oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 önerisi olan var mı? liptonun demlik poşetini kullanıyorum. bi kupaya bi tane yetiyor ama pek tad alabilmiş değilim şu ana kadar içtiğim çaylardan. demleme türk çayını özler oldum çok kötü :( tadı güzel poşet çay bilen içen var mı ? aromalı olması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lipton earl gray hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BonePART said: lipton earl gray hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Demlemenin yerini hiç biri tutmuyor ya. Hazır açılmışken sorayım, şu nescafe 3in1 tarzı toz çay çıkmış ülkerden, çok akıllıca geldi ama tadı nası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 toz çay süper fikir. denemek lazım. tadı da iyiyse süper satar bence. evet demleme çayın yerini hiç bişe tutamaz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok çay içerim ama sallantılı çay olarak doğuş siyah çayın üstüne yok diyebilirim. evet yok cidden harika tadı falan. süper ya hemen yapıyorum bi tane hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 earl gray normal çayla harmanlanmadığında bi müddet sonra bayıyo mide bulandırıyo tadı bi garip oluyo böle şey gibin ..böle ..bulamadım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çaykurun ki iyidir ama 2 çeşit var ağırlıklarına bak birisi 10-15 gram daha ağır (ismi gold olabilir) o iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BonePART said: lipton earl gray hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ve kesinlikle normal çayla karıştırılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 rize turist çayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi konu poşet çay. çaydanlık yok evde :D olsa demlerim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BonePART said: lipton earl gray hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ahah millet lipton falan savununca gaza gelmişim. evet yanlış post. konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ya bu earl grey bergamot aromalı di mi? eğer oysa bi yerden sonra tadı bayıyordu beni o çayın ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hiçbiri demleme çayın yerini alamaz. Başka bir şey onlar demlenen çaysa onlar ne ? of ben de çok özledim lan şöyle demli bi çay olsa da içsem şimdi ama dışarıdaki gibi değil 20 senedir evimde içtiğim gibi limon ebatı bizimkilerin içine attığı kadar demi suyu ayarlı mühüh evi özledim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 deren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eğer ciddi ciddi çay içicisiyseniz hani olursa içerim olayı diilde hergün 2-3 kupa götürmeden duramam diyosanız tiryakisiyseniz tanıdık rizeli-oflu-trabzonlu bulun memleketinden getirtin direk çok daha güzel oluyo. çayın tiryakisi nasıl olur diyosanız şöle diim sürmeneli bi arkadaşım var adam gün içinde az çay tüketirse ciddi ciddi baş ağrısı yapıyo adamda ve adam sigara falanda kullanan bi tip diil angut abime of'tan geliyo çay ve bu gidip bi arkadaşına veriyo taşımamak için gelde katil olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar