Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben hep osuruyorum gayet normal büyük yaparken bile yanıma çağırıyorum gel sohbet edek diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence çocuk arkadaş olmaya çalışıyo sen üstüne alınmşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bazı çözüm önerileriniz de çok iç açıcıymış. neyse, belki sarhoşluğunun geçmesini beklemeliyim. @adamınbiri: eminim. yoksa böyle şeyler söylemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sen akışına bırak o akar yavaştan başka bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ozaman sende ona yavşa feci şekilde ama rahatsız edici şekilde uzaklaşır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sarhoşmu bu saatte yada dün gece diyelim tamam yaa sarhoşluğun arkasına sıgıncak işte sen bişey dersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 keşke öyle olsa. mecazi sarhoşluk bu, hani ben çok edebiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çok basit bi olayı kendi kendine amma karmaşıklaştırmışsın ha. (oha kol gibi kelime yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 soğuk ve ters davran. ciddi davran . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o zaman bu gece çıkalım ? ehe arkadaş gibiyseniz bugün birini gördüm çok hoştu filan yap böle soğut kendinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 başka birinden hoşlandığını belirt dicektim ben de. olmasa bile sölesen işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 başkasını sevdiğimi söylemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hmmm sense troll aura mı açma ihtiyacı hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 etkili olur .ben de işe yaramıştı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nasıl kıvırırım, nasıl bu insanı kaybetmem diye uğraşacağınıza dürüst olmayı tercih edin bence. dünya bu yüzden yozlaştıkça yozlaşıyor ya, sırf neden bulmak için başkalarıyla beraber olan insanlar dahi var artık. bazı insanlar ile arkadaş olamazsınız. ya sevgili/partner olursunuz ya da hiçbir şey. kendimizi kandırmayalım. o kadar önemliyse arkadaşınız, o zaman zaten anlayacaktır durumu. laf söylerse de, sen de şakaya vurursun olur biter. bekarım, güzelim bikbik falan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 said: bi insan var. bariz bi şekilde benden hoşlanıyo, ve gerçekten de bi şeyler yapmak istediğini belli ediyo. sürekli "bi gün içelim babam derdi ki; senden hoşlanan insanların seninle yapmak istedikleri aslında seni anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 güzel demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 huun said: said: bi insan var. bariz bi şekilde benden hoşlanıyo, ve gerçekten de bi şeyler yapmak istediğini belli ediyo. sürekli "bi gün içelim babam derdi ki; senden hoşlanan insanların seninle yapmak istedikleri aslında seni anlatır. baya iyiymiş söz :) buarada topiğe de cevap verim bari pek cevap verilcek bir şey değil ama huun'u quotelayıp kaçmak ayıp diye düşündüm.Neyse; soulberry durumu hiç birşey yapmayarak çözebilirmişin gayet ortada sorun morun yok bence hatta abartırsak ilgi isteyen insan topiği gibi duruyo bu.çocukla bişey olmak istemiyosan içme miçme tekliflerine hayır dersin o gider zaten zamanla nesini düşünüyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kibarca bi "hayır" işi kokten cozer aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 soulberry said: sürekli "bi gün içelim, gezelim, bi gün şunu yapalım, bi gün bunu yapalım.." vesaire gibi şeyler söylüyo. merve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 En güzeli oturup ''böyleyken böyle'' diye karşılıklı konuşmak, ama anlayışsız davranacağını, ben sana asılmıyorum, yanlış anlamışsın triplerine gireceğini düşünüyorsan zor tabi. Benim sana önerim, kendinden soğutmak adına gerçekte olmadığın gibi davranmak, olmadığın bir kişiliğe bürünmek, yapmıyor olduğun şeyleri yapıyormuş gibi göstermek yerine (bu tür davranışların; çevrenin sana bakışı ama özellikle kendi öz saygın açısından zarar verici olabilir), davetlerini bahaneler üreterek geri çeivrmek, araya mesafe koymaya çalışmak. Ama mesafe koyma, davetleri reddetme olayı da işe yaramaz ve karşındaki aldırış etmeksizin tavrını sürdürmeye devam ederse, senin de anlayışlı ve düşünceli davranmaya devam etmen gerekmez. Arkadaşlığınızı bitirmeyi ve vereceği cevapları göze alarak, onun davranışları ile ilgili hissettiklerini söylemen gerekir. Kimsenin sen istemediğin halde seni sıkmaya ve cendere altında tutmaya hakkı olmadığını düşünmen işe yarayabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nereye cagiriyorsa git iste, icmeye falan. sonra bu zaten soyler kisa zamanda, hayir dersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 süper yavşa, hemen sölesin sana. sen de yok de. hatta önce evet de, sonra bırak. daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 utku geçen anlattı bana. yavşak olmuş baya. baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 topigin tamamını okumadım ama.yeni tanıdıgın ve senle zaman gecirmek isteyen her karsı cins sana yazıor demek deil kanımca..tamam bu karsı cıns erekse oran cok buyuk ama olmayadabilir. zaman gecirmek istemiorsan hyr de gitsin.iilla imada bulunmak zorunda deilsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar