bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 üst bitmeyecek delirdim. =) kitana balına ... maça gelirsek. Volkan coştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 4 tane atar arsenal 2. yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Selçuk iyi oynuyor,Carlos rezalet. Allah fenerden yana,hakem dengeli güzel yönetiyor bence. Bu şartlar altında 2. yarıyı beklemeye devam edicez maçtan sonra görüşürüz. edit:Bir ara volkan volkan diye bağırdı taraftar yapmayın diyorum sadece adam lpg ile çalışıyor zaten feneri yakabilir gaza gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 black ümidimizi yitirmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Öff harbi ya ilk yarı bitene kadar ne sıkkın geçti maç, Fb ceza sahasının az önünde dönüyor maç Uğur Boral ölü bugün Kazım desen aynı, Gökhan da olmasa kanatlar tamamen çökük olucak başka bişi değil. Atak yok zaten oyunda çok baydı maç beni .. Gerildim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 selçuk ve ekürisi maldonaldo resmen leechliyor ya ,av ye girip hiç bi bok yapmadan honor almak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mac boyle devam ederse volkan yedigi golleri sayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Fener iyi dayanıyor dicem de arsenalde çok hovarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 fener yense olucak olayları düşünüyorumda, 1 yıl kutlama falan... of of of.. allah korusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ManU maçı gibi olacak deli olucam bende. basıcam küfürü arsenal e. volkan ve kale direkleri olmasa 5-6 olmuştu ilk yarı. ayağına top gelmiyo lafları da çok yalan. semih le guiza 2 li mücadeleler de ayakta duramıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne kadar kalpsiz mesajlar atiliyor ya resmen uzulenler var arsenalin gol atamadigina. bu kadarmi dustunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi arsenal takımı lige bekletiyor fail olduk resmen hesap edemedik. haftasonu Manchester United maçı var. Zaten gruptan %90 çıkıcak lider olup çıkmak istiyor arsenal onuda porto maçıyla yapar ya da kiev i yener. off tek umudumuz fnerin gol atması o zaman arsenal açılır.Ya da fener keşke 3 gol atsa =) Arsenal atarsa van persie oyundan çıkar maç rölantiye girer. O zaman yine fenerin son şansı tüm gücüyle saldırır. bakalım... Ama Arsenal çok kötü oynuyor. Fener daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Odeon said: ne kadar kalpsiz mesajlar atiliyor ya resmen uzulenler var arsenalin gol atamadigina. bu kadarmi dustunuz ? bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gobeginde gokkusagi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şahsen fenerin fark yemesini istiyorum ben. en kötü 2 fark. yendikleri anki laflarını düşünemiyorum çünkü. ARSENALE İNGİLTEREDE ÇAKTIK RERERÖRÖRÖ falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 fenerin alex olmadan gol atabilmesi mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 volkan olmasa ne olurdu bu gece acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Herkesi mençestıra saklamışlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 papadapulos said: Odeon said: ne kadar kalpsiz mesajlar atiliyor ya resmen uzulenler var arsenalin gol atamadigina. bu kadarmi dustunuz ? bu ne ya anlayamadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Odeon said: ne kadar kalpsiz mesajlar atiliyor ya resmen uzulenler var arsenalin gol atamadigina. bu kadarmi dustunuz ? ah canııııım. gel gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BU KADAR DÜŞTÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Valla ben feneri tutamıyorum.İyi oynasalar oo fener derim de bu kadar rezalet oyuna sadece arsenali izlemek için oturuyorum televizyon başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ezilmislik duygusu tabi. dustugun gibi kalkarsin yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kalktığında yanında olmanı pek tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar