sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Türk Hava Yolları uçak içinde yolcularına ikram ettiği yiyeceklerde yeni seçenekler hazırladı. İç hat business class servislerde pide ve etli ekmek menüde yer alırken, yurtdışı uçuşlarda da "kimçi", "bibimbap" gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. Türk Hava Yolları'nın, bütün dünyada ikram hizmeti veren Türk şirketi DO&CO ile ortak kurduğu Turkish DO&CO, 2007 yılından itibaren değiştirdiği yeni ikram konseptini 2008-2009 kış tarifesinde yeni seçeneklerle zenginleştirdi. "Mutfakta Kim Var?" konseptiyle hazırlanan mönülerde Türk mutfağından lezzetler sunulurken, Türk Hava Yolları'nı tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından örnekler yer alıyor. Kış tarifesiyle birlikte uygulanmaya başlayan mönüler, dış hat uçuşlarda 8, iç hat uçuşlarda ise 4 farklı seçenek olarak sunuluyor. Böylelikle her hafta değişecek olan mönülerle sık uçan yolcuların farklı lezzetlerle karşılaşması hedeflendi. Türk Hava Yolları'yla seyahat eden yolcularımıza Patlıcan Kebap, Çoban Kavurma, Rigatoni, Tavuk Satay gibi menülerin yanısıra iç hat business class servislerde çöp şiş dürüm, külbastı, pide, etli ekmek ve yurtdışı uçuşlarda da safranlı basmati pilav, kimçi, bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. Mönüde sunulan kağıtta levrek buğlamayla ise deniz kenarında, bir balık lokantasında yemek yerken hissedilen duygunun Türk Hava Yolları uçağında seyahat eden yolcuların da yaşaması hedefleniyor. "Mutfakta Kim Var?" konseptiyle hazırlanan mönü kartları, dış hat uçuşlarda business class servisin yanısıra ekonomi sınıfta yapılan servislerde de dağıtılacak ve tüm yolcuların mönüleri daha rahat takip etmesi sağlanacak. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10282876.asp Ohoo makaraya bak. Türk mutfağı kullanmak güzel de ortam leş gibi soğan kokar böyle yav. Daha böyle döner, iskender kebap, hatta uçağa bi döner tezgahı olsa daha iyi olurmuş X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Soğansız olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Etli ekmek - > Konya - > OMG Şeriat Incoming !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha hiç böyle düşünmemiştim. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gangren said: Soğansız olacakmış. iyi haber. yalnız etli ekmek, konya, şeriat tümevarımı da şahaneymiş, beni aklıma gelmemişti. Bu durumda neden iskender olmadığı da belli oldu, o zaman da iskender, bursa, eşcinseller tümevarımı olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben hamsi yemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 iyi bir gelisme. oyle kucucuk sandwichlerle doymak mumkun degildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sabredin uçakta özel aşçılı dönem getircem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne kokar o uçak haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sg-1 said: Gangren said: Soğansız olacakmış. iyi haber. yalnız etli ekmek, konya, şeriat tümevarımı da şahaneymiş, beni aklıma gelmemişti. Bu durumda neden iskender olmadığı da belli oldu, o zaman da iskender, bursa, eşcinseller tümevarımı olurdu :P bak şimdi bu ayıp oldu! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bizinıss diyo ama bize gelmez öyle yemekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sokayim pidesine new york istanbul ucusu delta 3000 bin dolar thy 5500 dolar ucaklar hemen hemen ayni, ikisindede koltuklar yatak sekline giriyor ikisindede ozel tv var sadece thy de baklava var eksta simdide pide varmis gec lan thy yi yemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 1500 dolara baklava+pide iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 uyurgezer said: 1500 dolara baklava+pide iyiymiş. 2500:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kayserili pazarlığı yapıyor. 1000kırpacak çaktırmadan orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 her uçağa hostes ve pilot harici bide dönerci kadrosu eklensin plz, uçakta tüm yolculuk boyunca mehter çalsın radyodan ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha şeriat geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yurtdışı uçuşlarda da "kimçi", "bibimbap" gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak. bunlar oldugu surece memlekete donmem thy ile, adam gibi yemek verin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yalnız yorum muthiş olmus yılmaz özdemir 05/11/2008 - 15:13 BENCE İŞKEMBE ÇORBASI DA VERSİNLER!!!! o da olsun tam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 harbi bibimbap ne lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gerçi havaalanında deve kestiren yönetimler oldukça şaşılmaması lazım. Yılmaz Özdil'in döşeyeceği yazıyı beklemeye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben kokoreç isterim arkadaş böyle kesicek önümde kıtır kıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 EVET GERMANWINGS ESSEK GIBI YAZIYOR BEN UCUZ UCUSUM BENDE YIYECEK PARAYLA DIYE. KIM HAYVAN ACABA Jahrein said: ne demek abi şükredicen ona... germanwings aktarmalı uçağım vardı 7 saat yemeksiz kaldım. hayvan herifler yemek vermiolar sandwiç falan satıyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne bagriyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar