Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nüfus Sayımı

Fyrwenn

Öne çıkan mesajlar

elesso said:
sonçta warhammerdaki karakterler ortamlar genelde çizgi filmimsi.

Ayip.
Warhammer gerek 40 yillik gecmisinden gelen havasi, gerek butun bilgisayar oyunlari, gerek MMO'suyla, en karanlik atmosfere ve karakterlere sahip oyun. Hic cikmadin galiba Monolith'e, uc bucuk atiyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
çizgi filmimsi değil diyen varsa goblinlere baksın plz.
game workshop direk karikatürize orc yaptılar yıllardır.
middle earth'e göre çizgi filmimsi kalıyor, evet.

cok fazla cizgi filimsi degil bence özellikle chaoslar mesela daha gercekci ama karakterler bence berbat cizilmiş charların %80i etek giyiyoo.. bi dark elfleri sevdim witch elfle oynayacaktım ondada male karakter acma şansım yoktu.. bu yeni gelicek black guard da etek giyiyo .. ben etek giyen charla oynamam abi ne olursa olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
charların %80i etek giyiyoo.. bi dark elfleri sevdim witch elfle oynayacaktım ondada male karakter acma şansım yoktu.. bu yeni gelicek black guard da etek giyiyo .. ben etek giyen charla oynamam abi ne olursa olsun :D

Tam da feminizmle ilgili bir essay yazarken, iyi bir rastlandi oldu bunu okumak.
Etek giyen modelde gercekcilik yok mu, korkutuculuk olmuyor mu? Nasil bir mantikla yasiyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:
Deptlypo said:
charların %80i etek giyiyoo.. bi dark elfleri sevdim witch elfle oynayacaktım ondada male karakter acma şansım yoktu.. bu yeni gelicek black guard da etek giyiyo .. ben etek giyen charla oynamam abi ne olursa olsun :D

Tam da feminizmle ilgili bir essay yazarken, iyi bir rastlandi oldu bunu okumak.
Etek giyen modelde gercekcilik yok mu, korkutuculuk olmuyor mu? Nasil bir mantikla yasiyorsunuz?

gercekcilik olsun diye chara takım elbise giydirme mantıgından bahsetmiorum ben .. Sadece char cizimlerinin başarılı olmadıgını düşündüm o kadar bunuda charların giydigi etekle bagdaştırdımki ciddi benim gözüme hoş gelmior.. kimisininde hoşuna gider cıkar cok başarılı olmuş der.. yani yanlış mantık dogru mantık yok yukarda yazdıgım şeyde sadece zevk meselesi var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gozden kacirdigin bir nokta var. Bu oyunda kullanilan warrior priest modeli, dark elf modelleri, sunlar bunlar, yillardir kullanilan modellerden birebir aktarilarak kullanilmis. Yani sen oyunda onu oyle gormek istemeyebilirsin ama bir warrior priest of sigmar'i "gercekci olmamak" ya da "karikaturize olmak" ile suclamak buyuk hakaret olur.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:
Diz ustu etekle savasilabilinir de oyle basmali entarilerle savasmak komik oluyor. Sonra choosen arkadan etegin ucuna basip "Daha karpuz keseceydik, nereye?" demez mi?

böyle diyenlerin peşinden Samurai'lar koşuyormuş...
Ninja kıyafetine şalvar diyeni de Taksim'de yakalayıp dövüyorlarmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
gercekcilik olsun diye chara takım elbise giydirme mantıgından bahsetmiorum ben .. Sadece char cizimlerinin başarılı olmadıgını düşündüm o kadar bunuda charların giydigi etekle bagdaştırdımki ciddi benim gözüme hoş gelmior.. kimisininde hoşuna gider cıkar cok başarılı olmuş der.. yani yanlış mantık dogru mantık yok yukarda yazdıgım şeyde sadece zevk meselesi var :)

Sorieno said:
Gozden kacirdigin bir nokta var. Bu oyunda kullanilan warrior priest modeli, dark elf modelleri, sunlar bunlar, yillardir kullanilan modellerden birebir aktarilarak kullanilmis. Yani sen oyunda onu oyle gormek istemeyebilirsin ama bir warrior priest of sigmar'i "gercekci olmamak" ya da "karikaturize olmak" ile suclamak buyuk hakaret olur.

Sorieno'nun dediği gibi bazı şeyler var, Warhammer'ı sevmiyorsan ayrı da, "neden oyunda elfler etek giyiyor, orclar çıplak dolaşıyor" demek ve bu konuda oyunu suçlamak yannış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
bu arada bi not: choosen değil chosen.
İngilizcede choose - chose - chosen diye gidiyor...

Uyuz oluyorum baskalarinin hatalari ile dalga gecmeye calisanlara. Sen kendi Turkce imla hatalarini gormuyorsun ama. Duzeltelim mi seni cumleye buyuk harfle baslanir, yerli yersiz uc nokta kullanilmaz diye?
Simdi Klavyeme laf soylenmeden ben aciklayayim, yurt disinda oturdugum icin Klavyem Rusca. Turkce bazi harfleri kullanamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...