eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 elle atmış nobre golü gösterdi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Beşiktaş kız gibi top oynuyor, yeri bayanlar ligi diyecem de orada bile daha bi hırs bi mücadele vardır. Hayır, maç sonunda kazanırlarsa demeç felan verirler bunlar, "kazanmayı isteyen taraftık, mücadele ettik kazandık felan fıstık" diye ehüehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bu sene büyükler yok büyük var o da GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 gökhan zan oyuna giriyor.. maç gitti.. ek : bu mesajım üstüne bir gol de zandan bekliyoruz tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eregorn2 said: mokoko said: BulletRide said: Can sıkıntısından 1e14 Kocaeli oynamıştım , aferin körfeze. ahahahahah. bala gel. aha gitti para :D Onu fitleyecek Bjk bastım canlı , beraberlik olursa gider ama evet =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 geç kalıyor mustafa hoca değişiklik için.. nasıl olsa alıcaksın , al boboyu ısınsın maça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 "deldi geçti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Llama said: 5-2 biter derim kaçarım ben sokaklara canım sıkıldı gitmeseydin keşke (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sivok 2 maçtır çok gereksiz iki kart gördü , düğün falan mı var acaba haftaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o değilde iyi maç oluyor valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 lay lay hüseyin üzmez diye bağrıyolar . asdas Edit: Küfürler olduğu gibi küfür kısaltmaları da yasak ve ban sebebi, özellikle de kişiye yöneltiliyorlarsa, o yüzden editliyorum. Bilinçsiz bir hata olarak görüyor ve bahsi geçen şahsın malumiyetinden dolayı da biraz esnek davranarak uyarı olarak bırakıyorum -rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bravo bjk taraftarına az önceki tezaruhattan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ulan 5-2 oldu llama ahahah Llama said: 5-2 biter derim kaçarım ben sokaklara canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 mokoko said: BulletRide said: Fix tablo olur , Taner atar bi tane 0-1 olur sonra Bjk farka gider. Beşiktaş farklı bir galibiyet alsın artık. ahahah 1 dakka dayanmadan gg oldun. edit: gerçi dusundumde 0 2 den soorada farka gidebilir bjk. sorry babs. hmm demekki dooru dusunmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Llama said: 5-2 biter derim kaçarım ben sokaklara canım sıkıldı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abi şimdi eve geldim artık bu topic kitlenmeli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Llama skor tahminlerini maç başlamadan yaz da para kazanalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 küfrü editledim biraz dikkat, kısaltma olarak da kabul etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Nobre kendi kapasitesinin 1000 kat sütünde bi şut çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 2-0 ken ağzınızın suyu akmış bakıyorumda :) ligimizde bulunan dünya takımlarından birine 8, diğerine 7 puan fark atmışız. bide derbileri alınca 13-14 puan fark olacak. iyi iyi devre arasında antalyada patlarızı şampanyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Maç fazlası var orda 1.si ; 2-0 ken ortalıklarda yoktun sende :P Eller kollar oynamaya başlamış; Şaka falan bir yana önemli bir puan avantajı var beşiktaşın doğru ama daha fazlasını da görmüştük. Bir de Galatasaray'ın sakatları iyileşecek diye umudu var. Fenerbahçe'nin devre arasında yıldız yağmuru yapıcak parası var. Beşiktaşın pek bişeyi yok gibi bakalım zaman neler göstericek. Maçla ilgili; Delgado'nun golü çok şık inönüde oynamayı sevdiğini göstermiş bir kez daha, Nobre hayatının golünü atmış sanırım. Kalecinin Fenerbahçe'den neden yollandığı belli oldu gelenden gidenden yiyor... Bir de bu kocaeli 2-1 galipken öyle bir pozisyonu nasıl verebiliyor beşiktaşa anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dikkat edin şampanyayı patlatırken mantarı gözünüze kaçmasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abim kartı alıp istanbula gitti, mecbur maçı kahvede izledim. 2-0 ken bile maçı farklı kazanacağımızdan emindim, çünkü kocaeli gerçekten çok zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar