DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bu feneri bu takım yenemezse yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Zegna said: bencede yapmayalım vazgectim eheh Bence serbest olsun en azından onlar yoksa baya bir ban çıkıcak katliam olmasın forumda. Yada en azından hafif şeylere 1 günlük uzaklaştırma verilsin öyle 80 günde dünya turuna çıkmayalım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi açmayın o gün forumu ya da taraftar forumlarında yazın orda nasılsa bişi demezler=) ne var ki buraya kendini tutamayıp yazmakta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tarihi farkı herkes unutsun. üst biterse bu maç zevkli bişey izleriz en azından. kadrolara ve istatistiklere bakarsak galatasaray daha iyi.ama kadıköy korkusu işlemiş artık takıma.fenerde ise şu anda kendi evinde olsa bile galatasarayı yenecek moral ve güç yok. büyük ihtimalle 0-0 biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 2 takımdan herangi biri öyle 5-0 ve üzeri fark atarsa tahminen futbol bölümünde beşiktaşlıdan başka adam kalmaz banlenmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eger yanlislikla gsye 3+ gol falan atarsak burasi harika bir yer haline gelir bence sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 GS dünkü gibi bir oyun ortaya koyarsa Fenere karşı zorlanmayacağımız kesin. Motivasyonu yüksek bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 GS'nin 4 gol yemesini bekliyorum en az o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 FB 4 - GS 16 diyorsun yani? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Gangren said: FB 4 - GS 16 diyorsun yani? :p FB = 4 GS = 0 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fb : 20 gs : 100 diyorum ben de. sallamak beleş ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Zegna said: sadece bu mac icin koymak sokmak takmak gibi terimler serbestmi olsa saat 0:00 dan sonra bitse filan. 2 taraf ıcınde ıyı olabilir bi dusuneyim fikir aliyim nefr ile fizbandan euhhe hmm :) sdfsdfsdf valla bunlar serbest olursa gece 0:0 a kadar ben iki takım içinde derim o lafları :D çok eğlenceli olur aslında iyi iyi bence yapın böyle bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 gs öne geçebilirse maçı alacağını inanıyorum. ama iyi oynarken bile fb gol atıp öne geçerse bütün motivasyonun gg olacağını düşünüyorum. ki kadıköyde iyi oynadığımız maçlarda bile bir şekilde fb gol atmayı beceriyor. :P ilk gol çok önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ilk 15dk da 2 kırmızı kart bekliyorum ben. hatta 3 de olabilir. 8 kişiyle 9-0 yenecez fb yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 valla gs ne yapıp edip o taraftar ile takımı butunlestırmemesı lazım, eğer iki tarafta gaza gelirse işte o zaman fener rahat kazanır. zaten fenerliler takım bı gol yesede yuhalamaya baslıyalım modunda gelecek maça. gs hurra saldırmasın, top yapsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sg-1 said: Ben şöyle bi maç hatırlıyorum: 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/03/27/192512.asp Tarih tekerrürden ibarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bi e eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Beyler artık GS'nin kadıköyde tabiri caizse "ayakları titreyen futbolcu" devri kalktı....Kimse kalmadı artık herkes yeni,geçmişe bağlı bir kadıköy korkusunun olacağını pek zannetmiyorum yani...Yerlilerimizin çoğu milli takım düzeyinde,yabancılar da kaliteli ben psikolojik olarak etkileneceğimizi pek zannetmemekle beraber,eğer erken gol atarsak fark atarız,erken gol yersek de yenilebiliriz diye düşünüyorum...(farklı derken 6,7 değil tabi 3-1,3-0 gibi skorlar)... Çünkü fenerbahçe belli maça gaz başlayacak erken bir gol atıp taraftarıyla barışmak için hatta fark atcaz gazıyla deli gibi saldırabilirler,tutabilir de patlayabilir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 galatasaray 12 tane atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 admin gaza gelmis... Olasi bi gs galibiyetinde sinirlenip tum gslilari banlayabilir. Ben kaciyorum bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Flameoffear said: GS dünkü gibi bir oyun ortaya koyarsa Fenere karşı zorlanmayacağımız kesin. Motivasyonu yüksek bir maç. bence zor. mucizeler ayda yilda bir olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sotto said: Beyler artık GS'nin kadıköyde tabiri caizse "ayakları titreyen futbolcu" devri kalktı....Kimse kalmadı artık herkes yeni,geçmişe bağlı bir kadıköy korkusunun olacağını pek zannetmiyorum yani...Yerlilerimizin çoğu milli takım düzeyinde,yabancılar da kaliteli ben psikolojik olarak etkileneceğimizi pek zannetmemekle beraber buraya kadar katılıyorum.bugüne kadarki performansa bakarsak gs oyun olarak daha üstün gibi gözüküyor ama belli olmaz derbi işte :)en farklı skor 3-1 olur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rüyamda hasas şaş oyuna giriyodu 2.yarı :( durumunu bilmiyorum ama 9 kasıma kadar sakat/cezalı falandır işallah . galatasaray hem form olarak hemde genel oyuncu kalitesi olarak daha ii durumda ama fener fazla ballı oluyo gs maçlarında,benim şahsi fikrim bügüne kadar işte herkesin yerden yere vurdugu aragones farklı şeyler yapcak gibi oynatacagı kadro sistem vs.bu sefer adam gibi olacak,uzun zamandır izlemediğimiz kadar bol poziyonlu bi maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar