Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kızdan ayrılmıştım atmıştı bi şarkı sürekli bunu dinliip ağlıorm diyodu ağlatıodur heralde Avenged sevenfold-Seize the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet..yazmadan duramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 William Jackson - Braveheart Theme Enya - May It Be Enya - Only Time Evanescence -My Immortal Queen - Who Wants to Live Forever The Eagles - Hotel California Styx - Boat On The River Celine Dion - My Heart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Radiohead - Lucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sezen aksu-vazgeçtim duman-kırmış kalbini tarkan-gitti gideli daha çok varda aklıma gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Viktoria Tolstoy - Little Pretty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Arabesk - Müslüm Gürses - Ikiye Böldün Beni Arabesk - Müslüm Gürses - Unutamazsın and the fatality hit ; HAKKI BULUT - ALLAHSIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 scorpion - send me an angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hoobastank - reason biriki yaş dökülmüştü tam zamanında dinlediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Cem Köksal-Kalbim bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Robin Thicke - Dreamworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 My dying bride-for my fallen angel hungur hungur aglatır,surundurur sonra gene aglatır.sonra biraz daha surundurur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 MDB - for my fallen angel demişsinde nerde sear me III falan ? gerçi sear me III aglatmaz. benzin döker içten yakar adamı ,dumanı sis gibi çöker önüne zihnini köreltir fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 MDB-my hope the destroyer diyeyim o zaman olarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 conjure one - endless dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Lamb-Gabriel Gary Jules-Mad World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 budur.. http://www.youtube.com/watch?v=0kg9-_LAzFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 böyle dinleyip ağlayasımı getirebilecek(nasıl oluyosa artık bu :P)tercihen türkçe ama ezgileri falan iise yabancı da olabilir şarkılar arıyorum. haydi bakalım patiler gösterin hünerlerinizi(çok mu janjanlı oldu ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fahir atakoğlu-gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mz4dpbk8YBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mAdHkidGJ8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw watch?v=5-juDiDTYfw Hypnogaja - Here Comes The Rain Again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 viole said: Hypnogaja - Here Comes The Rain Again Film çok iyiydi... O filmi seyret ağlamak için. Ayrıca şarkı da sağlammış gece gece azıma etti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole said: http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw watch?v=5-juDiDTYfw Hypnogaja - Here Comes The Rain Again viole harika bir şarkı böyle bir şarkıyı bana kazandırdığın için tuttuğun altın olsun.dua edicem sana artık bir ayağın cennette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 şarkının türkçe sözleri Here comes the rain again Yine yağmur buraya geliyor Falling on my head like a memory Bir anı gibi başıma düşüyor Falling on my head like a new emotion Yeni bir duygu gibi başıma düşüyor I want to walk in the open wind Açık rüzgarlarda yürümek istiyorum I want to talk like lovers do Aşıkların konuştuğu gibi konuşmak istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor ? So baby talk to me – like lovers do Öyleyse bebeğim konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Walk with me – like lovers do Yürü benimleaşıkların yürüdüğü gibi Talk to me – like lovers do konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Here comes the rain again Yinei yağmur buraya geliyor Raining in my head like a tragedy Bir trajedi gibi başımda yağıyor Tearing me apart like a new emotion Yeni bir duygu gibi beni ikiye bölüyor I want to breathe in the open wind Açık rüzgarlarda nefes almak istiyorum I want to kiss like lovers do Aşıkların öptüğü gibi öpmek istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor? sözleri cok etkiliyo beni adama rep vermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar