Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Little Big Planet

draedan

Öne çıkan mesajlar

ps3'e kesin alacagım iki oyundan biri bu (digeri de gh world tour), deli gibi videolarını izledim, tek kelimeyle efsane bir oyun ehueh, cok orjinal, atmosferi cok hosuma gitti ve de o über editör sayesinde cok farklı seyler cıkabiliyor ortaya... cidden bitmeyecek gibi gozukuyor oyun ehueh, ayrıca co-op'u ve multi sistemi de efsane...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun Istanbul'da herhangi bir yerde satılıyor mu su sıralar?

Mavi Shop'un sitesine göz attım göremedim, onun dısında da D&R ve benzeri lisanslı oyun satan mağazalara baktım ancak henüz oyunu bulabilmiş değilim. Eğer Istanbul'da olupta almış olan varsa bana de nerden aldığını söylerse çok sevinirim.

Teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyun muhteşem, çok zevkli. Netten oynayan patiler varsa bana PSN isimlerini yada niklerini falan bi de msnlerini atarlarsa sevinirim. Arada sırada oynarız. Hatta PES2009 da oynarız. Şimdilik bu oyunlarım var PSN'e de bugün kaydoldum, amatörüm yani :D

Oyun bi harika ama makineniz varsa mutlaka paraya kıyın ve alın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be nerdeee. Ama yurtta paso youtube'da vbideo izliyorum yanımda defter bulunduruyorum taslak falan çiziyorum deftere :)

Bazı levelların üstünde kilit işareti vardı ne olduğunu bile göstermiyodu hiç seçilmiyodu. Hani onlar paralıdır belki dicem de paralıysa almak için bi seçenek çıkması gerekir di mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...