deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Selçuk bugün faydasız değil gayet faydalıydı burda bu dandik futbolu savunabiliyorsanız o adamın kritik müdahaleleri sayesinde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 forgiver said: arsenelin her türlüsü fenere gider nileppezdel said: Arsenal acıyacak 5 Kasım'ın hakkı 5'tir diyip 5 atıp bırakacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yanlız esas ön libero selçuk deil semihti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Defans yaptık haddimizi bilerek oynadık şans da yanımızdaydı 1 puan aldık alayınız 1232131-0 gibi skorlar kusarken... e biraz da insanda yüz olur diycem de geçen sene çeyrek finale bal diyen bir ekole sahipsiniz ne desem boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 başka forumdan bir eleman said: baska macta kumbara olur bız 3500 lıra bastıkya panter kesıldı herıf ulan kredı kartım battı volkan senın yuzunden ınsallah kaleden kaleye gol yersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 haha bedduaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 3500 lira iddaya basılır mı ya? basıosanda butun paranı nie basıosun die sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DoruK said: heh he valla şaştım kaldım. elimde gs uefa kupası arşivi var, orjinal kaliteli hem de. hepinizi tek tek evime beklerim maçları izleyelim bir güzel bakalım ne diyeceksiniz. maçların hepsi hemen hemen ezberimde çünkü herhalde ayda bir açıp izleyen başka biri yoktur o maçları. neyse engin bilgileriniz ve futbol anlayışınızla fenerbahçe'yi tebrik eden bir galatasaraylı'ya saldırdığınız ve beni mahçup ettiğiniz için teşekkür ederim. kontra atak sistemi nedir onu bilmiyorsun bence ondan kaynaklanıyor bu :) kontra ataklar ile golleri bulmuş olmaları ile kontra atak sistemine dayalı top oynamak aynı şeyler olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 porto yenince pek te sevinemedik neyse en azından gol yemedik bunun için mücadele ettik bu sevidndirdi biraz şansta yanımızdaydı tabi kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DoruK said: ha eklemeden geçmeyeyim, galatasaray'ın uefa kupasını aldığı sene oynadığı futbola bakın. kontra atak bazlı bir futbol anlayışı göreceksiniz. türk takımlarının defans futboluyla final göremeyeceğini söylediğin içindi bu da.. doğru mu anlıyorum yoksa fenerin bu maçta oynadığı futbolla gs nin uefa senesinde oynadığı futbolu birbirine mi benzetiyorsun? nalaka demek istiyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sexdrugsrocknroll said: porto yenince pek te sevinemedik neyse en azından gol yemedik bunun için mücadele ettik bu sevidndirdi biraz şansta yanımızdaydı tabi kabul etmek lazım fenerin portoyu istanbulda yenmesindense , fenerin kievi kievde yenmesi çok daha gerçekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Doruk, defans futbolu oynamak farklı bir şey anti-futbol oynamak başka. Şu durumdaki Fenerbahçe'nin Arsenal deplasmanından 1 puan alması başarıdır ama kalkıp da böyle oynamasa fark yerdi demek, Fenerbahçe'nin zavallı olduğunu söylemek demektir. Zira, dün Fenerbahçe İstanbul'a gelen Anadolu takımlarından beter bir oyun sergiledi futbol adına. Geçen sene de defans ağırlıklı bir oyun anlayışı vardı Fenerbahçe'nin ama zevkli maçlar oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 GEd said: DoruK said: heh he valla şaştım kaldım. elimde gs uefa kupası arşivi var, orjinal kaliteli hem de. hepinizi tek tek evime beklerim maçları izleyelim bir güzel bakalım ne diyeceksiniz. maçların hepsi hemen hemen ezberimde çünkü herhalde ayda bir açıp izleyen başka biri yoktur o maçları. neyse engin bilgileriniz ve futbol anlayışınızla fenerbahçe'yi tebrik eden bir galatasaraylı'ya saldırdığınız ve beni mahçup ettiğiniz için teşekkür ederim. kontra atak sistemi nedir onu bilmiyorsun bence ondan kaynaklanıyor bu :) kontra ataklar ile golleri bulmuş olmaları ile kontra atak sistemine dayalı top oynamak aynı şeyler olmasa gerek. bol kontraya çıkan takım defansa önem veriyor ve atağa hızlı çıkmayı tercih ediyor demektir. daha ne diyebilirim ki? Scheriff said: DoruK said: ha eklemeden geçmeyeyim, galatasaray'ın uefa kupasını aldığı sene oynadığı futbola bakın. kontra atak bazlı bir futbol anlayışı göreceksiniz. türk takımlarının defans futboluyla final göremeyeceğini söylediğin içindi bu da.. doğru mu anlıyorum yoksa fenerin bu maçta oynadığı futbolla gs nin uefa senesinde oynadığı futbolu birbirine mi benzetiyorsun? nalaka demek istiyorum sadece.. hayır benzetmedim bambaşka şeyler çıkarmayın yazdıklarımdan. eldar said: Doruk, defans futbolu oynamak farklı bir şey anti-futbol oynamak başka. Şu durumdaki Fenerbahçe'nin Arsenal deplasmanından 1 puan alması başarıdır ama kalkıp da böyle oynamasa fark yerdi demek, Fenerbahçe'nin zavallı olduğunu söylemek demektir. Zira, dün Fenerbahçe İstanbul'a gelen Anadolu takımlarından beter bir oyun sergiledi futbol adına. Geçen sene de defans ağırlıklı bir oyun anlayışı vardı Fenerbahçe'nin ama zevkli maçlar oynadılar. bu dediklerinin sebebi alex'in yokluğu olabilir mi? takımın oyun kalitesini belirleyen zaten ortasahasıdır. orta sahaya baktığımızda bu kaliteyi sağlayacak bir oyuncusu yoktu fenerin dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dinamo'yu Dinamo'da yeneriz. (bkz. Ümit Özat; "Sparta'yı Sparta'da yenicez.") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 @Doruk Galatasaray da kontra futbolu oynadı diyerek gs yi bu konunun içine sokan sensin alakasız şekilde. Bir takımın kontraataktan gol bulması farklı o taktikle oynaması farklı. Ben o dönemde bütün maçları canlı izledim anı yaşayarak sonrasında da ara ara GS tv de falan izledim ve hiç bir maç hatırlamıyorum ki Galatasaray böylesine ezik karaktersiz futbol oynasın. Dün akşam Fenerbahçe'nin oynadığı futbol belki bir ligde küme düşmemeye oynayan takımın lig lideriyle oynayacağı maçtır o kadar. Hiç bir şekilde gol atma ihtimalin olmayan bir futbol ortaya koymanın futbol literatüründe yeri yok. Yunanistan turnuva kazandı defans yaparak kimse çıkıp da Yunanistan karaktersiz futbol oynadı diyemez aksine bir futbol tarzını sahaya çok iyi yansıttılar iyi çalışılmış duran toplarla gol buldular. Fenerbahçe dün pozisyon vermese yine anlarım dediklerini ama böyle bişey de yok Allah'ın koruduğu kaleye Van Persie'nin gol atmamaktaki başarısını düşününce bu olayın Fenerbahçe'nin haddini bilmesiyle alakası olmadığını sadece şansla gelen 1 puan olduğunu söylemeden duramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bak canım. okuduğunu anlama problemin var sanırım. 725 defa yazacak değilim son kez yazıyorum. ben galatasaray ile fenerbahçenin oyun tarzını benzetmedim hiç bir zaman. o verdiğim örnek bir arkadaşın "türk takımları defansif oynayarak bir yere varamaz" tezine karşılık idi. çok farklı yerlere çekildi. kendi kendine tamamen yanlış bir yere odaklanıp sonra içinden çıkamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 deathl0rd said: Yunanistan karaktersiz futbol oynadı diyemez aksine bir futbol tarzını sahaya çok iyi yansıttılar iyi çalışılmış duran toplarla gol buldular. bana kimse yunanistan o kupayı şansı sayesinde kazanmadı diyemez. yunanistan'ın oyun tarzı fenerbahçenin dünkü oyun tarzının aynısıdır, sadece 1-2 yaratıcı futbolcu ile gol şansı yaratabiliyorlardı, onları da gole çevirdiler her seferinde. yunanistan'ın bütün maçları sıkıcı, keyif vermeyen maçlar idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eldar said: Kusura bakma ama kazanmak adına nerdeyse hiçbir şey yapmadığın bir maçın ardından çıkıp futbolun gerçeği budur demek hangi futbol anlayışına sığar bilemiyorum. Futbolun gereği kazanmak, gol atmaktır; hani 1 puan yeterli olsa anlarım. Böyle bir futbol diyemiyorum anti-futbol tarzı benimserse Türk takımları belki hezimetler yaşamazlar ama sittin sene ne kupa ne final yüzü görebilirler. Bu maç özelinde bakarsak, 2 hafta önce kendi sahasında 5 yemiş ve sallantıda olan bir takımın bu kadar korkak oynaması; gol yemeden şurdan gidiyim diye düşünmesini anlayabiliyorum. Ancak özellikle son 15 dk oldukça verimsiz oynayan şu moralsiz Arsenal takımına karşı biraz futbol oynama isteği olsa 3 puan çıkmaz mıydı diye kendime sormadan da duramıyorum. Adam böyle demiş sende okuduğunu anlama problemleri var sanırım.Defans futbolu yaparlarsa değil böyle futbol mantığıyla demiş sen buna cevap olarak Galatasaray'ın 2000'lerde oynadığı futboldan bahsetmişsin. Dediğim gibi Galatasaray'ın o dönemdeki futbolu gol atabilitesi olan bir futbol Fenerbahçe'nin dün akşamki futbolunda sabaha kadar oynatsan 1 tane gol atamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DoruK said: deathl0rd said: Yunanistan karaktersiz futbol oynadı diyemez aksine bir futbol tarzını sahaya çok iyi yansıttılar iyi çalışılmış duran toplarla gol buldular. bana kimse yunanistan o kupayı şansı sayesinde kazanmadı diyemez. yunanistan'ın oyun tarzı fenerbahçenin dünkü oyun tarzının aynısıdır, sadece 1-2 yaratıcı futbolcu ile gol şansı yaratabiliyorlardı, onları da gole çevirdiler her seferinde. yunanistan'ın bütün maçları sıkıcı, keyif vermeyen maçlar idi. Yunanistan'ın serbest vuruş organizasyonları vardı en azından.Çek cumhuriyetine yıllar sonra ilk kez kornerden gol atan takımdı.Ve en önemlisi Yunanistan defans yaptı ama iyi defans yaptı rakiplerine çok az pozisyon verdi Fenerbahçe bunu bile beceremedi ha diyorsan ki Arsenal'in pozisyonu yoktu Fenerbahçe iyi oynadığı için gol yemedi zaten sana söylencek pek bişey kalmamış. edit:bizim spor yazarlarımızın bağıra bağıra söylediği şeyi yapıyordu yunanistan Takım Savunması Herkes savunuyordu tamam kendi yarı sahalarını alıyorlardı oyunun çoğunluğunda oynamak için ama o yarı sahanın her tarafını kapatıyorlardı elini kolunu sallayarak pas yapamıyordu rakip takımlar.Aç o yunanistan'ın maçlarını tekrar izle herhangi bir takım ceza sahasının etrafında 3 ten fazla pas yapabilmiş mi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fenerbahçe'ye alex'i koy, atar diyorum ben de. sadece yaratıcı/hücum yönü kuvvetli orta sahası olmamasından dolayı böyle mahkum oynadı fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Alex'i koy selçuk'u çıkar 2 tane atardı 5 tane de yerdi işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 burada insanlara cahil muamelesi yapmışsın , fakat gs nin eufa şamp dönemindeki oyununu asıl sen pek anlayamamışsın. taktiğini kontra atak üzerine kuran bir takım görmek istiyorsan , juventusun küme düşmeden önceki maçlarına bir bakmanı öneririm. aradaki farkı o zaman anlarsın.gs uefa şamp döneminde defans falan da oynamıyordu senin iddaa ettiğinin aksine. top rakipteyken çok iyi defans yapıyordu o kadar. zaten başarıda oradan geliyordu. bugünkü gs de ataktayken gayet iyi fakat top rakipteyken takım savunmamız kötü. bu savunma zafiyetininde barış, mehmet topal takıma dönünce daha azalıcağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 MacLeod said: top rakipteyken çok iyi defans yapıyordu o kadar. :D ben de zaten top kendi takımındayken defans yapmaktan bahsediyordum, saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gözlerimi yaşarttın yine bu yorumunla. kontra atak futbolu oynayan takımın geri savunma hattı orta sahaya çıkmaz rakibe önde rakip sahada basmaz, oyunu geride bekler. GS nin yapmadığı şey buydu. o zaman , GS önde baskı kurup , top rakibe geçtiği anda önde basıyordu, rakibi boğuyordu. ha bunu anlayamıyacak kapasitedeysen burada GS şöyle oynuyordu , böyle defans yapıyordu falan deme. o zaman ki galatasaray türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi atak yapan takımıydı. senin defans futbolu , kontra atak futbolu dediğin şeyde takım geriye yaslanır, rakibin üzerine gelmesini bekler. yani bu kadar maç izledim, şu kadar maç izledim diyip, yorumun sadece 1 cümle alıp, kendi çapında komiklik yapmaya çalışmaksa, cidden yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Baggio said: Dinamo'yu Dinamo'da yeneriz. (bkz. Ümit Özat; "Sparta'yı Sparta'da yenicez.") THIS IS SPARTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar