sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Az önce bir forumda okudum hamachiden oynanıyomuş, yarın akşam oyun dönelimmi? neden yarın derseniz medieval oynayan bilir bir oyun saatler sürer, yarın oynarsak rahatça oynar herkes, ayrıca olmayıpta oynamak isteyen kurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 MTW2 saatler falan sürmüyor, 10-15 dakika, bilemedin 30 olsun. Vardı bir ara konumuz multiplayer için de, çok fazla talep yoktu, ufak bir grupla az oyun oynamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 turn based oyun 15 dk ? hiç multi oynamadım ama 15-30 dk cok kısa değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Multiplayer olarak oynamak istediğinde, direkt olarak savaş şeklini oynuyorsun, turn-based haritada değil =) 2 taraf da ordu kuruyor, harita seçip yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 uff kalsın o zaman :S o oyunun turn based güzel, ticaret yapcan, diplomasi yapcan, o şekilde oynanmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 civ atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oynansa güzel olurdu evet. onun yerine heros olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 multisi güzel değil daha dün hırs yaptım oynuyodum can sıkıntısına gece. heryerde isyan çıkıp durdu şifreyi yazdım ve ispanyollarla tüm haritayı sapsarı yaptım. ve oyun bitti dedi belki ben bitirmek istemiyom devam etmek istiyom hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben hep yeniliyorum bu oyunda =( MTW de cihanlar padişahıydım. bu oyunda nedense sistem kuramadım henüz.Hep üflüyorlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eski konuyu up'lıyorum da, bir sorum olacak. Uzun süredir oynamama rağmen, "weapon upgrade" olayının armourer'a bağlı olup olmadığını çıkaramadım ben halen. Bu olay direkt olarak armourer'la mı alakalı, yoksa farklı bir bina mı gerekli weapon upgrade için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben de arkadaşın modemle gelir çılgın atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 3 gündür sardı tekrar oynuyorum. Zevkli oyun ya. Silah upgrade'ini armory yapmaması lazım diye biliyorum. Çünkü binanın özelliklerine bakınca sadece zırha etki yaptığı yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. Swordsman guildinin silah kalitesini arttırması lazım sanırım. edit: gerçi adam uçmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bildigim kadarı ile multiplay sadece askerler ile oynanıyordu. normal oyun gibi base kurma varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar