Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ne Fenerbahçeyi yenmek.. Ne Fenerbahçe’ye yenilmek.. Nede Kadıköy’de 10 yıldır yenememek.. Değil 10 yıl dilerseniz 100 yıl yenilelim.. Sevginizden ne değişir ? Aşkınızdan ne eksilir ? Bu takım değil mi size hafta içi bayram yaşatan.. Bu takım değil mi geçen sene sizi ÇILDIRTAN.. Bu takım değil mi her alanda üstün olan.. Üstün olsak ne olur.. Üstün olmasak ne olur.. Siz Galatasaray’ı kupa, galibiyet, para için mi seviyorsunuz ? Sizin aşkınız sadece maç kazanmak mı.. Varsın 100 yıl yenemeyelim.. Varsın hiç maç kazanmayalım.. Sizin aşkınızdan ne eksilir ? Sizin kalbinizden ne eksilir ? Sizden ne eksilir.. Sevdanızmı, aşkınızmı, Galatasaraylılığınız mı? Ben cevap vereyim ; HİÇ BİRŞEY !! Tabii siz bu takımı karşılıksız seviyorsanız hiç bir şey değişmemeli.. Aksi halde yukarda yazdığım herşey sizde değişir. CANIN SAĞOLSUN GALATASARAYIM.. CANINIZ SAĞOLSUN ASLANLAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ulan gören biri de gs yendi sanacak :D hahahahaasdfasdf... kuduradur galatasaray :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 selçuk şahin denen yarı tanrının içine ilk 15 dakika alex, kalan 75 dakikada da mehmet aurelio girince galibiyet zor olmadı be :D deivid de souza ayrı bir adam zaten, büyüksün, önünde saygıyla eğiliyoruz. bu sene ilk defa mutlu bir şekilde bana maç izlettiği için teşekkürlerimi de iletiyorum galatasaraya, iyi ki varsınız babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Masquerade said: 94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm 1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca. aradan 14 sene geçmiş fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani. Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış. O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi. yani bu rakam oyununa göre maç sonucu; FENERBAHÇE: 1 (Semih) GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros) /end A S D A H A H A H A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 +REP Zaugna. Yenemiyoruz işte adamları fsdf. kıçımıza başımıza çarpıp gol oluyor. Kötü de oynasak iyi de oynasak olmuyor. :D ama MAYISDA O STADDA UEFA KUPASIYLA TURUMUZU ATICAZ !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bi de abi niye gurur diyosunuz :) HELAL OLSUN CİMBOMUMUZA 4 YEDİK 6 OLMADI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ulan yenseler nasıl çaktık diceklerdi verdik ayarı şimdi de fakir edebiyatı yol aladur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Beklersiniz de o günleri siz değil çocuklarınız görür belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gollerden 1ini kendi kalemize attık sayılmaz, 2 tanesi duran toplardandı onlar da sayılmaz, sonlara doğru gs bastırmasa o son golü de yemezdik laubaliliğe o da sayılmaz. 1 golümüz var zaten, üstüne 1 golümüz de sayılmadı bi de. 2-0 GS almıştı bu maçı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Privhunter said: Bu takım değil mi her alanda üstün olan.. Hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oyle elle kolla olmuyo bu işler, ogrenmislerdir :) hele nonda mubarek bı pozisyonda 2 kere elle top duzeltılırmı lol be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cado said: DoruK said: aman zıplamayın tavana saplanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 seviye pls. Disappear said: neyse vizeme çalışmaya kaçar ben. yarın akşam güncelde görmek istiyorum bu başlığı. durmak yok spama devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Khelben said: Masquerade said: BUNLARI HEP YENİYORUZ BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 NASI KOYDUK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: hadi bb. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abartanlar banlanacaktır. şikayet etmeye baslayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: seviye pls. Disappear said: neyse vizeme çalışmaya kaçar ben. yarın akşam güncelde görmek istiyorum bu başlığı. durmak yok spama devam. resimi kendi postundan 3 kere alinti ypa sonra spam. qq moar plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear, Seviye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Neyse ben şahsen kendi takımımla gurur duymuyorum nefret ediyorum ama yeniyorlar işte ne yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: DoruK said: hadi bb. :D e ama 10 sene geçti be gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Holy said: Khelben said: Masquerade said: BUNLARI HEP YENİYORUZ BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar