Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Atmosfer filan tamam da, bu futbolcularda tırı vırı adamlar değilki. Sanmıyorum Gs li futbolcuların kadıköy atmosferinden tırsacağını.

Alex gs maçındada %5 oynar diye bir haber okudum, o da giderse fenerin hali zaten perişan. O orta saha ve defansın bizim forvet hatttını tutabileceğini sanmıyorum.

İnşallah başabaş zevkli bir maç izleriz. Ama görünen köy de klavuz istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aydın yılmaz'ın iyilesmesini istiyorum. ikinci yarı oyuna girip bi kac kisiyi attırabilir oyundan fenerde. ama oynayamayacak sanırım.

bugune kadarki performanslar ne olursa olsun derbilerin favorisi olmaz. iki taraf da fark atabilir. iki taraf da gol atamayabilir. hersey olabilir yani. saha avantajı nedeniyle %51'e %49 bence sanslar.

bi de soyle bir ayrıntı var, bu hakemin yonettiği maclarda fb hep kazanmıs, gs ise hic kazanamamıs. insallah her iki yone de hakemin onemli bir hatası olmaz. derbi keyfinin icine sıcıyo cunku hatalı kararlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Gençler, pazartesi çok kritik sınavım var, gece ona çalışacam, ona göre sonuç nolursa olsun çok azıtmayın burada küfürlü mesaj banlık adam ayıklamayalım gece boyu ha :)

lol gs-fb maçı sonunda bu konuda birinin ceza almaması mucize olur. her derbi konusunda birileri mutlaka ceza alıyor. yine bu geleneğin değişeceğini sanmıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...