Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mola verdim bi bakayım dedim. banlık yazan çıkar fln kaçırmayalım fsd. ders bekler kaçar ben. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D seviye orhan. aaa niye yaaa baros 2 tane atıcak daha kewell 58u19*358 tane atıcak sonracıma fener kadıköyde rezil olucak ahahahahahaha sizi gibi köftehorlar sizi ahahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ehehehehehe MASKARAeade olmuş biraz GS'liler galiba. "Abi bu hafta 10 yersiniz, Arsenal'le bize pay edin işte xD" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maçtan önce ntv de sergen yorum yapıyordu , "gs den erken bir gol gelirse fb toparlayamaz.." sdghea5ydrhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sel4m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: Ehehehehehe MASKARAeade olmuş biraz GS'liler galiba. "Abi bu hafta 10 yersiniz, Arsenal'le bize pay edin işte xD" kredi çektiler bakalım ali samiyene saklıolar 10u :D bu arada 10 deil 1 tane attılar hatırlatıyımda 9 tane kaldı kalfsşjaklsfjlaksjfklşasjfklşajsflkajsflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 üzülmeyin lehn samiyende atarsınız 1 tane yenersiniz ödeşiriz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: http://www.fenerbahce.com/indexozel_derbi_sonra.php asdasdsf bu ne böyle ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o diil de EZDÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 patide gs li kalmamış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 köşe resmen 4.. 4.. dört. dört.. 4 dört t..dörmt dörmtnat.asdmczx dört. kapak resmi koysam ne yazar koymasam ne yazar.. dört abi dört dört.. dört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 KALKIK G...LER SARAÇOĞLUNDA İNER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Deacon said: KALKIK G...LER SARAÇOĞLUNDA İNER. iki oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Tabi tamamen öyle. Siz kazansanız kesin şöyle olurdu; "Monşer beyler, nasıl da kazandık değil mi? Yaşasın! :) Haydi önümüzdeki maçlara bakalım artık." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yönetim uyuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. o zaman esmicektiniz öle böle çakarız böle dümdüz ederiz demicektiniz madem dediniz o zaman k4tl4n4c4ksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hersene aynı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. o zaman esmicektiniz öle böle çakarız böle dümdüz ederiz demicektiniz madem dediniz o zaman k4tl4n4c4ksınızvah canım, ezilmiş halkın kahramanları. yürüyün canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: DoruK said: işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Tabi tamamen öyle. Siz kazansanız kesin şöyle olurdu; "Monşer beyler, nasıl da kazandık değil mi? Yaşasın! :) Haydi önümüzdeki maçlara bakalım artık." var mı saldıran, hakaret eden gs'lilerden? 4-1 gibi net skorla yenmişsin sevinsene adabınca. çıkıp "gerizekalılar" diye saldırmak çok küçük bir davranış. hani diyorsunuz ya fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklük, tarif edilemez. bu sanırım o büyük(küçük)lük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ahah hangi ezilmiş. safsafasf 4 yiyen biz deiliz. asfasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: DoruK said: işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. Tabi tamamen öyle. Siz kazansanız kesin şöyle olurdu; "Monşer beyler, nasıl da kazandık değil mi? Yaşasın! :) Haydi önümüzdeki maçlara bakalım artık." AHAHAHH konuşmayın bıdı bıdı ya fenerbahçe dandik bi maçta yenilince bile tüm gsliler toplanıyo laf atıyo bu maçı kazansanız kimbilir neler saçmalardınız arsenal gibi yendik diyen bile olurdu boş boş konuşmayın acınızı yaşayın hadi gidin ağlayın biraz seneye iyi çalışın belki yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 I PITY THE FOOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: ohyeah said: DoruK said: adamınbiri said: bi an olsun o ilk golü attığınızda içinizden işte bu maçı alıcaz falan dediniz dimi ahahahahha:D ulahn alayınız gerizekalı lahn ahahaha:D ooof 2 tane baros atar işte 3 tane kewell atsa 1 tanede arda ahahahahahahah ne oldu lahn her senede böyle koyulmazki kardeşim sıkıldım ben artık değişik bişiler olsun artık ahahahahah :D işte galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının farkı burada. galatasaray 4 yemişken bir taraftar çıkıp burada hırsından ona buna sataşmıyor, ama fener tarafından saçmalayıp çirkinleşecek biri illa ki çıkıyor, her seferinde çıkıyor. o zaman esmicektiniz öle böle çakarız böle dümdüz ederiz demicektiniz madem dediniz o zaman k4tl4n4c4ksınızvah canım, ezilmiş halkın kahramanları. yürüyün canlarım. bırak fakir edebiyatını ezildiniz, edebinizle oturun verdik mi ayarı aslanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 amma acıtmışız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar