Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOL, 17 Sayfalık 1.05 Patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis, teoride 2000 o. war'da resistler biraz uğraşılırsa rahatça %50 civarına çekilebiliyor basit bir resist buff'ıyla. ben 1500 bile görmüyorum rakibim 40'sa çoğu zaman, 1200 ya da 1000 filan oluyor. valla %73 neyle oluyor bilmiyorum da 80 renown'da olacak bir olayın hıncını 40 renown adamdan çıkarmaya gerek yok gear sorunsa.

valla shadow warrior uzaydan 3600 vuruyor ve backlash yemiyor light armor giyerken. 40 IB önden yardırıyor 200k dmg yapıyor, ölmüyor. burada anlaman gereken şey crit şansındaki %5 düşüş bize %5 dmg düşüşü olarak dönmüyor, %10 hatta belki daha fazlası olarak dönüyor.

root dışında hiçbir olayımız yok, knockback yok, snare yok, stun desen moral 3. beni kovalayan adamda block/disrupt yazıyor çekiyorum salavatı.

valla o dediklerinin hiçbiri yok sorc'ta, bw'lere anlatırsın. ben kendimden gördüklerim üzerinden konuşuyorum. bw'lerin daha iyi olduğu zaten bilinen gerçek ama diğer order sınıfları ezik diye şahsen üstüne gitmiyorum o olayın, yamada değişecek gibi durum gerçi. ayrıca sorc dot ağacı berbat, hiç bw gibi sanma yani.
Mesaj tarihi:
elesso said:
squik herderlar güçlendimi? güçlendilerse açtırabilirim belki accountu.

sakami bu? zaten gucluyduler daha da guclu oldular, oyundaki bence en dengesiz class.
Mesaj tarihi:
çok güçlü olduklarını söyleyemem de,

baz hasarlarının düşük oluşunu inkar etmiyorum ama petleri ve taktikleriyle bir yerden sonra (=balisticin artışıyla birlikte baz hasar farklarının daha az önemli oluşu) sw'den aşağı kalır yanları yok.

t3'te benim eagle eye ım 400 vuruyorsa onların 350 falan, üstüne taktikle 6 snde 4 defa yapabilirlerken ben 3 defa yapabiliyorum aynısını, pushbacki de ekleyin üstüne ; çoğu kez plink spam yüzünden 2-3 snlik castleri bozup kaçmam gerekti.
petleri de 100 100 vuruyor zaten t3'te.

ek olarak healingdebuffbot olan bir class için 98 ftten skirmish mük-kem-mel bir taktik.

dakika başı 4k festerlamaktansa 98 fitten skirmisher gibi oynamayı, her durum değişikliğinde stance dance yapmamayı tercih ederim şahsen.

gerçi t4'te oynayan çok çok azdı benim gördüğüm, belki de doğal olarak bıktıkları için classtan.
Mesaj tarihi:
Guru said:
elesso said:
squik herderlar güçlendimi? güçlendilerse açtırabilirim belki accountu.

sakami bu? zaten gucluyduler daha da guclu oldular, oyundaki bence en dengesiz class.

ahaha

en güçlü class? en güçsüz class idi açık ara şimdi biraz düzeltmeye çalıştılar. ama 2-3 ability düzeltilmiş sadece doğru düzgün. diğerlerindeki %5 damage artışları falan komik... neyseki seviyorum class'i, yoksa oyunu bırakırdım heralde
Mesaj tarihi:
Bayağı güçlüler, ben AM ile uzun süre ayakta kalamıyorum, tamam bir WE gibi saniyesinde öldüremiyor ama healing dmgleri+peti karşısında ezik kalıyor. Sonra birde t4 de rank 4 morale aldımı 2 herder aynı anda ateş edip bütün orderı indiriyor aşağı, kaç kere kazanırken böyle kaybettik. Ayrıca petlerini üstünüze salıp durmadan cast time'ınızı düdüklemeleri ayrı bir handicap tabi.

Oyunda order olarak gördüğüm dengesizlikler:

1) WE'ler saniyesinde kesiyor, bırakında biraz şansımız olsun ne biçim healerız anlamış değilim.
2) Herder rank 4 atıyor 2400 dmg (cone attack ve öküz gibi range)
3) Marauderların 5km öteden sizi ayıklayıp öldürmeleri, adam çekiyor öldüremiyor ben geriye koşuyorum adam kımıldamadan bir daha çekiyor (Free kill?), yani kurtulma şansım yok hele arkamdan koşturmaya devam ederse. Bunun WL versiyonuda var sanırım ama WL o kadar az olduğu için desttekilerin hissettiğini pek zannetmiyorum, ayrıca pet çektiği için size yaklaştığı an grupça indirme şansınız var zira çok yüksek HP'li değil.
4) Rift ve Electromagnet malum, tek bir oyuncu bu kadar bir savaşın sonucunu değiştirebilirdi zaten. 80%'den fazla bir şansla bu özelliğe sahip olan grup kazanıyor, hele aoe dmgleri varsa. (Test serverında deneyenler halen çok güçlü diyor yani işkenceye devam =P )
5) Sorcların doombolt ile morali birleştirip saniyesinde full HP'den sizi öldürebilmeleri (instant kill), bunun BW versiyonuda var tabi aynı dengesizlik, özellikle düşük levellarda durmadan barınız full'ken 0 landığını görmeniz mümkün. Ne oldu bana ya diyorsanız combat log a bakınız =P sorc/bw sizi öpmüştür =D
6) Dest classlarında olup orderda hiç olmayan (yada ben göremiyorum) disable yetenekleri. 7-8 saniye disable'mı olur zaten 3 saniyelik canımız var.
7) Buda oyunun buglarından, önüne gelen root&snare yapabiliyor, tek kurtuluş yolum olan MORALE 2 skill'i ise buglı, ve bu önemli değilmiş gibi halen düzeltme yok. Bu patch ile anca rootları fixliyorlar, artık dmg alınca (dot dahil) çözülecekler ve çözüldüğü andan itibaren 5 saniye immune olacaksınız. Elimdeki clenase'in sadece sorc un kafes ve herder'ın snareini geçirmeside ayrı bir abeslik tabi =P
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Bayağı güçlüler, ben AM ile uzun süre ayakta kalamıyorum, tamam bir WE gibi saniyesinde öldüremiyor ama healing dmgleri+peti karşısında ezik kalıyor. Sonra birde t4 de rank 4 morale aldımı 2 herder aynı anda ateş edip bütün orderı indiriyor aşağı, kaç kere kazanırken böyle kaybettik. Ayrıca petlerini üstünüze salıp durmadan cast time'ınızı düdüklemeleri ayrı bir handicap tabi.

bir SH'ye karşı ayakta kalamaman diye birşey sözkonusu diil.

şu anda runepriest oynuyorum, bir SH'yi 15 saniye falan sallamazsam ancak öldürme raddesine geliyor beni. 3 kere mi ne öldüm şu ana kadar SH'ye, hepsi sallamadığım için. heal attım mı kendime mümkün diil doğru düzgün damage koyamıyorlar.

tabiki bir WE kadar damage koymasını beklemiyorum SH'nin ama yani karşımdaki adam da dalga geçmesin benle, ben ona ok saydırırken :)
Mesaj tarihi:
e zaten AM & RP öyle ki, ben sorc halimle dokunmuyorum adamlara en az 1-2 kişi daha saldırmıyorsa. kendi kendimi öldürmekten başka birşeye yaramıyor.

valla reno 40 adamlara 1200 vurursa doombolt öpüp başım üstüme koyuyorum, resistler feci herhalde. aklı olan IB varsa zaten guard koymuş oluyor, 600 critliyorum, 732 backlash yiyorum. (:P) (r39, 730 int, max agony)
Mesaj tarihi:
valla her class da hafif bir dengesizlik var ama SH konusunda ne derseniz diyin, petin nonstop knockdown atmasi ki hele t3 de kb yiyip lavin kenarina kadar yani dmg alacak kadar yaklastiginizda uzerinizde SH peti varsa, kesin olmus sayiliyorsunuz, oyundaki petler enviroment dan gelen natural damage lari yemiyorlar sadece player only ayarlamislarki bu cok cok sacma, petlerin nerdeyse range i yok, fizana kacsan seni takip ediyorlar, SH ler t2 de yaklasik 1.5k dmg vurabiliyor ve bu bow dmg ina denk class orderda ise shadow warrior ama t2 de 1k yi anca critical ile gorebiliyor. Eger SH oynayipta cok kotu, cok cabuk oluyorum, pet ise yaramiyor, dogru duzgun damage veremiyorum veya runepriest kesemiyorum gibi seyler soyluyorsaniz bence hic sikayet etmeye hakkiniz yok, ya oynamayi bilmiyorsunuz yada bu oyundaki denge olayini cozemediniz veya godmode bir karakter ariyorsunuz.
Mesaj tarihi:
bir SH olarak skillerimiz çok kuvvetli değil, yani healerla 1vs1 kesiyim diye birşey söz konusu olamaz(hiç bir classla 1vs1 yapamaz gibi geliyor gerçi) ama en rahatsız edicilerden biridir, tankların heallerini kesebilecek bir karakter. belki öldürücü bir dmg yapamıyorum ama healerleri ve range dpsleri bi geri gitmeye dolayısıyla heal ve dmg lerinin kesilmesine yardımcı oluyor. plinkimde 1 saniye, dmg i düşükte olsa çatır çatır atıyorum, istersen sallamada bekle bakalım neler oluyor, area oklarımı hiç eksik etmiyorum zaten 4-5 adamdan aynı anda dmg alıyorsun, morale 3 var bu da attığın ehr okta çevresinde herkese hatrı sayılır bir dmg veriyor instant olarak, şimdi dmglerde artıcak %5 se bir işe yaramaz gerçi onu bilmiyordum, inşallah ööle deildir de hatrı sayılır bir artış verirler, morale 4 ü göremedim daha ama okudğum kadarıyla sabırsızlıkla bekliyorum :)scenario dmgte her zaman ilk 3 ten aşağıda düşmüyorum, oynaması zevkli bir class arkan arkadan ok atıyorum, title'ımda sneaky(sinsi) oldu zaten :)
Mesaj tarihi:
AM'nin olayı hot ama kaçırdığınız yer orası yani benim yapabileceğim şey 2 tane hot'ı üstüme atıp ya beklemek yada büyük healı basmak, bizde RP gibi instant heal yok ne yazıkki. Eh büyük healda aşırı kırılgan olduğundan SH ve peti üstündeyken ölene kadar cast edemiyorsun. Şimdi Hot'ları test ediyor millet 2 hot'da %30-35 nerf yemiş gibi görünüyor kısacası dps char açmanın zamanı geldi =P Özellikle engineer'a gelen bufflardan millet çok memnun bayağı bir dmg artışı var diyorlar.
Mesaj tarihi:
Guru said:
valla her class da hafif bir dengesizlik var ama SH konusunda ne derseniz diyin, petin nonstop knockdown atmasi ki hele t3 de kb yiyip lavin kenarina kadar yani dmg alacak kadar yaklastiginizda uzerinizde SH peti varsa, kesin olmus sayiliyorsunuz, oyundaki petler enviroment dan gelen natural damage lari yemiyorlar sadece player only ayarlamislarki bu cok cok sacma, petlerin nerdeyse range i yok, fizana kacsan seni takip ediyorlar, SH ler t2 de yaklasik 1.5k dmg vurabiliyor ve bu bow dmg ina denk class orderda ise shadow warrior ama t2 de 1k yi anca critical ile gorebiliyor. Eger SH oynayipta cok kotu, cok cabuk oluyorum, pet ise yaramiyor, dogru duzgun damage veremiyorum veya runepriest kesemiyorum gibi seyler soyluyorsaniz bence hic sikayet etmeye hakkiniz yok, ya oynamayi bilmiyorsunuz yada bu oyundaki denge olayini cozemediniz veya godmode bir karakter ariyorsunuz.

öncelikle tek birşey söylüyorum, kusura bakma ama çok büyük sallıyorsun...

SH t2'de 1.5k damage vurabiliyormuş. ahaha işte ben buna gülüyorum ya... hele SW daha az vuruyo falan demişin SW'den, artık eminim ki sen WAR oynamıyosun veya oynadığını sanıyorsun hayal alemlerinde iken. SH'nin t4'te vurabildiği max rakam 1.5k civarı. SH'nin bütün damage abilityleri %40 oranında daha az SW'deki karşılıklarına göre. Nasıl güzel sallıyorsun belli diil gerçekten. http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=1900909&postcount=16

al buyur şuradan bak karşılaştırmalara. SW nasıl 1.5 katı damage koyuyormuş gör.

ayrıca tor anroc'ta 3-5 kere horned squig seni lava atmış kıl olmuşun, tek olay bu. pet'imiz WL, WH gibi class'ler tarafından 3-4 vuruşta kesiliyor.

SH oyundaki açık ara en kötü karakterdi, bunu WAR forumlarında açılan oylama da kanıtladı. 500 küsür oyun 220'sini mi ne aldı, %44 civarında oy ile "oyunun en zayıf karakteri" seçildi.

bu mudur budur.
Mesaj tarihi:
O ankette ben de SH'yi seçmiştim ve orada oy vermiş çoğu kişi gibi oynamadan, kulaktan dolma bilgilerle yaptım. O zamana kadar gördüğüm çoğu SH başarısızdı. Kariyeri oynayınca ve T4'de bazı oyuncuları görünce o düşüncem ortadan kalktı.

Resimdeki ben değilim, K8P'den çoğu zaman skorda üstlerde bulunan bir eleman, sık sık Serpent's yapanlar mutlaka tanıyordur:

http://img356.imageshack.us/img356/6462/zifudkb0.jpg

Nedanko'da bu bölümde bir yerlere benzer sağlam damagelı screenshot koymuştu, eminim başkalarının gözlemlediği daha da örneği vardır. Yani oynayan oynuyor. Emrahlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. SH'lerde genel bir L2P eksikliği var. Muhtemelen WoW'da hunter oynayanların çoğu WAR'da SH açmış. Vaktinde boş yere "huntard", "all kill no skill" gibi kavramlar oluşmadı.
Mesaj tarihi:
aoe kasmış işte. rakam görünürde yüksek olsada nitelikte zayıf malesef. 10 adama aynı anda 100-100 koymak çok sağlam arttırır counterı ama adamlar hiç umursamaz bile o boyutta bi dmg ı.
Mesaj tarihi:
Herşey burst değil ki, temelde önemli olan daha fazla hasarı veren taraf olmak. Bu konsepti yanlış anlamışsan tabii ki Shadow Warrior X K vuruyor biz armut topluyoruz diye gezersin ehueh. Bandaj yok food yok, verdiğiniz hasar duruyor. Ha zaten burst de focus olmadığı sürece çok etkili değil o da ayrı birşey.
Mesaj tarihi:
adam 200k dmg yapmıs ama 800 renown yapmış yani sadece dmg yapmıs baska bisi yapmamıs bende engineer la 170k dmg yaptım ama yinede oyunun en gereksiz karakteri
Mesaj tarihi:
arcane said:
Herşey burst değil ki, temelde önemli olan daha fazla hasarı veren taraf olmak. Bu konsepti yanlış anlamışsan tabii ki Shadow Warrior X K vuruyor biz armut topluyoruz diye gezersin ehueh. Bandaj yok food yok, verdiğiniz hasar duruyor. Ha zaten burst de focus olmadığı sürece çok etkili değil o da ayrı birşey.

bandaj yok food yok ama hayvan gibi healerlar var oyunda (patch'e kadar vardı şimdi nerf geldi deniyor ayrı). burst tabi ki daha önemli. dot'lar da çok etkili olabiliyor ama BW dot'larından bahsediyorum tabi. o kadar crit'lerse, o da bir nevi burst oluyor haliyle.

15 saniyede 250 vuran dot'u vardı SH'nin daha ne diyim ben. 1.5 saniye cast ile 225 vuran spell'i vardı. bunlar şaka gibi şeyler.

sırf karşı çıkmak için karşı çıkıyosunuz.
Mesaj tarihi:
Burstledin muhteşem 5k 5k vurdun ben o adamı heallamam ki zaten. Bırakırım ölür, 3 saniyede resler, insta 1.6k healı basar, 2 tane hotlar savaşın önüne toplam 5-6 saniyede yollarım.

Zaten burst önemsiz demedim, AoE iyi değil demişsiniz sözüm ona.
  • Yeni Oluştur...