Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yazık olacak madalyasına. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 togieden ses var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. 10 senedir galip gelemediğiniz için giyemiyorsunuz zaten .. SÇS geçen sene fb şampiyon olmuştu zaten. /facepalm galip gelemediniz diorum adam şampiyon dio.. 4 tane gözlerde katarakta neden oluomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maç kaç kaç bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Spacecake said: @salatalığınbiri banlanmadan önce son günün.epic fail heykeli gibi adamsın yorum bile yapamıyorum. ya bu adamı şikayet edemiyorum olmuyo biri hayrına şikayet etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoubleW said: toggie said: oo tamam fener yukselise gecer artık Geçtik evet fener kendini GS ye sakladı ahaha :D Arsenalde de iyi kapandık,sırf size değil BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. 2 maç yenilen tek gol. tek maç yenilen 4 gol. toggie said: acınacak halde fener hakkaten yazık lan :'( valla quotelanamıcak kadar acınacak haldesiniz ama napalım quotelanmayınca anlamıosunuz nocom said: bLackcha0s said: fener marketten süt alamaz süte gerek yok maçı aldık o yeter. BiTcH_oFBaT said: toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. olmadı 1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez i am sorry for your lots. MrLevie said: Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe buna ne diyim ki ben ahaha. DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D oynamadık 4lük oldu. toggie said: aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar. girdi bişi yapamadı ama ümit vaat ediyor gerçekten. DoruK said: onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. çift önliberolu çıkarız her şekilde D: Khelben said: oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah dewamı : 9 kasım. to be continued... ee? Red said: bekle bizi saracoglu geldik yoktunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mulgear6 said: masq hala neyi savunuyosun? eh iyi tamam siz yendiniz mi dememiz gerek? of hahaha malciırım druidim canıms fdsfsd. bak mesejlarıma defalarca tebrik ettim zaten fds. ama cılkını çıkarmadan sevin diyorum adamınbirine. başka bişi yok.. mkayyyyyyyyyy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 1-0 dakika 3 :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Şu futbol topiclerindeki enerjiyi okula harcasanız hepiniz ordinaryus olurdunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: Masquerade said: ohyeah said: Masquerade said: Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. 10 senedir galip gelemediğiniz için giyemiyorsunuz zaten .. SÇS geçen sene fb şampiyon olmuştu zaten. /facepalm galip gelemediniz diorum adam şampiyon dio.. 4 tane gözlerde katarakta neden oluomus iyi de adam "YARIN FORMA GİYİP GEZCEKLER OLOLOL YÜZSÜZLER LOLOLO" deyince ona hitaben "biz galip geldiğimizde giymek için sevmedik o armayı" dedim. ne aggro üretmişim lan fsdfsd helal bana. KEEP FLAMIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 emre selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Selam Kerim ya, ne oluyor buralarda ben anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yazışıyoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 piramit inşaa ediyorlar.. anasını bellediniz lan quotelamanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 said: s3l4m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Madcat said: DoruK said: onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. çift önliberolu çıkarız her şekilde D: şu lafımı quote yapıp fail diyen kapak diyen arkadaşlara (sen değil) en içten sevgilerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: mulgear6 said: masq hala neyi savunuyosun? eh iyi tamam siz yendiniz mi dememiz gerek? of hahaha malciırım druidim canıms fdsfsd. bak mesejlarıma defalarca tebrik ettim zaten fds. ama cılkını çıkarmadan sevin diyorum adamınbirine. başka bişi yok.. mkayyyyyyyyyy? TEBRİK ETÇEN TABİKİ!1!1!! o diil de yendik biz okuma olsun bitsin biz burda yenen taraf olarak cılkını çıkartçaz birazdan seksi kızlar da gelicek sabaha kadar parti olucak ama yenenlere sadece!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iyi de adam "YARIN FORMA GİYİP GEZCEKLER OLOLOL YÜZSÜZLER LOLOLO" deyince ona hitaben "biz galip geldiğimizde giymek için sevmedik o armayı" dedim. ne aggro üretmişim lan fsdfsd helal bana. KEEP FLAMIN! bende aynı şeyden bahsediorum galip gelseniz belki giyersiniz ama hemen sevinme galip gelirseniz.. hani olur ya.. olmaz ama di mi.. tüh burası kadıköydü unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bak seksi kız kısmına üzülürüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 @ ohyeah acilen cümlede anlam, paragrafta anlam çalış abi. adresi ver kargolayım, galibiyet hediyem sana. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Sene sonunda şampiyon olan takım konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "FORMA GİYECEKLER YÜZSÜZLER" diyosunuz da, türban giyseler daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
ses
Sosyal ağlarda paylaş
mulgear6
/golfclap
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
@ ohyeah
acilen cümlede anlam, paragrafta anlam çalış abi.
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Sosyal ağlarda paylaş
Finkel
şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım?
Sosyal ağlarda paylaş