi attırabilir oyundan fenerde. ama oynayamayacak sanırım. bugune kadarki performanslar ne olursa olsun derbilerin favorisi olmaz. iki taraf da fark atabilir. iki taraf da gol atamayabilir. hersey olabilir yani. saha avantajı nedeniyle %51'e %49 bence sanslar. bi de soyle bir ayrıntı var, bu hakemin yonettiği maclarda fb hep kazanmıs, gs ise hic kazanamamıs. insallah her iki yone de hakemin onemli bir hatası olmaz. derbi keyfinin icine sıcıyo cunku hatalı kararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Rewendor said: Gençler, pazartesi çok kritik sınavım var, gece ona çalışacam, ona göre sonuç nolursa olsun çok azıtmayın burada küfürlü mesaj banlık adam ayıklamayalım gece boyu ha :) lol gs-fb maçı sonunda bu konuda birinin ceza almaması mucize olur. her derbi konusunda birileri mutlaka ceza alıyor. yine bu geleneğin değişeceğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ben başlıyorum ; [isyan]Adam eliyle aldı önüne nası görmez hakem ya?[/sitem] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 penaltimizi vermedi 2. gol offside topu disardan cevirdi kornere out dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bir maça yazılan mesaj sayısı rekorunu kırabilir mi acaba merak ediyorum topic:) Rekor zaten gene bir fb-gs maçıdır heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bizden habersiz rekor kırılmaz.... antu.com uısfdnsnf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rekor l'pool - bjk macıdır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Rekor yaratma uzmanı olduklarından ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 3 saatte biletler bitmiş... alamadım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Evet şimdi baktım da 68 sayfa yazı yazılmış liverpool bjk maçına...68x15=1020:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fb en kötü anında gs ye vermeyi bilmiştir ayarı gene aynısı olur gibime geliyo . 4-0 alır fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yavaş alsın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bencede yavaş alsın... hızlı alırsa canı yanar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 höst. bi fenerli olmama rağmen fener bu hafta farkı yer oturur aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 beraberlik beklemiyorum ben bu maçtan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar