MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbirinin banlanmasını talep ediyorum. var olan ile var olmayanı varsayarak karşılaştırma yapıyorsun la adamınbiri. çokgomiq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o ardaya ne küfür ettik ama o nasıl bi haysiyetsiz şerefsiz bi kişiliktir ayhan nasıl bi hayvandır sabrinin zaten töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri salatalık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: adamınbirinin banlanmasını talep ediyorum. var olan ile var olmayanı varsayarak karşılaştırma yapıyorsun la adamınbiri. çokgomiq. 4-1 var 9-0 olmadı o yüzden üzgünüz banlanmamı istiyosun şikayet et aheufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :)alıyorum modluktan çünkü futboldan hiç anlamıyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: Masquerade said: adamınbirinin banlanmasını talep ediyorum. var olan ile var olmayanı varsayarak karşılaştırma yapıyorsun la adamınbiri. çokgomiq. 4-1 var 9-0 olmadı o yüzden üzgünüz banlanmamı istiyosun şikayet et aheufhae:D ettim zaten. :D acımam babs sori. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. Sindirim bozukluğu. Soda öneriyorum en gazlısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. 10 senedir galip gelemediğiniz için giyemiyorsunuz zaten .. SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nerde nerde toggie nerde zaugna nerde nerde bu devlet nerde bu insanlar? haftalardır fark atıcaz diyenler nerde? bi duymak istiyorum onlar ne düşünüyo bu maç hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Her Fener maçında yenilecez demekten bıktım. Ama yenilmekten bıkmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ne yendiniz ama demi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 @salatalığınbiri banlanmadan önce son günün.epic fail heykeli gibi adamsın yorum bile yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: nerde nerde toggie nerde zaugna nerde nerde bu devlet nerde bu insanlar? haftalardır fark atıcaz diyenler nerde? bi duymak istiyorum onlar ne düşünüyo bu maç hakkında "şans rörörörör bala göte attınız rörörö şanş rörörörö" eahahahh ahahhaha eahhasdhahs ehahashdahsd ahsdhashdahsdhasdha ahdfhsdhfshdghahahahsdhadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dasaaa said: I PITY THE FOOL! ZUAHAAUAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: nerde nerde toggie nerde zaugna nerde nerde bu devlet nerde bu insanlar? haftalardır fark atıcaz diyenler nerde? bi duymak istiyorum onlar ne düşünüyo bu maç hakkında sanırım birbirlerine yoğun buz+soda tedavisi uyguluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi bi kere galatasaray futbolun İLAHI! manyak oynarlar, onlardan ders almamız lazım. bu maçta da daha iyi oynadılar! o yüzden kimsenin gelip burada belirtmesine gerek yok. lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: Masquerade said: Mendoza said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Ben sana iki taraftar arasındaki farkı söylim. Yarın GS formasını giyip insanlar okullara gidicekler. Yenilmişsin işte adabınla çekil kenera dimi. Yok. Yüz yok. biz o formayı galip geldiğimiz zaman giymek için sevmedik. 10 senedir galip gelemediğiniz için giyemiyorsunuz zaten .. SÇS geçen sene fb şampiyon olmuştu zaten. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ahaha adamınbiri yönetiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 masq hala neyi savunuyosun? eh iyi tamam siz yendiniz mi dememiz gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 OFFFF ÇOK KÖTÜ Bİ SAVUNMA. hani 2000 yılında da UEFA ALMIŞTINIZ.. 4-1 egale! edit: gönül istiyor 4-0 olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar