bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hurriyet.com.tr nin açtığı bir yarışma olmak isteyen , olupta tutunamayan , olamayıpta içine oturmuş olan veya olmak istemeyipte ilgilenmeyenler bi baksın SPOR YAZARI OLUYORSUNUZ 4 Kasım 2008 hurriyet.com.tr'den futbolseverlere süper imkan... hurriyet.com.tr spor yazarını okurları arasından seçiyor. Bunun için yapacağınız tek şey; Yorumunuzu yazıp, (35 satırı geçmesin) altına resminizi, isminizi, soyadınızı, adres bilgilerinizi ekleyip hurriyet.com.tr adresine yollamanız.. Gönderdiğiniz yazılar arasından en iyileri seçilecek ve yine hurriyet.com.tr okurları tarafından oylanacak. 10 yazar seçildikten sonra, en beğenilen üç yazar hurriyet.com.tr’nin spor yazarı olacak. Ve o spor yazarlarına telif ödenecek.. İlk uygulama bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Kocaelispor ve Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi başlıyor... Maç öncesi ve sonrası yazılarınızı bekliyoruz... Haydi.. Artık kalem sizlerin elinde... (Yazılarınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.) Şu yorumuda pek beğendim. said: Hasan Sahin 04/11/2008 - 17:06 Hürriyetin isi oldukca zor. Bu memlekette en az 60 Milyon spor yazari, bir o kadarda hakem ve teknik direktör var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 said: Hasan Sahin 04/11/2008 - 17:06 Hürriyetin isi oldukca zor. Bu memlekette en az 60 Milyon spor yazari, bir o kadarda hakem ve teknik direktör var :) ahah kim okuyacak o kadar başvuruyu ya, bari rastgele bikaçını yayınlasalarda gülsek, çok zor işe kalkışmışlar hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 60 milyon abartı olmuş canım çocuk bayan derken 40 milyon belki futbolla ilgilenen belki oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tanıdığı çok olan kazanır. genelde böyle oluyor bu tür oylamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Krusty said: tanıdığı çok olan kazanır. genelde böyle oluyor bu tür oylamalar. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hürrriyet beni seç nocomu seç, doğru tarafsız bi o kadarda gerçekci bi yazar istiosan beni seççç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hahahaha allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 heh sonunda bu da oldu. zaten ekrana yorumcu diye cıkan tipler yetmedi, yazar da olalım anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Patinin Muhteşem Selçuk Yulaları Kazım Kanatları Osman Tamburacıları için bulunmaz bi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 benim bıyığımı ......cek adam daha doğmadı lan dayt! edit: bu şansımı deniyorum demek eheh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ben de deniyecem :) amna "kontejyan" dersem ne olur onu bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bLackcha0s said: Patinin Muhteşem Selçuk Yulaları Kazım Kanatları Osman Tamburacıları için bulunmaz bi fırsat. ahahahaha +1 dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar