Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 opera'nın malum en çok kullanılan en sevdiğim özelliklerinden biri olan otomatik google search muhabbeti ne yaptım bilmiyorum ama bozulmuş duurmda.Ayarlarda ayar sıfırlama gibi bir şey de bulamadım.bunu normale nasıl çeviririm?
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 g[boşluk]aranacak kelime şeklinde olandan bahsediyorsan, Ctrl+F12 > Arama (ya da Araçlar > Tercihler > Arama) İsim: Google Kısayol: g Adres: h**p://w*w.google.c*m/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8 Öntanımlı arama motoru olarak kullan'a da bir tik tamamdır. yukarda koyu olan %s olayı değişkeni ifade ediyor. atıyorum google imajlarda arama yapmak için: h**p://images.google.c*m/images?client=opera&rls=tr&q=%s&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi seslisözlük için: h**p://w*w.seslisozluk.c*m/?word=%s olcak falan. Aynı şeyden mi bahsetmişiz? :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yıldızları yıldz olara bırakınca olmadı da onları düzelttim oldu.. eline sağlık
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bir tavsiye de benden bilmiyorsundur belki diye (biliyorsundur ama gerçi). Opera'nın çalıştır komutuna --nomail ekleyince ramde 20 MB falan harcamaya başlıyor toplamda.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 operanın çalıştır komutu derken?
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kısayola sağ tık. oraya ek parametre koyuyorsun işte hl.exe -game cstrike -console gibi
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yıldızlar olmayınca link'i otomatik kısattığı için ne yazdığı anlaşılmıyodu:) Mecburen öyle oldu. Yazsaymışım keşke not olarak :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fastreloader said: kısayola sağ tık. oraya ek parametre koyuyorsun işte hl.exe -game cstrike -console gibi olmuyor öyle doğru adres belirt diyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bu search şeysi mükemmele dönmüştü ancak şimdi de türkçe karakter problemi çıkartıyor. "g gelen geçen" yazıyorum misal google'da "gelen ge?en"i arıyor misal..yoktu bu,yeni oldu..niye oldu ki
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 türkçe font'la felan mı alakası var? "g geçen" diyince şöyle yaptı otomatik olarak: http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=ge%C3%A7en&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 işte bende de öyle oluyordu ama olmuyor artık ondan bahsediyorum
Öne çıkan mesajlar