Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 İstanbul'da eğlencesine buz pateni yapabileceğimiz neresi var acaba bilen var mı? Anadolu da olur Avrupa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 florya icepark,galeria galeriada biraz maymuna dönüyosun alışveriş merkezinde izleyenler yüzünden. floryadaki yerde baya baya sağlam bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 galeria eski galeria değil ya.Eskiden buz pateni yapanları izleyen çok olurdu.Şöyle sağlam düştün mü bütün millet alkışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 babamın hobisiydi bi ara düşenleri izleyip eğlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nerde o 70lerdeki galeria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dedim spor ile ilgili bir soru mu? Hemen SPOR GENEEELL diye haykıracaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 athlette bölümüne hit çekmeye çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kozyatağı yakınında yeni sahra e-5 üzerinde optimum mu ne diye bi yer açıldı şimdi. 550 m2 buz pisti olduğunu iddia ediyo, gidip görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Optimum açıldı mı anaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 metrocity'de üst katta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mr_Hand said: kozyatağı yakınında yeni sahra e-5 üzerinde optimum mu ne diye bi yer açıldı şimdi. 550 m2 buz pisti olduğunu iddia ediyo, gidip görmedim henüz. daha açılmadı ya=/ 27 Kasım da açılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 parkormanda var hatta buzda dans yarışmasını yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 emin misiniz açılmadıına? bu aralar açılıyo diye biliyodum? gitmedim gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sitesinden baktım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 daha inşaat halinde bahsettiğiniz yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Geçen sene kanyonda da vardı ama, ufacık, çok ufak bi alanda milyon tane adam kaymaya çalışıyordu, bi de pahalıydı galiba. Kanyona gitme yani varsa da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Metrocity'deki nasıl biyer acaba? Bilgi verir misiniz? Gitmesi kolay çünkü oraya. İyiyse oraya gideceğiz. Ve emin misiniz olduğuna orada? Kaçıncı katta? Kat planlarına baktım sitesinden, göremedim pist falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yok diye biliyorum Metrocity'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 girişte solda standı var arkadaşlar. her gün gittiğim yer. soldaki ufak merdivenlerden çıkıyorsunuz, normal üst kata değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 optimumda mükemmel hızda bir inşaat yaptılar.çok güzel bir yer olacak gibi.bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 beylikdüzünde taksit center diye bi yer var yeni yapıldı orda varmış buz pateni yeri yoldan geçerken görmüştüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ulan biz de antrenörüz buz pistimiz bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bide şöyle bi durum var,alış verişmerkezleri alıyolar o yapay buzumsu zeminden 50-60 metrekare buz pisti diye sunuyolar. onlara hiç bulaşmayın yav, cevahirdeki mesela,kanyondakide öyle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 optimumdaki güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kanyondaki kaldırıldı. büyükşehirde bahsedilen çok küçük pisti var. Airport AVM'de açıldı yeni: Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Bakırköy-İstanbul-Türkiye 0212 465 85 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar