Batido Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 recruit a friend bilindigi gibi sadece belli ulkeler icin gecerlidir ve malesef bu ulkeler arasinda turkiye bulunmamakta birkac tane teorim war tabi ama olurmu bilemiyorum :D -suandaki accmizin adreslerini deyistirip ornegin almanyada yada fransada bir adres versek bu uygulamadan yararlanabilirmiyiz -yada yeni bir acc acsak ve ulke olarak bu ulkelerden birini solesek bu uygulamadan yararlanabiliyomuyuz yoksa iplerden bunu cozuyolarmidir sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ikisini de denedim ama invite gondericek birini bulamadim. 2. secenegin olmamasi icin ben bir neden gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 su an bir de paralı karakter transferi durmus durumda galiba, bir kac arkadasım denemis yapamamıs aslı var mı bu olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 2. oluyordur muhtemelen. 1. sinde ise ülkeyi değiştiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 parali transfer durmamistir ya para alicagi seyi niye durdursun blizz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yani durmus dedigim turkiye'deki kredi kartlarını kabul etmiyormus manasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 senin arkadaslarina payment method blocked diyo olmasin?. baya bi migrate eden tanidik var son gunlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sparkcaster said: 2. oluyordur muhtemelen. 1. sinde ise ülkeyi değiştiremiyorsun deyistirmek istedigin ulkeye giris yaptigina dair pasaport fotokopisi istiyor senden birde orda oturacagin yerin adresini bole bir deyisiklik yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dennis said: yani durmus dedigim turkiye'deki kredi kartlarını kabul etmiyormus manasında :D Sanırım var öyle bişey,çünkü az önce migrate için "Payment Rejected" dedi,ki borcu olmayan kredi kartı,ve current olan bilgiyi girdim,yani yeni bişey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bi nedenden dolayı maximum kart bloke olmuş ve benim ısrarlarıma dayanamayan blizz 1 günlük kredi kartını banladı 1 günlük bandan sonra aynı kartı kullanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 2. Oluyor hiç bi sorun çıkarmadan şahsen ben almanya accu açtım bir adet ve onla oynuyorum kuzenede RAF attım kastık 0 dan mutlu mutlu (imkansız kolay oluyor questlerdende 3 katı xp alıyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 adres ve telefon olarak dogru bir adresmi verdin yoksa sallamasyon biseymi yani o kadar onemlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bugun gaza geldim.. WOTLK i beklerken mage kasiyim dedim. Yeni acilan realmlere girip kasmaya basladim. Baktim ben daha level 3 ken ayni anda baslayan 2 kisi 6 olmuslar. Recruit a friend ile kasiyolardi.. Bende /who 1-10 yazdim ve herkese soyledim boyle boyle invite edicek level kasicak adam ariyorum diye. Hemen atladi birkac kisi, 60 gun bedava ve mount u duyunca. Isvec cocugun biri invite atti yeni aldigim almanya kayitli hotmail a, ordan yeni account yarattim yine almanya uzerine kayitli. 2 saat oynadik, elwyn foresttan lvl 17 ciktik. 0 farming. Tabii trial account cok igrenc. Chat yok, trade yok. Ciddi ciddi kasicam diyen gider boxini alir. Bu arada cocugun account bilgilerini de aldim. Level kasicagim zaman double client olayina girip followda catir catir x3 exp aliyorum hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 olay şu şimdi di mi? 2 tane account alıp almanya, fransa gibi RAF aktif ülkeyi seçiyoruz. sonra bir accountla diğerini invite atıyoruz. ikimizde questlerden 3 katı exp alıyoruz. başka ne avantajları var tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yani alman bir mail, adres yazsam, oyunu da türkiyeden alsam patlamam di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bi arkadasim türkiyeden aldığı boxda yanlislikla baska bi ulke secmisti, sorun cikmamisti. ama daha sonra ben kayit olurken yanlis secmisim bunu duzeltin diye mail atti, duzeltmediler. 1-2 yil sonra durup dururken accountu blocklandi, mail attik. siz bu ulkedesiniz neden turkiye kredi karti kullaniyosunuz diye sorguya cektiler, anlatti derdini, actilar hesabi geri ama yine adresi duzeltmediler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ulke olarak Turkiye secmenin HICBIR artisi yok. Eger yeni account aliyorsaniz, veya recruit a friend pesindeyseniz aldiginiz accountlari Sweden veya Germany olarak kaydedin. Bu size sadece arti, hicbir eksi getirmez. Kutuyu nerden aldiginiz onemli degil, kutulara ulkelere gore registerli degil, sadece account creationda sectiginiz ulke onemli. Arkadasin dedigi baska ulkeden odeme olayi bana cok oldu. Amerikadayken 2 kere suspend ettiler, 1 kere aciklama yaptiktan sonra aciliyor ve bir daha sorun cikarmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Peki aldığımız bonus lvlleri başka acc.lardaki charlara verebiliyor muyuz? Yoksa illa kendi altımız mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o bonuslar sadece recruit a friend gonderen ve alan kisi arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 her 2 account da bonus level kazanıyor mu peki bıngıldak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sadece RAF attığınız kişi bonus lvl GRANT hakkı kazanıyor ve sadece sizin charlarınıza atabiliyor Attığı charın lvlının kendi lvlından düşük olması gerekiyor. (siz RAF attığınız kişiye atamıyosunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adres olarak trdeki adresimizi yazıp ulke olarak baska bir ulke secsek mesela almanya sıkıntı yaratırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: her 2 account da bonus level kazanıyor mu peki bıngıldak? tam olarak anlamadim. su an benim kullandigim haliyle soyleyeyim. beni invite eden kisi beni gruba aldigi zaman targetlayip sag click yaptigimda secenekler cikiyor normalde cikmayan. bunlardan biri summon friend digeri ise grant a level. level vermek icin birinin digerinden yuksek olmasi gerekiyor ve 2 level yukseldiginde 1 level verebiliyor. ama level 70 karakterim var, invite edip level verebilir miyim 35 e kadar instant diye soruyorsan bilmiyorum ama googlelarsan bulabilirsin gibime geliyor. eger ulkeyi almanya olarak gostericeksen almanya adresi vermeni tavsiye ederim, sorun cikabilir ve turkiyedeki adresi vermenin sana hicbir artisi olmaz, sonucta blizzard evine gelip veya sana bir paket gondericek hali yok. googledan bulabilirsin herhangi bir alman adresi, ben wikiden buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu arada wow un account managementindan buy World of Warcraft diyorum, kredi kartini giriyorum ama unable to complete falan diyor. Onceden ordan oyunu alan var mi? Acaba genel olarak sitede mi sorun var yoksa benim kartin turkiye cikisli ve accountun almanya kayitli olmasina mi killatiyolar? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bingildak said: caba genel olarak sitede mi sorun var yoksa benim kartin turkiye cikisli ve accountun almanya kayitli olmasina mi killatiyolar? Bu nedenle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar