Cantona Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 6 yabancı var Alex artık yok. Josico; Galatasaray maçı ile yeniden doğdu, Ankara karşılaşması ile kendini iyice kanıtladı. Devid; Anlatmaya gerek var mı? Bu adam mı aylardır sakat? Aman nazar değmesin. Edu-Lugano; İkisini birbirinden ayıramıyorum, biz ayıramıyorsak kimse ayıramaz. Yasin de olmadı, Can da olmadı. Olmadı da olmadı. Alternatifsizler. Guiza; Kim ne derse desin. Bence bölgesinin en iyisi. Rakip savunmadan en az 2 oyuncu ile birlikte oynuyor. Çağdaş futbolun çağdaş ismi. Vazgeçmek imkansız, Aragones intihar etmez. Roberto Carlos; Yazmaya gerek var mı? O sahanın lideri. Abisi, babası… Ve Alex; Bu adamı tartışan futbol cahilliğinin derin sularında geziniyor demektir. Ama… Alexli Fenerbahçe'nin tadı da yok tuzu da. Ama kalesinde gol var. Hem de bol gol… Brezilya'da oynadığı dönemde pek çok maçın skorunu çevirmeyi başaran yıldız, bazı karşılaşmalarda da etkisiz kaldığı ve saha içerisinde dolaşmaktan başka bir şey yapmadığı gerekçesiyle kimi futbol yazarları tarafından eleştiriye maruz kalmıştı. Bu özelliği nedeniyle Brezilya'da rakip takım taraftarları ona bir uyku ilacı olan Lexotan'dan esinlenerek 'Alexotan' adını takmışlardı. 27 yaşındaki oyuncu Costa Rica maçı sonrası kendisine bu takma adı soran gazetecilere "Her oyuncunun tarzı farklıdır. Bazen futbolum harika olur, bazen olmaz. Fakat başka oyuncuları iyi veya kötü yapan ya da benim durumumda uyanık ya da uyuyor olduğumu gösteren şey nedir, anlamıyorum" diye cevap verdi. (KAYNAK 14 TEMMUZ 2004 RADİKAL GAZETESİ) İşte Aragones Fenerbahçe'yi uyutan 'Alexotan'dan vazgeçecek gibi gözüküyor. Yani bir bakıma sanki Raul ile aynı kaderi paylaşacaklar. Arsenal maçı Alex yok kalede gol de yok. Galatasaray maçı Alex yok kalede 1 gol var. Ankaraspor maçı Alex yok kalede gol de yok. MENTORSUZ ARDA ! Oyuncusuna, öğrencisine moral aşılayarak destekleyen bir psikolog. Oyuncusuna, öğrencisine yol gösteren bir rehber. Oyuncusunun, öğrencinin başvurabileceği bir bilgi kaynağı. Oyuncusunun, öğrencisinin zor durumlarında yanında olacağı güvenilir kaynak. Oyuncusuna, öğrencisine akıllı kılavuz. İşte Mentor. Sürekli yaptığım bir yorum var FUTBOLİG'de StarTV'de Pazar geceleri. Bir çocuk var hem de muhteşem bir çocuk Bu adama bir Mentor lazım; Teknik Direktör, Menajer, Arkadaş vs… değil Mentor. Hatta Mentor ile birlikte ayrı bir aşçı, ayrı bir doktor, ayrı bir kondisyoner, ayrı bir masör. Nedeni ortada. Bakın C.Ronaldo, Messi, Xavi (eskiden), Anderson (M.Utd) sayamadığım bir çok süper star; Hepsinin bu saydığım danışmanları yanında. Hemde 13,14 yaşından beri. Sen dünyanın peşinde olduğu bir yıldızını böyle yapayalnız bırakırsan, onu yerden yere vurursan olacağı bu. Kalp ritmi 230'da olur 1230'da. İşte zihniyet. Gerisi hep boş vaziyet. BEŞİKTAŞ ACITIYOR Ben çocuktum bir Beşiktaş vardı; oyuncusu başı dik gururluydu. Ben çocuktum bir Beşiktaş vardı; kaybettiği 0.01 puanda bile gözleri dolu doluydu. Ben çocuktum bir Beşiktaş vardı; şampiyon olamazdı ama gönüllere kurulurdu. Ben çocuktum bir Beşiktaş vardı! ... Ben büyüdüm bir Beşiktaş var; Bursa maçını 0-0 ile kaybetmiş! Ben büyüdüm bir Beşiktaş var; Bursa maçını kazanmak için değil kaybetmemek için uğraşıyor! Ben büyüdüm bir Beşiktaş var; Bursa maçı sonrasında takım kaptanı Gökhan Zan "1 puana seviniyor" Ben büyüdüm bir Beşiktaş var; bu 1 puan içimi acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yazıdan da anlaşılacağı üzere sorunlu bir çocukluk geçirmiş bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Şu adamın yazılarını artık kopyalamayın lütfen....Hani başta komikti güldük fln da artık çok baymaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sotto said: Şu adamın yazılarını artık kopyalamayın lütfen....Hani başta komikti de artık çok baymaya başladı.. +10000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 "Büyük insanların heykelleri, hayattayken üzerlerine atılan taşlardan yapılır"! http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=14899 http://www.sporx.com/yazarlar/ertem_sener/6405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 haberin altına da fake account alıp yorum yapıyo bence ertem şener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 manilerini yazmaya devam etsin ama maç anlatmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Khelben said: haberin altına da fake account alıp yorum yapıyo bence ertem şener. kuvvetle muhtemel. ya da tanıdıkları falandır. kimse öyle şeyler söylemez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yok yani, artık dayanamadım. patlatmış bombayı ertem baba. YALAN Mehmet Yıldız Galatasaray’a Yalaaaan Mehmet Yıldız Avrupa’ya Yalaaaan Mevlüt Fenerbahçe’ye Yalaaaan Alex Beşiktaş’a Yalaaaan Yusuf Trabzon’a Yalaaaan Bekir Fenerbahçe’ye Yalaaaan Tabata Beşiktaş’a Yalaaaan Aurelio Beşiktaş’a Yalaaaan Kazım İngiltere’ye Yalaaaan Hakan Şükür Dubai’ye Yalaaaan Serhat Akın Beşiktaş’a Yalaaaan Caner Erdem Trabzon’a Yalaaaan Zafer Yelen Trabzon’a Yalaaaan Deivid CSKA’ya Yalaaaan Servet Marsilya’ya Yalaaaan Yalan da Yalan Yalan da Yalan Bıktım be amaaaaaan Hep Yalan hep Yalaaaan Futbolcu da doğru Yönetici de Kulüpte ! Tek Yalancı benim Medyam… Hay aksi kurşunum bitti. http://www.sporx.com/yazarlar/ertem_sener/6584 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kaç para alıyosun sen bu yazıdan ya. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 biri bu adam'a ölmesi gerektiğini hatırlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Cantona said: yok yani, artık dayanamadım. patlatmış bombayı ertem baba. YALAN Mehmet Yıldız Galatasaray’a Yalaaaan Mehmet Yıldız Avrupa’ya Yalaaaan Mevlüt Fenerbahçe’ye Yalaaaan Alex Beşiktaş’a Yalaaaan Yusuf Trabzon’a Yalaaaan Bekir Fenerbahçe’ye Yalaaaan Tabata Beşiktaş’a Yalaaaan Aurelio Beşiktaş’a Yalaaaan Kazım İngiltere’ye Yalaaaan Hakan Şükür Dubai’ye Yalaaaan Serhat Akın Beşiktaş’a Yalaaaan Caner Erdem Trabzon’a Yalaaaan Zafer Yelen Trabzon’a Yalaaaan Deivid CSKA’ya Yalaaaan Servet Marsilya’ya Yalaaaan Yalan da Yalan Yalan da Yalan Bıktım be amaaaaaan Hep Yalan hep Yalaaaan Futbolcu da doğru Yönetici de Kulüpte ! Tek Yalancı benim Medyam… Hay aksi kurşunum bitti. http://www.sporx.com/yazarlar/ertem_sener/6584 Yalaaaaaaan söylüyorsun fdsfsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar