ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Evet şimdi de sıra Die Hard' ın 4. bölümünde. Yine Brus Vilis abimiz oynuyor (zaten onsuz da olmazdı). Söylentilere göre bu filmde Britney Spears da oynayacakmış. Bu arada Hollywood filmlerinde çok adı geçer oldu baydı beni. Gidip o agidik bugidik şarkılarını söylese de bizim zevkimizi bozmasa olmaz mıydı sanki Yani bu iyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum artık. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 Mayıs 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 die haaarrrdddd en güzeli 3 cüsüydü hastasıyım bruce abinin ve filmde canlandırdığı karakterin gelsin 4 cü de gelsin hatta 5-6-7-8 gelsin de gelsin bolca izleyelim...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 nassi ya hatun hem 007 de hem die hard tami oynucak alla allaa kıyametmi yaklasio nedir :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ghaldszar,bakarsın spears bizi haksız çıkarır,iyi bi şekilde oynar...gerçi ben de sanmıyorum böyle bişi olacağını... gelsin de izleyelim :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 şimdi biritniy dediniz... aklıma toxic klibi geldi azdım şimdi napacaz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 e indir izle:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kral 3lüdür die hard ,gerçekten britney spears oynamasın ya illa her bi boka el atıcaklar aslında die hard 3 lüsü lethal weapon 4 lüsü harmanlasalar, freddy vs jason gibi die hard vs lethal weapon :) mel gibson-bruce willis başrolde ikiside hayattan bezmiş polis rolünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Yaw ßu uyuz kızın Ne i$i Var Da o Flim De alal ala..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Zaten Bond' da oynaması başka bir olay. Britney' den Bond kızı mı olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bruce abimizin kaçırılan kızı olacakmış diye duydum...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Film heralde kaçıranların film boyunca bruce abimize saldırıp kızı geri vermek için baskı yapması ve onun da kaçması şeklinde geçecek, sonunda da kızı geri vermek için 10m $ falan fidye verecekler bruce abimize, mutlu sonla bitecek?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bond da oynasın ztn bond filmlerinde oynamyan kalmadı her hatun oynadı die hard da oynamasın severim die hardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 die hard bayarmı acaba ?[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 die hard baymaz eğer britney kimberly bauer gibi salak bir sarışın olursa durum değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 olursa zaten öyle bir tip olur başka rolü kaldırmaz o. olacak işler var olmayacaklar var.. yönetmen kim? mctiernan değilse birşeye benzemez film, eğer oysa işler değişir..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gelsin yaa 4 te bayya sıkı film olr kanaatindeim[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Lethal Weapon 3'ten fazlaydı ya? Değil mi? Die Hard süperdir, mükemmeldir, aşmıştır.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 film über düber olmuş !!1! aksiyon yapcez demişler ve yapmışlar. ben bu yıl içinde bu denli aksiyon sahnesi barındıran başka bir film daha görmedim.. alkışladım adamları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Abi naptın ya sankim die hard 4ün topici vardı:) Gerçi bu ilk topic ama dier topicte konusuldu bayag bunu canlandırmaya gerek yoktu:D http://forum.paticik.com/konu.php?id=179736 [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 11:45 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 anaaa eski topicmiş :S neblim gördüm girdim :P ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar