Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 opera'nın malum en çok kullanılan en sevdiğim özelliklerinden biri olan otomatik google search muhabbeti ne yaptım bilmiyorum ama bozulmuş duurmda.Ayarlarda ayar sıfırlama gibi bir şey de bulamadım.bunu normale nasıl çeviririm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 g[boşluk]aranacak kelime şeklinde olandan bahsediyorsan, Ctrl+F12 > Arama (ya da Araçlar > Tercihler > Arama) İsim: Google Kısayol: g Adres: h**p://w*w.google.c*m/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8 Öntanımlı arama motoru olarak kullan'a da bir tik tamamdır. yukarda koyu olan %s olayı değişkeni ifade ediyor. atıyorum google imajlarda arama yapmak için: h**p://images.google.c*m/images?client=opera&rls=tr&q=%s&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=utf-8&um=1&sa=N&tab=wi seslisözlük için: h**p://w*w.seslisozluk.c*m/?word=%s olcak falan. Aynı şeyden mi bahsetmişiz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yıldızları yıldz olara bırakınca olmadı da onları düzelttim oldu.. eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bir tavsiye de benden bilmiyorsundur belki diye (biliyorsundur ama gerçi). Opera'nın çalıştır komutuna --nomail ekleyince ramde 20 MB falan harcamaya başlıyor toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 operanın çalıştır komutu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kısayola sağ tık. oraya ek parametre koyuyorsun işte hl.exe -game cstrike -console gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yıldızlar olmayınca link'i otomatik kısattığı için ne yazdığı anlaşılmıyodu:) Mecburen öyle oldu. Yazsaymışım keşke not olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fastreloader said: kısayola sağ tık. oraya ek parametre koyuyorsun işte hl.exe -game cstrike -console gibi olmuyor öyle doğru adres belirt diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bu search şeysi mükemmele dönmüştü ancak şimdi de türkçe karakter problemi çıkartıyor. "g gelen geçen" yazıyorum misal google'da "gelen ge?en"i arıyor misal..yoktu bu,yeni oldu..niye oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 türkçe font'la felan mı alakası var? "g geçen" diyince şöyle yaptı otomatik olarak: http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=ge%C3%A7en&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 işte bende de öyle oluyordu ama olmuyor artık ondan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar