Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi çıkmaz hakkında.

soulberry

Öne çıkan mesajlar

nasıl kıvırırım, nasıl bu insanı kaybetmem diye uğraşacağınıza dürüst olmayı tercih edin bence. dünya bu yüzden yozlaştıkça yozlaşıyor ya, sırf neden bulmak için başkalarıyla beraber olan insanlar dahi var artık.

bazı insanlar ile arkadaş olamazsınız. ya sevgili/partner olursunuz ya da hiçbir şey. kendimizi kandırmayalım. o kadar önemliyse arkadaşınız, o zaman zaten anlayacaktır durumu. laf söylerse de, sen de şakaya vurursun olur biter. bekarım, güzelim bikbik falan diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
said:
bi insan var. bariz bi şekilde benden hoşlanıyo, ve gerçekten de bi şeyler yapmak istediğini belli ediyo. sürekli "bi gün içelim

babam derdi ki; senden hoşlanan insanların seninle yapmak istedikleri aslında seni anlatır.

baya iyiymiş söz :)

buarada topiğe de cevap verim bari pek cevap verilcek bir şey değil ama huun'u quotelayıp kaçmak ayıp diye düşündüm.Neyse; soulberry durumu hiç birşey yapmayarak çözebilirmişin gayet ortada sorun morun yok bence hatta abartırsak ilgi isteyen insan topiği gibi duruyo bu.çocukla bişey olmak istemiyosan içme miçme tekliflerine hayır dersin o gider zaten zamanla nesini düşünüyosun ki
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli oturup ''böyleyken böyle'' diye karşılıklı konuşmak, ama anlayışsız davranacağını, ben sana asılmıyorum, yanlış anlamışsın triplerine gireceğini düşünüyorsan zor tabi.

Benim sana önerim, kendinden soğutmak adına gerçekte olmadığın gibi davranmak, olmadığın bir kişiliğe bürünmek, yapmıyor olduğun şeyleri yapıyormuş gibi göstermek yerine (bu tür davranışların; çevrenin sana bakışı ama özellikle kendi öz saygın açısından zarar verici olabilir), davetlerini bahaneler üreterek geri çeivrmek, araya mesafe koymaya çalışmak.

Ama mesafe koyma, davetleri reddetme olayı da işe yaramaz ve karşındaki aldırış etmeksizin tavrını sürdürmeye devam ederse, senin de anlayışlı ve düşünceli davranmaya devam etmen gerekmez. Arkadaşlığınızı bitirmeyi ve vereceği cevapları göze alarak, onun davranışları ile ilgili hissettiklerini söylemen gerekir. Kimsenin sen istemediğin halde seni sıkmaya ve cendere altında tutmaya hakkı olmadığını düşünmen işe yarayabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

topigin tamamını okumadım ama.yeni tanıdıgın ve senle zaman gecirmek isteyen her karsı cins sana yazıor demek deil kanımca..tamam bu karsı cıns erekse oran cok buyuk ama olmayadabilir.

zaman gecirmek istemiorsan hyr de gitsin.iilla imada bulunmak zorunda deilsin ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...