bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Geçen gün herşey normaldi.Yemeğe gittim geldim pc den ses gelmemeye başladı. Ses sistemi bozuktu zaten herhalde onlar gitti dedim. bahane arıyordum zaten değiştirmek için. Ama kulaklık falan takıncada ses gelmedi. Ses kartım on board. Yalnız şöyle bişey oluyor. ses sisteminin kablosunu taktığımda 2saniye ses geliyor sonra tekrar gidiyor. her takıp çıkardığımda aynısı oluyor. ses kartı mı almalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Jack'ı taktığında bir kaç saniyeliğine nasıl bir ses geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 normal temiz bi ses alıyorum cızırtı falan değil. Yani müzik çalıyorsam o anda temiz bi ses alabiliyorum 2saniyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Garip geldi bana, ana kart ses sinyali veriyor ama alıcı sadece 2 saniye alabiliyor, sonra sinyal kesiliyor. Tekrar taktığında çıkarıp aynı şey yine oluyor :S Yeterli bilgi yok ama böyle, el yordamıyla jack girişin bozulmuştur , tamir edilir ama ana kart hassas bir şey olduğundan ses kartı alman önerilir diyebilirim ancak. Şunu da önerebilirim üzerine: http://www.mavibilgisayar.com/ud/2534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kasanın topraklama nasıldır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bende öyle tahmin ediyorum. Anakart üzerinde olduğu içinde ellemek istemedim. ve o kartı almayı düşünüyordum bugun için gitmeden bi sorıyım dedim belki başka bişey vardır göremediğim. Topraklama konusunda feci sorunum var 2kez anakartım yandı kasayı kontrol ettiğimde elektrik var. Ona hala bi çözüm bulamadım.Bu yüzden olmuş olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mr_Hand said: kasanın topraklama nasıldır? :) Doğru, bazen biriken statik elektirik stüdyolarda falan jackları bozabiliyor, burada da aynı şey olmuş olabilir. Aklıma gelmemişti. Kudos to Mr_Hand! edit: gerçi bilgisayarda durum o kadar kötü ise hiç çalışmaması bile gerekebilir yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 upsten gelen hatta toprak hattından 20 volt alıp (en fazla 1 olması lazım normali sıfır gibi bişey) yıllarca çalışan bilgisayar biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kasanın çıplak boyasız yerinden bi tel bağla, telin diğer ucunu da kalorifere falan bağla. idare eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Soundblaster 64 PCI varmış elimde. Sanırım bu çalışmaz 15yılı var herhalde bu kartın =) Bu arada bios ta onboard ses i nasıl iptal ediyoruz ben bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ac97 controller tarzı bir seçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: Soundblaster 64 PCI varmış elimde. Sanırım bu çalışmaz 15yılı var herhalde bu kartın =) Bu arada bios ta onboard ses i nasıl iptal ediyoruz ben bulamadım ? biosta integrated peripherals diye bi seçenek varsa ordan disable edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar