Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 iyi yayınlar diyorum kaçıyorum biraz dinliyorum
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 arkadaş ders çalışsın diye easy going çalıyorum sıkılırsam basacam black metali.
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yok ta abi soyle oynak bisiler calsan ben warhammer dan yeni cıktım o kadar keep aldım kendimi boyle epic bi hikayeden cıkmıs kanlı baltamı kumas parcasıyla temizlerken hayal edip huzur bulmak istiyorum black metal çal boşver asdasf
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 /clap mike bir fenerli olarak bile son derece itici bir hareket olduğunu söylemeden geçemiycem. he gerçi sen küçükken de böyleydin neyse.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 - reklamlar - EMANIN MÜTHİŞ YAYINI BU AKŞAM PATİRADYODA. DİNLEYİNİZ. - reklamlar bitti - o zamana kadar benimle berabersiniz açıkçası. neler çalacağım kader kısmet işi. go.
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ella gayet güzel, ben vazcaydım yayından, ahah. sütlü kahve içiyorum nefis..
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 emalethler vadisi dsfsd beklioz,yayin guzel gidiyo buarada parcalar supermis
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 me gusta la noche. iyi geceler arkadaşlar. aynen böyle KİMSE ÇIKMASIN EMA GELİYOR. KAPANMASIN O RADYOLAR KIRIRIM. sçsthxbbbeybiz.
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kaçınılmaz son yaklaşıyor sevgili paticiklerim. az sonra yayını devralıcam. bu akşamki konseptimiz GRAND SHUFFLE. şöyle oluyor: bütün, evet evet, BÜTÜN arşivimi winampa sürükleyip bıraktım. şafıl tuşuna da bastım. bu minvalde sizi de winampın insafına sürükleyip bırakmış oldum. eğer çok beter bişey şafıllarsa kapatıcam (çünkü eniştenizin deneysel jazzları dahil her şey şafıllayabilir, onları ben de dinleyemiyorum) ama genel itibariyle ordan oraya savrulan bi yayın öngörebiliriz. utop çıkınca giriyorum. ya allah!
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hakettiğin hiti alamamışsın Ema. Bence bu durumu protesto edip tunca şarkıları çal.
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 maç var anacım, hedef büyük diil. zaten sesim erkek sesi olmuş bugün encoder ayarı yapınca, onun şokundayım :PpP
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ahahahaha Messer Chups çıktı. Şike var, kesin kendi seçti Ema.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Anam bi anda ses fırladı kanepeden zıpladım.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Seslerde yavaşlama vardı, geri bağlanınca düzeldi bende.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Kıs kıs kıs kıs kıs. Cızırdıyor. Kıs kıs kıs kıs. Üstüne konuşurken kullandığın volüm ideal, böyle çok bağırıyo, cızırdıyo o yüzden.
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ulan herşeyi beğenirimde hakkaten çirkinmiş bu.
Öne çıkan mesajlar