Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses yokk

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün herşey normaldi.Yemeğe gittim geldim pc den ses gelmemeye başladı. Ses sistemi bozuktu zaten herhalde onlar gitti dedim. bahane arıyordum zaten değiştirmek için.
Ama kulaklık falan takıncada ses gelmedi.

Ses kartım on board. Yalnız şöyle bişey oluyor. ses sisteminin kablosunu taktığımda 2saniye ses geliyor sonra tekrar gidiyor. her takıp çıkardığımda aynısı oluyor.

ses kartı mı almalı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Garip geldi bana, ana kart ses sinyali veriyor ama alıcı sadece 2 saniye alabiliyor, sonra sinyal kesiliyor. Tekrar taktığında çıkarıp aynı şey yine oluyor :S

Yeterli bilgi yok ama böyle, el yordamıyla jack girişin bozulmuştur , tamir edilir ama ana kart hassas bir şey olduğundan ses kartı alman önerilir diyebilirim ancak.

Şunu da önerebilirim üzerine: http://www.mavibilgisayar.com/ud/2534
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyle tahmin ediyorum. Anakart üzerinde olduğu içinde ellemek istemedim. ve o kartı almayı düşünüyordum bugun için gitmeden bi sorıyım dedim belki başka bişey vardır göremediğim.

Topraklama konusunda feci sorunum var 2kez anakartım yandı kasayı kontrol ettiğimde elektrik var. Ona hala bi çözüm bulamadım.Bu yüzden olmuş olabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Mr_Hand said:
kasanın topraklama nasıldır? :)

Doğru, bazen biriken statik elektirik stüdyolarda falan jackları bozabiliyor, burada da aynı şey olmuş olabilir. Aklıma gelmemişti.

Kudos to Mr_Hand!

edit: gerçi bilgisayarda durum o kadar kötü ise hiç çalışmaması bile gerekebilir yani :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...