Vongspawn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ballad = depresif bunalım şarkı mıdır? öyleyse tamam opeth progresif değil doom diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 To rid the disease derim opethden ben de. Sonra camel-mystic queen blackfield-cloudy now, pain olabilir. paatos-kallocain albümünün hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben moralim bozuk olduğunda coldplay,keane veya travis dinliyorum ama depresif değildir belirtelim.james blunt da dinleyebilirsin aslında.ama sizin tarzınız değil bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Radyoyu dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 funq said: pascalnouman said: gaygay johanson YOU ARE AN ABOMINATION! wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 anathema'nın judgement albümünden emotional winter şarkısını dinle. insanı göçertiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pascalnouman said: anathema ,opeth ,sentenced ,paradise lost.. sarkı sarkı istersen bush-letting the cables sleep dream theater - space dye vest jeff buckley - forget her gaygay johanson - faraway (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Goo Goo Dolls - Iris Gary Jules - Mad World Sonic Youth - Superstar bunlar aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 katatonia her albümü tavsiye ederim. ancak özellikle last fair deal gone down albümünü tavsiye etmekteyim efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 radiohead - exit music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Arkada$ - Olme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 naraso said: katatonia her albümü tavsiye ederim. ancak özellikle last fair deal gone down albümünü tavsiye etmekteyim efem. xxxx bulsam çok ii olacak. adam gibi seed yok hiç birinde. dinlemiştim bi kaç parça hoşuma gitmişti lan öm attığımı sanıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Tuna Tabu nun bütün şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 katatonia'nın tonight's decision'ı tam olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bunalım insanın içinde başlayıp biten bir olgu. Olaya böyle bakınca şarkı sadece altın vuruşu sağlayan unsur. Mesela ben kafayı sıyırdığım anlarda Wintersun dinliyorum, daha da dibe vuruyorum. Falan fişman neyse. Anathema, Foreigner vs. iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 işte altın vuruşu sağlayacak şeyler arıyom ben de. bunalımken daha da bunalıma sokacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 porcupine tree-way out of here o zaman. şiddetle tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yapma be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 saturnus - all alone. çok güzel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 riverside'dan conceiving you diyim o zaman ben de.beni biraz yamultmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 saturnusun - veronica decides to die albümünü tümden dinle hatta herlkese tavsiye ederim. tam bir masterpiece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Russian Circles derim o zaman. Şimdilik bir tane albümleri var, ama şarkılar bu kadar mı huzurlu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu akşaaam ölürüüüm beni kiiğmse tutamaz. seen beni tutamazsın yıldısasdfsdf depresif sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sagopa Kajmer bütün şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar