Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 en kral oyun uo.wow daki herşey uo dan esinlenme.wow çok yüzeysel bir oyun ve uo wowdan çok daha komplike ve kafa gerektiren bir oyun. oh be hep söylemek istedim korktum kısmet bugüneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 köyüne dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yok wow oynuyorum şuan bakma sen.geçici uo krizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Spacecake said: en kral oyun uo.wow daki herşey uo dan esinlenme.wow çok yüzeysel bir oyun ve uo wowdan çok daha komplike ve kafa gerektiren bir oyun. oh be hep söylemek istedim korktum kısmet bugüneymiş. Aga +bir cidiyim uo bence de kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende şu anda wow oynuorm ama bi uo serverında kasılı charım var action dediklerinde çıkıyorum wowdan direk uo.. hertürlü uo derim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hacı bi aralar shadowbane vardı ona ne oldu asıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kınayts and merchant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 uo ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 "wow daha iyi" desem dayak yerim. ben en iyisi galile tarzı takılıcam, en iyisi o demesem de en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 duygusal davranmayın wow daha iyi.. duygusal davranın anılar depreşsin.. uo daha iyi.. olay çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaslarıma gösterdiğim zaman uo yu beni aptal sanıolar bune biçim oyun diolar. anlamıolarki oyunun tadını wow kimmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Fortuna said: Spacecake said: en kral oyun uo.wow daki herşey uo dan esinlenme.wow çok yüzeysel bir oyun ve uo wowdan çok daha komplike ve kafa gerektiren bir oyun. oh be hep söylemek istedim korktum kısmet bugüneymiş. Aga +bir cidiyim uo bence de kral. (tu)X((tu)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 uo ownz wow saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 WOW PATLADI AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi tabiki ultima online ya sorulur mu. neden cunku wowda butun epic itemlari topladin bi yerden sonra ee diyo insan sıkıyor yani yuzlerce insan gordum artik daha fazla bisey yapamayacagi icin wowu birakan ultima oyle mi ya insanlar kac yil deli gibi oynadi ve hala oynayan var neden? cunku ultima inanilmaz manuel bir oyundu hersey sana bakardi wow kadar oto deildi insanlar surekli kendini gelistiriyolardi ve bundan keyif aliyolardi öldügün zaman butun itemlarinin gitmesi mukemmel bi olaydi +15 katana blackrock setim var imbayim oyunun tepesindeyim olayi yoktu yani gene olsa gene oynarim hatta oynicam feci gaz yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 wowda da çat pat server açılsa kapansa onu da yıllarca oynardın.. -abi illidana geldik sonunda.. -umarım server kapanmaz kaçıncı char bu.. -connection lost.. -.. hatta devamı -kanka boşver yeni server açılmış herkes orda gel kasalım.. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Spacecake said: en kral oyun uo.wow daki herşey uo dan esinlenme.wow çok yüzeysel bir oyun ve uo wowdan çok daha komplike ve kafa gerektiren bir oyun. EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 -Deno- said: hacı bi aralar shadowbane vardı ona ne oldu asıl ? Baya guzel oyun shadowbane ciddiyim sariyo AMA populasyonu yok durumu bar... Veeeee tabilki UO ezer yani hersekilde UO FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 uo her türlü döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bence wow daha uzağa işer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ultima çok fena, ya of şimdi servera girip 2 kombo çekip aktinin doruklarına tırmancam hatta bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya yapılan her rpg bi öncesiki oyunlardan esinleniyo.tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaşlar zaten dünya gelişiminde her konuda tarihten bir öncekinden esinlendiği görülmüyor mu ? devrim niteliğindeki değişiklikler olayların görüşlerin yapıların başlangıcını teşkil ediyor. ultima online da başlangıcın temel taşlarındandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ultima ata sporu ve sonsuz özgürlük ultimada herşey var aşk ihtiras entrika tuzak macera cesaret onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kınayt hepsini ezer abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar