toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 madboy bi sorsun bakalım cadde'de de yapılabilir gece satısı. blizz'in sitesindekilerle sınırlı oldugunu sanmıyorum. ama farketmez gelebilirsem etiler'e de gelmeye calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi bugün yarın kesinleştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ümraniye'den gece vakti karşı geçmek peki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Etiler olsun Etiler, yürüyerek gider alır gelirim sdf, ertesi gün de derse girerim /pışık Gökhan, gel abi sen de bizde kalırsın, ertesi gün beraber gideriz derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gangren said: Ümraniye'den gece vakti karşı geçmek peki? :) araba varsa kolay ama etilerden karşıya geçmek daha kolay etiler olsun parmak! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 neyse abi ben arabayla gelicem o zaman etilere. hic de bildigim yerler değil ama bakalım. bu taraftan birilerini alır beraber giderim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 toggie nerden kaçta gelicen ben tarif ederim olmadı sana. ama eğer o gün öğlen (12.45 gibi) geç diilse ben gidip isim yazdırmaya çalışcam. sordum yazdırabilirsiniz ogün dediler. isim listesini bana mı atcaksınız yoksa daha müsait biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Evet, caddedekine sordum, herhangi bir bilgi gelmedi vs falan gibi gecistirdi adam, muhtemelen sadece Etiler olacak, eskisehirdekinde liste yazdirmaya baslamislar diye duydum falan derken zaten eskisehirdeki kapandi diye suratima patlatti, ha eyvallah diyip ciktim ben de. En yakin olan kisinin listeyi uzatmasi daha mantikli olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 etiler çoğunluk için daha uygunsa karara varalım. bunun için anketli başlık açmak mümkün mü? eeh ne zor iş obamayı seçices sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi bugün Burak D&R'ı arayıp "Hocam hayırdır, sadece Etiler'de mi satılacak bu" diye soracaktı. Eğer sadece Etiler'de satılacak olursa isim listesini bana yollarsınız, gider yazdırırım isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 spidee sabahın körü kapılarına dayansana abi süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mediamarkt a, sabah iş çıkışı gidip almayı düşünüyorum. sabaha paketler tükenirse diye işten kaytarıp gitmek zorunda kalmayayım gece vakti. sabah gittiğimizde acaba kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha be kalır kalmazsa zaten aralı basalım bence bu arad ben 20:00 itşibariyle medimarktda olacağım saz arkadaşlarımla anadolu yakasından glecek olanlar buyursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Etiler'e hayatta gelmem, ertesi gün sabah 9'da dersim var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Spidee said: Etiler olsun Etiler, yürüyerek gider alır gelirim sdf, ertesi gün de derse girerim /pışık Gökhan, gel abi sen de bizde kalırsın, ertesi gün beraber gideriz derse. tamam abi öle yapalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 D&r merkezden bi elemanla konuştum, büyük ihtimalle tek bi mağzada satış yapıcaz o da etiler olur dedi. Sonra etiler d&r ı aradım, onlar da daha bişey kesinleşmedi ama eğer satış olursa isim yazdırma vs. uygulaması olmayacak çünkü 1 ay öncesinden yazdırmaya çalışanlar oldu onunla baş edemeyiz dedi. Bu durumda istanbulda 3 yerde satış var sadece. Yeşilköy bize gg, etiler ve mediamarkt. Şimdi etilerde resmen mahşer kalabalığı olucak, adamın dediğine göre oraya 1000 e yakın kutu gelicekmiş ve sadece 100-150 tanesini normal satış için ayırıp kalanını gece satacaklarmış. Da hem etiler karşıdan gelenlere çok alakasız bi yer hem de sıra, kayıt vb. sistem olmadan kuyruğa girmek işkence olur orda. Mediamarktla da konuştum, çok büyük bi sipariş verdik elimizdekilerin biteceğini sanmıyoruz falan dedi. Yine sıra numarası benzeri bi sistem olmayacak kuyruğa girersiniz dedi. Buranın tek avantajı çook alakasız bi yerde olduğu için talep fazla olmayacaktır. Bide nerde bekliycez dedim, civardaki restoranlar cafeler falan normalde saat 10da kapanıyor ama açılış gününde 24 saat açık kalmıştı yine öyle bişey yapabiliriz dedi. Durum budur. Ben etiler yanlısı değilim çok işkence. Ama buluşma yapıcaksak da etilerden başka şansımız yok gibi. Siz ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kaç kişi gider ki Etiler'e, bizim dışımızda? Gidip bir de alamamazlık olmasın, sonra orda Sweeping + Whirl açmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi Etiler dediğin dünyanın merkezi falan bir nevi. Herkes gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gidileceğini biliyorum, o yüzden soruyorum işte, belki bi müneccim falan çıkar :p 750 kişi olmaz herhalde, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 axedice adamlar mediamarkt da hem sırada beklersiniz diyip hem de cafe var diyince garip olmuo mu? sıraya grip "durucaksak" cafede oturamayız ki :S ayrıca etilerdeki zibidi sabah bana "tabii o gün isim yazdırırsınız" demişti gidip kafa göz girişsemmi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 etilerle konuştum tekrar bana böyle dediniz arkadaşıma böyle dediniz die yok lste yapılmıo dedi adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gangren said: Gidileceğini biliyorum, o yüzden soruyorum işte, belki bi müneccim falan çıkar :p 750 kişi olmaz herhalde, di mi? Yani Yeşilköy, Etiler ve MediaMarkt ise satılacağı yerler, hepsi birbirinden alakasız olduğu için çok fena dolar diye tahmin ediyorum. Yani hiç biri bir diğerinin alternatifi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bimeks en boş olan olur yine de diye düşünüyorum ben gerçi. Orası da "heralde listeye isim alırız" gibi bişey dedi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuştuğun adamların bence isim olayından haberi yoktur da olumlu yaklaşıp ondan almanı sağlamaya çalışıyodur. Almayacağım bir oyunun topiğinde neden bu kadar fazla fikir alış verişi yapıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Masquerade said: burdan da sorayım; perşembe sabahı, zafer plaza d&r'a gelecek bursadan pati var mıdır? :p ben gelicem almaya değil ama ordaki gözlüklü denyoyu dayak atmaya bugün gittim sordum ayar etti TBC'de aynı şeyi yapmıştı şerefsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar