Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 selçuk bile gol attı ya .. neyse bişey demiyim tebrikler hadi spam a devam edin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 zegnaya katılıyorum yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 toggie said: Tarih: 09/11/2008 Stat: Saraçoğlu Hakem: Hüseyin Göçek http://www.webaslan.com/images/giris/movieposters19.jpg & edit: derbi topigine oyle sadece gs posteri koymak olmaz :) /zeg. ahah aga noldu, servetin futbolculara tokatları ve gs li oyuncuların durmadan top u tokatlamalarından baska tokat goremedik macta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yok ya ofsayt degil bolca gosterdiler. YENGEC STRIKES BACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://img2.blogcu.com/images/f/b/z/fbzekifb/fb-gs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Zegna said: anca geldim eve eheh :) RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY MAHUAUHHUAHUA attıkları gol de ofsayt, ne guzel 4-0 biticekti. 99 dan beri yenemiyolar acıdım yaw sdfsdf attığımız gol ofsayt değil. Fenerin attığı 3. gol ofsayt hatta, Lugano. Futbol cahili gibi yorumlamayın pozisyonları. Fb'ye tekrar tebrikler. Seneye artık. :P ahahahaha hadi seni mi kırıcam 3-1 bitsin masq ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bonjo said: gs ın sorunu ruh , gs belki çok yıldız kazandı ama o pres yapan basan nefes aldırmayan takım ruhunu kaybetti bunu hiç bir galatasaraylı göremiyor malesef.. Pres yaparken de ruh varken de yeniliyoduk ki :) Bi de mesela Benficaya takır takır pres yapıp nefes aldırmamıştık... Burda saçmaladık yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 arda bi ara döndü yan hakeme kes lan tarzı bi laf etti 85 te sanırım 3-1 ken.. korner atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bonjo said: gs ın sorunu ruh , gs belki çok yıldız kazandı ama o pres yapan basan nefes aldırmayan takım ruhunu kaybetti bunu hiç bir galatasaraylı göremiyor malesef.. maçı izlemedin mi yahu? :) İlk yarı gs deliler gibi önde pres yaptı, çok da top kazandı ama işte futbol şansı her zaman ki gibi fenerin yanındaydı 2-1 bitti. zaten ikinci yarı golle başlayınca fb oyundan düştü gs ve maç bitmiş oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mokoko said: ADNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. NOLDU LAN ADNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. sdgkjagdso woahuhauhuahuahu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yine aylardan kasım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: Masquerade said: Zegna said: anca geldim eve eheh :) RE RE RE RA RA RA GASSARAY GASSARAY MAHUAUHHUAHUA attıkları gol de ofsayt, ne guzel 4-0 biticekti. 99 dan beri yenemiyolar acıdım yaw sdfsdf attığımız gol ofsayt değil. Fenerin attığı 3. gol ofsayt hatta, Lugano. Futbol cahili gibi yorumlamayın pozisyonları. Fb'ye tekrar tebrikler. Seneye artık. :P ahahahaha hadi seni mi kırıcam 3-1 bitsin masq ahah ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ADMİNİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: http://img2.blogcu.com/images/f/b/z/fbzekifb/fb-gs.jpg ZUHAHAHAH çok eski bişeydi bu eahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 galatasaray son yılların en zorlu 4 haftasından 6 puan çıkardı uefa dada tur atlamayı garantiledi bundan sonra beşiktaş dahil pek zorlancaklarını sanmıyorum fenerde bu gazla üstleri zorlamaya başlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Disappear said: YENGEC STRIKES BACK 2. yarı bi dejavu hiseediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kasımda aşk başkadır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: Bonjo said: gs ın sorunu ruh , gs belki çok yıldız kazandı ama o pres yapan basan nefes aldırmayan takım ruhunu kaybetti bunu hiç bir galatasaraylı göremiyor malesef.. Pres yaparken de ruh varken de yeniliyoduk ki :) Bi de mesela Benficaya takır takır pres yapıp nefes aldırmamıştık... Burda saçmaladık yine Birde o var tabi benfica deplasmanı ile kadıköy deplasmanını bir tuttunuz , sen gs maçında samanyolu okunurken Fenerbahçeli taraftarların arasında bir otur bakalım , atmosfer çok farklı gs Fenerbahçe maçlarına kesinlikle iyi konsantre olamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 5 atıyordunuz ya o nooldu o :( güzel çaktık sori bye tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya çok afedersiniz de, ben böyle kepazelik görmedim arkadaş. aha sezon başından beri diyorum, fenerbahçe kötü, galatasaray ondan kötü kötülerin mücadelesini fenerbahçe rahat kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Keşke diyorumda Baros'u sağda oynatmasaydı,en azından 2.yarı forvete alsaydı,Nonda felaketti,Kewell'i göremedim biel sahada doğru dürüst..Yani golu atıyoruz ne güzel stad şokta,illaki zorla attırıcaz Selçuk gibi bir adama gol havaya sokacaz,saçma saçma goller,valla bir gariplik var çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ...yine bi gün galatasaraya 4 atıyoruz... (herhangi bir sohbetten alıntıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: devidin golunden sonra seref tribinunde adnan polata yaptıklarını gordunuzmu sdfgsdfasdf kalktı gitti sora dayanamadı garibim, aziz yıldırıma ben gidiyorum dedi aziz yıldırım kafayı bıle cevırmedi LOL şeref tribününüz o kadar şerefli işte. eqesdausa keep the spammin!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: benim teknik direktörüm cesur top oynatsın, fark yiyelim razıyım diyenler, alın size cesur futbol ve rezalet. cesur futbol cesur futbol. yerim öyle cesareti. ilk yarı ghayet de oynadık ama ikinci yarı cesaret vs yoktu ortada,mal bi taktik yapan skibbe ve bi golle dağılan gs oyuncuları vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar