sesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 allah çarpar kıymalı yumurta sevmeyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 DiadanLocke said: abi igrenc bisey kiymali yumurta ya hic sevmem. YAPMA SAKIN!!!! ya sen yeme , biz yerdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Abi evet yumurta nedir? Böyk, ete yazık çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Alexi_Septimus said: briareos said: verin fakire yesin. AYI. VİCDANIM VARSA AYI MI OLUYORUM DOSTLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nocom said: DiadanLocke said: abi igrenc bisey kiymali yumurta ya hic sevmem. YAPMA SAKIN!!!! ya sen yeme , biz yerdik :( acıktım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kıymalı yumurta yapın bana , krizim başladı acill acill vıyakkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yaprak sarması! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sam, gerçeğe dönelim. Adam kıymalı yumurta yiyen bir insan. Sence evinde asma yaprağı yada kuş üzümü olabilir mi? Yapıştıramaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kuş üzümü güzel olmuyor da 32175612751287651inci "KIYMALI YUMURTA!" diyen insan olmak istemedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben olsam börek yapardım halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kıymalı makarna! üzerine sarımsaklı yoğurt, üzerine kırmızı biber yağı! bi çeşit mantımsı bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biber dolması edit: bir fırıncıya git anadoluda oturuyorsan , tava yaptır. hiç olmadı lahmacun yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi at tavaya pişir bas ekmeğin arasına ye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bana projemde yardım et pru . sana daha yaratıcı şeyler yapar ve gönderirim kıymayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aman abi kalsın yaratıcı falan deyince irite oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 musakka yapıyorum ilk defa :D tarifte et suyu demişler onu anlamadım. et susuz yapıyorum :D bakalım güzel olcakmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bu saatte ağır kaçmaz mı be yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 saat üçte musakkaya girmek.. değişikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Joker said: musakka yapıyorum ilk defa :D tarifte et suyu demişler onu anlamadım. et susuz yapıyorum :D bakalım güzel olcakmı :D et suyuna gerek yok kıyma zaten et salar suyunu :) sdfsdf herhalde et suyu dedikleri tabletler var yemeğe atıyosun onlardır knorr vb yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Estel_Anorien said: saat üçte musakkaya girmek.. değişikmiş. burda henuz saat 1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kıymalı makarna yapsaydın bu saatte bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yapmadin dimi kiymali yimirta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yok hacı yapmadım. ama musakka yaptım pek begenmedim hafiftende kıymayı yakmışım. :( restöranttaki tadı bulamadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi kiymali makarna yapicaktin iste basitinden. olsun uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yumurtada güzel olurdu bi tane domates rendelerdin bi tane biber zaten kıymayı önceden soğanla bi kavururdun sonra üstüne pul biber yanında yoğurt veyahut tercihen peynir ve kola afiyet olurdun babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar