Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 BeIlow said: sanatçı gözü var . hafızamda çok güçlüdür canım yani alla alla işim yok yalanlamı uğraşcam xD elime ne geçicek senin gözünde oho gibi bişi olsam tanımam etmem. BE ORIGINAL.ADORE ME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 son resim çok başarılı,tebrikler edit:AZMO ÇIK ARADAN! son resim değil bilekkaos'un resim başarılı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abı bence benım koyduğumda basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dostum emo dedin, arakci cikti?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ben de başarılı koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hepinize koyarım umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 3 sayfa gecmiste, oha samwise paticige mi yaziyo dicektim, berrowmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 nese şöle yaptığm iki sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kırmızı panda mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Cuce said: olur bole şeyler, yüklenmek manasız. manga.tr falan gibi yerlere koyma, veya site adını imaja falan koyma bari ayıp cunkü. en olmadı ben cizdim bu benım karakterim deme, cunkü değil AEHAHEHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 "SEBEBİM OLMAAAAAAAAAAAAAAAAAA" demiş adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arabesk panda edit : yanlız adam hala koyuyor azmine hayran kaldım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 dory said: dostum emo dedin, arakci cikti?! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben alıntılayacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bLackcha0s said: Kırmızı panda mı olur sirkecide falan bole pokemon tsihrtleri falan vardırya, veya pazarlarda, nedense onların renkleri hep alakasızdır, ne biliyim ninja kaplumbalar böle mavidir mesela. Buda onun gibi bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Theridone said: ben alıntılayacaktım :( ben de seni alıntılayayım bari bir alıntının içinde yer almış ol en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 teşekkür ederim neşe kaynağım oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ahahahahaha konu gittikçe daha da güzelleşiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 adam o kadar lafın üstüne gelmiş yenisini çizmiş koymuş. bi de cevap verme gereği duymuyor yok sanatçı gözü var baktım mı gözüm kapalı çizerim falan. ölene kadar trollerim ben bu başlığı kimse kurura bakmasın. ayrıca, EĞLENİYOR MUYUZ GENÇLER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 van tu tıri foro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 İyi bir sanatçı bellow tebrik ediyorum yıkıcı eleştirelere kapalı yapıcılara açık. Fake kültürü ile gerçekliği aynı potada eritebilmiş ender sanatçılardan biri.Harika bir imitasyon nilüfer - pandalar ağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 İlk defa paticikte bir sanatçının tükedildiğine şahit oluyorum. Adam bitti, kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gerge de vardı yanlış hatırlamıyosam beybin geldi foyasını ortaya çıkardı gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar