Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç yara izleri

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum.varmı böyle acaip yaralarınız?

Bende "keloid" denen hastalıktan var bu hastalık sonucunda yaralarınız kapanmıyor daha doğrusu kapanıyor ama dışa doğru kabarıyor.
Bunun sonucunda göğsümde bir pergel yarası taşıyorum.(Kavgada fln olmadı okulda elinde pergelle arkadaşını kovalayan adamın önüne çıktım şansa bak)

Kalçamda go-cart tan kalma bir yanık izi var spin attıktan sonra arkamdan gelen arkadaşın vurması sonucu zıplayıp motorun üstüne oturdum. :D

Çene ameliyatı olduğum için ağzımın içinde dudaklarımın arkası dikişli hissedemiyorsunuz ama görünüşü felaket :D

çoçukken bisikletle giderken gül bahçesine uçmam sonucu dizimde.Vede sol elimin üstünde sadist bir oyun sonucu olan bir yara izim var. ( oyun şu şekilde oluyor birisi tırnağıyla elinizi kazımaya başlıyor bu arada siz alfabenin harfleri ile isim söylemeye çalısıyorsunuz örn:A ali b BUrak ben bunu fransızca oynadığım için bu hale geldi.Aptallık işte orta 2 de oynamıştım.

Birtane ciddi yara izim yok ve hepsinin komik anıları var.
Sosyal ağlarda paylaş

sol kaşımı büfeye çarpğmıştım küçükkene orası böle çizgi gibi kaldı görenlerin bir kısmı piercing ytaktığımı anarken bir kızmı da berbere gidip yaptırttığımı düşünüyor

çoğunluk ise akıllı uslu onlar görüp "ha bu yara izi" diyebiliyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice ne işi var sopanın ağzında? :) Hobi falan mı :D

Benimde kaşımda babacum'un yara izinin benzerinden var. Kapının kirişine çarpmışım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

Dizimi 6 yaşındayken mi ne midye kesmişti denizde.

4 dikiş lazımmış 2 tane atmışlar garip ve kocaman bi iz var.. Bir de çenemde 2 tane var bi tanesi yuvadayken Atatürk büstüne çarpmıştım koşarken diğeri ise banyoda düşünce oldu küvetin kenarına çarpınca geçen sene ama belli belirsizler yine de dikkatli bakınca ilginç bir görüntü ama :p[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

eahhahaha, durum gösterio ki forumda bi tane bile sağlam adam yok, hepiniz defoluymuşunus... :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

orta 3 te uzun eşşek oynarken koştum koştum havada süzüldüm eşegin üstüne düştüm işte o andada sol bacagımın hemen dizkapanın altı yandaki sıranın sivrileşmiş koşesine çartpı

nasıl balta oduna saplanırsa benimde bacagıma öle saplandı cıkarırken hissettim resmen
sonra actım bacama baktım kemik gözüküyor.

şimdi orasu yuvarlak kurşun yarası gibi soranlara çatışmada oldu diyorum :)[signature][hline]impossible is nothing
www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

İskleden çıkarken dalga çarpıp iskelenin dibindeki midyeye girmişti dizim. Acı hissetmedim çıktım arkadaşların yanıa yürüdüm. Kız arkadaş, aaaaaaa bacağına ne olduu die çığlık attı
bi baktım bacağıma kan içinde. Yıkadım dikiş bile attırmadım kendinden kapandı. Derin değilmiş yane. O

Başka bi iz yok ben akıllı uslu bi çocukmuşum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Sol dirseğimde bir miktar iz var :-P Nerden kalma derseniz ellerin açarsın diğeri şaplak vurmaya çalışırken sende geriye doğru kaçırırsın ya, arkadaki camı hesaba katmayınca kolumun içine girdiği cam buna son derece kırıldı ve intikamını bütün derimi kazıyarak bir miktar da et götürerek aldı :) Haliyle iyileşti ama bir miktar deride yara izi kaldı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 yaşındaykene 3 kat merdivenini kafa üstü inince oluşan sol kaşımdaki minik dikiş izi.

hmm soracığıma yıllardır kedi beslemekten ve oynamaktan dolayı kollarımdaki beyaz çizgiler şeklinde izleri kalan tırmık izleri ki baya var dikkatli bakınca :)

başkada bildiğim yok izi kalan bişi ehe[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

ey gidi. bende doludur böyle yara izleri..

ilkokuldayken teyzemlerin evinde koşuştururken kuzenimle ben halıya takılıp, mermer sehpaya uçmuştum ve çenemi yarmıştım.
=o=
yine ilkokuldayken, (ozamanlar oyun düşkünüydüm) okul çıkışı eve gidiorm. hani yerde olur ya böle ızgara mı denio ne deniodu onlara.. herneyse.. onun içinde oyun jetonu bulmuştum. sora girip almaya çalışırken o küçücük halimle, ızgara üzerime kapanmıştı tartamadığımdan.. ve sol elimin orta 3 parmağı kırılmıştı.. (diğer ikisi nasıl kurtuldu kimbilir..)
bunu hatırladıkça gülmekten komaya giriyorum bazen evde..
=o=
orta 1e giderken anneme sinirlenip odamın kapısına yumruk atmıştım, bileğim 15cm yarılmıştı. demir pens atmışlardı.. şimdiyse izi duruyor.. ileride estetikle eski haline getirmeyi düşünüyorum. baktıkça moralim bozuluyor.
=o=
birde yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önceydi ankarada sabaha karşı babam ben ve babamın arkı bardan çıkmıştık.. hepimiz zum tabi.. altımızda 8 silindirli bilmem kaç model chevrolet.. firenler desen f 'si yok.. nese bindik gidios. yokuş aşağı inios biyerden tam gaz.. küt diye göbeğe çarpıp 2 ağacın arasına oturmuştu araba.. arabada olan bana olmuştu.. kafamın sağ üst köşesi arabanın tavanındaki lampanın vidasının girmesi sonucu yarılmıştı.. bunun izide duruyor hala..

dahasıda var da yoruldum yazmaktan..
anlicanız benim bi estetik ameliyatı olmam lazım ileride lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sol elimde 2 havya izi var birisi eklemde parmakda gözükmüyor pek tekide elime lehim damlamıştı onun izi
Kafamda ters A var gören satanist sanıyor kısa kesemiyorum..
başka yok yaralarım sağlam kapanıyor iyiki
mesela küçükken sağ bacağımı parçaladığımı kimse farketmez iz yok hiç:) parçaladım derken bisiklet dişlilerine girip parçalanması
Sosyal ağlarda paylaş

lol tuğla atmayıda yeni gördüm[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

kucukken 2 defa ust uste halinin kosesine takilip bir masanin sivri kenarina ucan kafa atmisim.. santrafor olacagim oradan belliymis, ama iz kaldi tabii :)

alnimin ortasinda.. 3. goz gibin :P[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

+3. yaşındayken 2 metre(o zamanlar 2 metre xtremmiş :P)den atlamıştım..
Alt dudağımın içini yarmıştım..Dışındada az bir iz var..Çok yakından belli olması gerek..(ehe Aynaya bakiim bi..)
+Dizlerimde(bisiklet düşmelerinden) her halde 10-20 arası çizik-yara var...
Omuzlarda-Dirseklerdede aynı :P
Parmaklarımda var iz..Eski 1-2 kavgadan kalma..
Başka hatırlamıyorum...
Mmm..Diken,Hatunların geçirdiği Tırnak izleri vs vs...

Hepsinden beteri..

Yürek yarası var ki..

Ne geçer,ne iyileşir...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...