Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrath of the Lich King - İstanbul Toplaşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:
aldım geldim eve.

xunn
axe
dwog
mad
spidee
cüce
mortis

ve ben toplam 8 kisiydik.
hic de sıkılmadım valla kendi adıma konusayım. zaman anlamadan gecti, guzel de muhabbet ettik. ayagına saglık herkesin.

sizi gördüm orda ama ses etmedim korkarsınız diye.
Mesaj tarihi:
ya zaten atmalıyım abi bankada ve çantalarımda (ulan fazla bunlar deyip sildiklerim hariç) 3.5 feral ( tank - pvp - dps [hit rating max / ap max]) 1.5 boomkin 1.5 resto gear var çıldırıcam silmem lazım :D
Mesaj tarihi:
Hehe evet adam bildiğin vip gibi beklemeden gitti aldı :P Ama dworgian saolsun kuyruğun bitmesini beklemeden kaedeye de bi tane alabildik. Yoksa o yağmurun altında işkence olurdu.

Bide kimse foto koymasın pilis. Cüce ve xunnla birlikte sıtarbaksda oturduğumuz öğrenilirse cümle aleme rezil oluruz =/
Mesaj tarihi:
SoulCube said:
toggie said:
aldım geldim eve.

xunn
axe
dwog
mad
spidee
cüce
mortis

ve ben toplam 8 kisiydik.
hic de sıkılmadım valla kendi adıma konusayım. zaman anlamadan gecti, guzel de muhabbet ettik. ayagına saglık herkesin.

sizi gördüm orda ama ses etmedim korkarsınız diye.

Farkettim, pis pis bakiyordun zaten, de yani pek korkulacak bir halin yoktu acikcasi.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Hehe evet adam bildiğin vip gibi beklemeden gitti aldı :P Ama dworgian saolsun kuyruğun bitmesini beklemeden kaedeye de bi tane alabildik. Yoksa o yağmurun altında işkence olurdu.

Bide kimse foto koymasın pilis. Cüce ve xunnla birlikte sıtarbaksda oturduğumuz öğrenilirse cümle aleme rezil oluruz =/

rispekt!

:D
Mesaj tarihi:
axedice said:

Of unutmuştum ne güzel oraya girdiğimizi ya.
Mesaj tarihi:
@madboy
esprisine dedim zaten korkmak nedir :P
işin aslı rahatsız etmek istemedim bizde o ara gidicektik hemen..
xunn cd yi alıp balls of steel demesi .... neyse..
biz cd yi 4 saat önce almıstık bu arada şaka deil resimleri kanıtları var.
  • Yeni Oluştur...