Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 2 tane 1 mbit bağlantı var evde, bunları birleştirip 2 mbit yapmak mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 adsl de oluyor diye biliyorum. Fakaat nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. (seri bağlama muhabbeti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 onun için bi kart gerekiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 seri bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 fede said: seri bağla Bende de 2 tane 2mbit var onları birleştirip 4 yapcam ama 2+2 olsun istemiyorum da 2x2=4mbit olsun istiyorum onun için nasıl bağlıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 çapraz yan bağlaman gerekiyor onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 çapraz yan bağlar kopuyor bazen. maçlarda görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bende de 4 mbit var, artık pahalı geliyor, 2 ye bölmek istiyorum. Kabloyu ortadan mı yarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o zaman soketi aşil tendonuna sokacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Windows 95te birdon çok dialup modemi aynı anda kullanıp hızı arttırma özelliği vardı. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 capul said: fede said: seri bağla Bende de 2 tane 2mbit var onları birleştirip 4 yapcam ama 2+2 olsun istemiyorum da 2x2=4mbit olsun istiyorum onun için nasıl bağlıcaz?sanirim tek eksigin var onu tedarik etmen gerekiyor, pek zor degil edinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 uzatma kablosu mu diyosun penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hic uzatma kablosu diyen duymamistim sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 uzatma, kablosu offfff çok iyi ayar oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 güzelinden bir router bu işi çözer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pahalı bi çözüm olmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 duble ethernet kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1 tane 2mbit daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 21 tane 56k da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Arkadaşlar yakınlarda oturuyosak bütün bağlantıları birleştirip voltranı oluşturalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oluyor. biz marlo_on'la birleştirip 8mbit yaptık geçen mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 iki baglantiyi birlestirip kullanici basina bant genisligini arttirabilirsiniz ki internet cafe yahut cok fazla internet kullanicisi olan is yerleri icin bu zaten yapiliyor ama malesef 2-3 adsl baglantisini birlestirip onun hizini katlayamiyoruz. yeni bir teknoloji ciktiysa bilmiyorum ama bu malesef mumkun degil. cesitli load balancer'lar var bu is icin 8 port'a kadar destekleyenlerini gormu$tum. ama fiyatlari oldukca ucuktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 servis sağlayıcısı ile karşılıklı yapılması gereken bir durum en azından cihazların bgp yada ne biliyim ospf gibi protokollerle anlaşmaları gerekir hatların yoğunluk durumunun bilinmesi ve ona göre yönlendirilme yapılabilmesi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1 tane 2mbit baglantıyı 1 mbit 1mbit olarak 2 pcye paylastırmak mumkunmudur? mumkunse nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar