TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zürafanın akîbetini merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kızgın zürafanın yaratıcı olarak kendi kapasitemin çok üzerinde birşey yaptığımı düşnüyorum. Kaldıramadım,aylardır evden çıkamıyorum.İşten ayrıldım,yemek yiyemez oldum.Kızgın zürafanın sorumluluğu omuzlarımdayken normal hayatıma devam edemiyorum. İnsanın yarattığı birşeyin insanı ezip geçmesi çok ağır bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zürafa tabi heyhülla gibi hayvan, ezince fena yapar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Evet sevgili ema abla çok haklısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu duygularını bir çizgi roman ile anlatmak ister misin? mesela aklında şöyle bir şeyler kalabilir başlamakta zorlanırsan... buralardan hareketle özgün bir eser yaratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 red kit de tam atını seven kovboy ya şasldkaslşdsa ben en iyisi zürafa üzerinden devam edeyim. kapak sayfasını yapmıştım geçen sene,bu sene de ilk sayfasını hazırlayacak gücü bulurum belki kendimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BeIlow said: sayfa 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://www.resimsec.net/data/media/83/redkit.jpg düldülün suratı baya bozukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Masticore said: bakarak çizdim de şuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eregorn2 said: Farinal said: o değilde samwiseın böyle orklu kurtlu bi resmi vardı yılbaşından ork çocuklar kurt ulumasını taklit edio falan hatta chok sheker di yhaaaaa koysanıza onu XD XD çok istedin aradım buldum http://img84.imageshack.us/img84/3884/warcraftsamwise058clargcz8.jpg Laaaaynnn best ötesi bestmiş bu acayip tatlılar zuahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben bu konuyu çok seviyorum. bir de pıtı pıtı, çıtı çıtı, çataçataçatapat diye yağmur sesinin anlatıldığı bir wot konusu vardı, alışveriş merkezinde facia. onu çok seviyorum. her uplandığında baştan okuyorum. uplasanız ya onu da. lütfen. saygılar. djkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 evet bu konu gerçekten çok güzel..mutlu oluyorum her gördüğümde pandayı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 zurafayı tekrar andığımız bugunlerde bu konu bi up ı hakedio bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kitlenmeden zürafaya fıstık atmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kitlenmesi için bir sebep yok. Tabi artık soğumuş, üstü kapanmış, zamanında yaşanmış yeterince gülünmüş bir durum. Hatırlamasına hatırlıyalım ama tekrar cılgınlaşmıyalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bir an kırmızı panda gibi "NEEEDDDEAAĞĞNNN" diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Azmodai said: ben de ifadesizligin en buyuk ifade oldugu konusunda cok inancliyim ve yaraticiligimi bir sanat eserine doktum ki icimde daha fazla kalmasin. iste eserim http://avline.abacusline.co.uk/pictures/jpeg/pics/mona.jpg bu calismami begenirsiniz umarim. ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 emir yönetmiş agas gj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 zürafanın akîbeti ne oldu be hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cuce said: kitlenmesi için bir sebep yok. Tabi artık soğumuş, üstü kapanmış, zamanında yaşanmış yeterince gülünmüş bir durum. Hatırlamasına hatırlıyalım ama tekrar cılgınlaşmıyalım bence. yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca dogru soylesen kimin umurunda gozume inanırım, haydi zıpla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Spacecake said: bu da benim nacizane kızgın zürafa isimli eserim.karısı ve çocukları maymunlar tarafından kaçırılan kızgın bir zürafanın hikayesini anlatıyor. unutMAMALI inceMEMELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 "sc3 yolda" dan buraya, buradan bıçağa gidiorum büyüksün pati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar