Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 İlk bölümü şimdi izledim. ANBU sublıyor. Bir space opera. Victorian hava ve müzikler pek hoşuma gitmedi ama savaş sahneleri ve karakterler iyi görünüyor. Karakterler için daha konuşamayız tabii, ama iyi başladılar en azından. Neal Stephenson'un yeni kitabıyla birlikte beni bir space opera havası sardı gitti. Kitabı şipariş ettim ama o gelene kadar bekleyemeyip daldım buna. Başka iyi bildiğiniz bir space opera varsa söyleyiverin. Bu aralar epey ilgimi çekiyor işte. Hele Dune kıvamında bir anime tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Anime olarak bulabileceğin en iyi space opera Legend of Galactic Heroes. Uzun uzun nedenlerini yazmaya üşeniyorum, şu resim yeterince açıklayıcı olur. Tytania'yı beğendiysen kesin izle zaten, hem yazarı hem de yönetmeni aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lol logh'tan star wars umacak insan modelini cidden merak ettim, iki satırlık tanıtımı geçtim afişinden bile belli oluyor. evet kesinlikle logh ve gaiden'lerini izle, kaçırılmaz. tytania fena ilerlemiyor, potansiyel var gibi ama fan hyulick'ten bir yang wen-li pek olamaz gibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 LoGHa yaklaşamıyor bile ne yazıkki. Çok bi space opera hastalığınız yoksa katlanılmıyor. Terra e yi bile sıkılmadan daha çok izleyebilmiştim :( İsminin de acilen Teatania diye değiştirilmesi lazım. Lazmıdır nedirler sürekli çay içiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Dizinin özeti http://img91.imageshack.us/img91/1271/1237966324360.jpg Yazık oldu. Potansiyeli vardı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 maalesef logh ayarında birşey çıkmadı ama yine de izliyorum, uzun soluklu olacak gibi. ileride açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10111 26da bitiyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 doh! ileride yeni sezon yaparlar ama herhalde, konu daha yeni başladı gibi bir durum var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Seri konusunda bir gelişme yok değil mi? Çok saçma bir yerde yarım kalacak diye senelerdir başlamadım. Ama gel gör ki Space Opera işte, izlemekte istiyor insan bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yok, olacağını da pek sanmıyorum doğrusu çünkü fazla tutmadı gibi. evet, çok kötü bir yerde kalıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 başlangıcı falan fena değildi de ana karakter yüzünden pek sevmemiştim ben, devamı gelmesi olanaksız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar