Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç yara izleri

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Ehöey lol.
Bayağı bir uzun olacak.

- Kafamın arkasında taşa çarpma sonucu yarık var.Çentik gibi hissedilebiliyor.

- Kafamın hemen tepesine çocukken bahçemizi kazarken çok sevgili arkadaşım minik bahçe aletlerinin bir tanesini kafama savurduğu için kazarken orda da yarık var.Çentik gibi yine hissediliyor.(Dazlak olmadığım için görme şansım olmadı.)

-Alnımda bir kesik var kaşımın hemen üstünde.Bu uyurken bira kupasının üstüne düşmemle oldu.

-Iki kaşımın ortasının biraz altında kemiğe dayanan bir derin kesik var.
Bu da küçük yaşlarda beton - demir kesme diskinin burnuma fırlamasıyla oluşmuştur.2 cm sola kaysa sol gözüm 2 cm sağa kaysa sağ gözüm kör olacaktı.2 cm cm aşağı kaysaydı burnum 18 yaşına kadar düzeltilemeyecek şekilde göçecekti.2 cm yukarı düşseydi büyük ihtimalle beyin travması geçirirdim.
Aşağı yıkarı en kalın yere gelmiş şansa.

- Yüz üstü toprak kum tarzı sert presslenmiş birşeyin üzerinde 10 15 metre sürüklendiğim için burnumun ucu hafiften yontulmuş gibidir.Belli olmuyor nerdeyse elliyince hissedilebiliyor ama.

-Çenemin biraz yukarısında beyaz bir iz var.Küçükken küvette kayıp çenemi vurunca alttaki dişim oradan dışarı çıkmış.

- Sol dirseğimde bisikletten düşme sonucu asfalt yanığı var.

- Sol ve sağ kollarımda beyaz izler var sinir krizi geçirirken kendime verdiğim zarar sonucu oluştular.

- Sol koluma bisiklet pompası saplandığı için 3 - 4 cm lik bir iz var.

- Sol ve Sağ ellerimde bebekken düşen cam şişenin üstünde emeklediğim için ellerimi gerdiğimde beyaz noktalar çıkıyor.

- Sağ ve Sol ellerimde mercan kesiği var.
- Sağ elimin avucunu bira tenekesiyle kestiğim için yine beyaz bir çizgi var.Gerilince ortaya çıkıyor.

- Sol koltuk altımın biraz üstünde (göğüs omuz birleşme noktası) köpek tarafından parçalandığı için 5 adet diş izi var.

- Sağ baldırımda bıçaklanma sonucu oluşan bir iz var.

- Sağ ve Sol dizlerimde asfalt yanığı var.

- Sağ dizim kayrak taşına saplandığı için 2 tane üst üste yarık var.

- Sol ayağımın sağ ve sol tarafında mercan kesiği var.

- Sağ ayak bileğimde mercan kesiği var.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 01 Mayıs 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
kucukken 2 defa ust uste halinin kosesine takilip bir masanin sivri kenarina ucan kafa atmisim.. santrafor olacagim oradan belliymis, ama iz kaldi tabii :)

alnimin ortasinda.. 3. goz gibin :P

oluş biçimi dahil aynısından bendede =)[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 Mayıs 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*anaokulundayken dörtgen bir masanın sivri köşesine kafamın girmesi(!) sonucu alnımda bir iz oluştu ;P
*ilkokul 3teyken biriyle çarpıştım elmacık kemiğimin üstü açıldı. orda da bi iz var.
*ellerimde ve kollarımda dolu kesik izi vardır, bazıları dikkatsizlikten oldu bazıları agresiflikten oldu.
başka da izim yok ;P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

alexi sen hala yaşıyormusun desem yerinde olcak:P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu benim yaralarımda bi sevap var bende sağımı solumu yardım ama hiç kalmıyor yara izleri bi kafada saç çıkmıyo çizgi boyunca A yapıyolar :)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

tam alexi lik birşey sinir krizi direk gözümde canlandırabiliyorum:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ehe böle 4-5 yaşındayken büfye tırmanmışım oradan da lego duploların arasına balıklama atlamışım aynı yaralı kaşımda bir de lego yarasının izi vardır :)

yine küçüğüm şilkokul 2 ci sınıfım sanırım köpeğin biri kafamı hart diye ısırdı bayaa sağlam diş izleri hâlâ duruyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

büyükbabamların evinde bi koridor vardı,küçükken kuzenimle hep orda yumuşak,küçük bi topla futbol oynardık.Kale olarak kapı eşiklerini kullanıoduk.
dikiş m.----> _
[]===========[]
böle bişi di işte ben sağ kapı eşiğini koruyodum :).Eşiğin orda eski singer dikiş makinelerinden biri dururdu,hani şu içeri giren ve kullanılması gerektiğinde dışarı çıkarılanlardan.Neyse bi karambol oldu benim kalenin orda kuzene takıldım uçtum ve kafayı dikiş makinesinin köşesine koydum.Anlımda,anlımı kırıştırdığımda beliren bi iz oldu.
bide dizimde bi yara izi var bisikletten düştüğümde oluşmuştu,annem yarayı temizlerken içerden ufak ufak taşlar çıkmıştı.
genele oranla uslu bi çocukmuşum..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 01 Mayıs 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 01 Mayıs 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 01 Mayıs 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ karın boşluğumda uzun bir yarık izi var
Çokda güzel duruyor :=)
Yazın herkes kavgada flm oldu zannediyor bende yeni tanıştığım kızlara sallıyorum böyle kavga ettim die :)
Halbuki bisiklette olmuştu

ayağımdada yara izi var havuz kenarında koşuyordum kaydım cama girdim cam ayağımın üzerine diz kapağımın üzerine düştü et parçası koptu 21 dikiş atıldı. V şeklinde bir yara oldu[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Benim de dizimde var,küçükken fasilis denen bir harabeyi ziyaret ederken yerdeki dala takılıp,başka bir dalın üzerine düşmüştüm.Bu dalın bir kısmı dizime girmişti.Hatta hala çok dikkatli baktığımda yeşilimsi ufak bir leke duruyor.Ama o dizime giren şeyin bitki mi yoksa bitkinin herhangi bir parçası mı olduğunu anlamadım :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şimdi farkettim cidden bende yara izi kalmıyor hiç
elime maket bıçağı saplamış bünyeyim baş parmak kasına saplanmıştı 2 cm derine hemde hiç iz yok dizlerimi defalarca parçalamışımdır lego girmişti hatta bikere dizime o bile yok nasıl bi olay bu ya çok ii ama:)
suratımda hiçbir iz yoktur mesela sivilce falan çıkmıştır hiç iz bırakmıyor bende garip:)
Elimde torpil patlamıştı oda geçmiş
ayağıma sıvı kurşun dökülmüştü oda geçmiş
garip[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

En kral hastalık!!!
Menüsküs

çok karizma bi hastalıktır ama çok çektiriyor vallahi.
Allah korusun mahvediyor ayaklarınızı ama düzeldikten sonra meyvelerini topluyorsunuz çok karizma oluyorsunuz.Diz altındaki şişlikte ayrı bir şekil yapıyor size.Hele zayıfsanız.Bide Diz dönmesi varsa en şekilli siz oluyorsunuz :)

Menüsküs vallahi mahveddi beni 1 yıl boyunca uğraştırdı.Oturup kalkamıyordum dizlik kullandım 18 ime kadar futbol yasak koşmak bile yasaktı.Ama hiçbirini dinlemedim düzenli atremanlara katıldım geçti.
Fakat hala oraya gelicek bir darbede ameliyat olmassam eğer %65-70 arasında bir sakatlanma ve allah korusun yürüyememe durumu var.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DonCorleone, 01 Mayıs 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
yara izi değil ama enterasan birşey

normalde bütün parmaklarımın iç kısmında eklemlerden dolayı
3 er çüzgi bulunur

ama sol el serçe parmağımda 4 çizgi war

Abi aynı olay bendede var
Sağ ve sol serçe parmaklarımda 2 boğum var (eklem çizgisi)
Ve bunu farketmem çok ilginçti
arkadaşla namaz kılıyorduk tesbih yerine parmaktaki boğumlar sayılır tesbih yoksa eğer.
Baş parmakta bitmesi gerekirken benim ortaparmakta bitiyordu
:=) Meğerse birer tane eksikmiş.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...