Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FARCRY

Ytse

Öne çıkan mesajlar

her yerde söylüyor..
giga'da,
level'da defalarca söylendi.

buna ragmen trgamer.com'da birileri sanki yeni duymus gibi sürekli söyleyip duruyor..

her yer yani her yerde defalarca söylenip duruyor..
buna ragmen senin duymamana sasirdim.

yani azarlamak degil de sasirmak diye algila[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

daha görmemiş olan tek kişi de ben olsam gerek
ah ekran kartı ah[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Sosyal ağlarda paylaş

Millet ne kadar yuzsuz ve cirkef olmus ya.. Site aylarca kapali iken kim nerede nasil post edio bunu ya ? Hadi etmis olsun dielim gozunemi batior bu topic ? search et sadece 2 tane acilmis ve en son nisan 2 de biri cevap yazmis

bu kadar terbiyesiz cirkef olmanin geregi yok, gidin evinizde annenize babaniza cirkeflik yapin kardesim internet bu diede bu kadar hosaflik yapilmaz

Ayrica bone,, ne giga izliorm ne level okuyorum nede trgamer i ziyaret ediorum cunku hicbiri burada mevcut deil, oyunu turklerin yaptigini ilk defa burda duydum o yuzden soyleyen arkadasa tesekkur
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye isim ile hakaret edilmedi eger ustune alindiysan o senin sorunun, ole gelip yok kullanici sozlesmesi filan die de babalik taslama.. Bu forume uye oldugumde sozlesme bile yoktu.. Insan gibi davranip her topigin icine gereksiz elestiriler ile sicmaz ise millet kimsede nefret kin dolu mesajlar atmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 22 Nisan 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
bu oyunu çok beğenmeyen tek kişi benim.
bana göre ortalama bi oyun.
Half Life rules!

bende beğenmedim malsahibi arkadaşım.. ha bu arada bu malsahibi nicki de ne yahu sermayedar fln yapsaydin direk kapitalist fln :) şaka sakın alınma senin bileceğin iş tabi ama olmaması taraftarıyız..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica forumlarda defalarca söylendi, söyledim, söylediler, söyledik..
eski forumlari uplamak, binlerce kez, güncel topic açmaktan çok daha efektiftir.
Hem topic karmasasi olmaz,
hem birisi hangi topice yazacagini sasirmaz..
Ayriyetten, topic acarken, topic adlarini, senin o topicte ne demek istedigine göre açarsan, çok daha iyi olur. Ama mesela, Farcry diye açilmissa bir topic, o demek oluyor ki, topic içinde, farcry ile ilgili herseyi tartisabilirsin..

ayrica sizi forum kurallarini okumaniz için davet ediyorum, o kadar kastim topic hazirladim di mi :)[signature][hline]rollin' rollin' rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin'
rawhide

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Nisan 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...