GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 PS2'nin en iyi action oyunlarından biri olan Onimusha nihayet Pc oyuncularınında beğenisine sunuldu. Oyunun konusu ise şöyle Japon prensesini korumakla görevlisiniz. Fakat Prenses bilinmiyen kişiler tarafından kaçırılıyor. Sizin görevinide Prensesi bulmak ve kötü insanların elinden kurtarmak kısaca konu bundan ibaret. Oyunun kamera açısı ise bulunduğunuz mekanın kamera açısına göre karakterinizi görüyorsunuz. Türü : Adventure Yapimci : Flagship Web Sitesi : N/A Sistem Gereksinim : · Islemci: P III 600 Ghz · RAM: 128 MB · Ekran Karti: Geforce 32 MB · Hard Diskdeki Bos Yer (MB): 1.5 Gb · Ses Karti: Evet · Destekledigi Sistemler: Windows 98/2000/ME/XP Onun tarzında bir oyun ismi örnek verirsek Resident Evil'nın kamera açıları kullanılmış. Oyun hem action hemde bulmacalar olması oyuna ayrcı bir tad katmış. Ayrıca oyun içinde kullandığınız silahları ve zırhları geliştirme imkanının olmasıda oyuna ( + ) bir puan kazandırıyor. Grafik olarak ise oyun çok başarılı. Oynanabilirlik olarak ise biraz sabredip oynarsanız kısa sürede kontrollerine alışırsınız. Ses ve oyun zorluğu olarak ise ses efektleri ve ortam müzikleri iyi ayarlanmış size akmosfere tam manasıyla sokuyor. Oyundaki bulmacalarda öyle hoppadan yapılabilecek bulmacalar değil yani uğraştıryor olmasıda oyuna ayrı bir tad katmış. Eğlenceli ve kaliteli Action bir oyun arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. İyi eğlenceler Resimleri için[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 February 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aldım ama japoncaydı ingilizcesi çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 pemde japomcasımı almıştım[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benim makina kaldırmaz heralde baksana 600ghz istiomuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hmm herhalde hiç bi makine kaldırmaz bu oynu :lol:[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 asıl şeyi merak ediyorum. Bu yavaşlama hadisesi var mı bunda da?bi de sis olayı?[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben aldım oyunu 4 cd, direk katana dalıyoruz galiba 25 karakter var diyor, çok sağlam aksiyonmuş. Aldım ama yapılacak işlerm var onları yapmadan bunu yükleyemem , direk kopartacak bir oyun gibi gözüküyor.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ingilizce yapmak için bişiler yapmak gerekiyomuş ama becceremedim ben:) ger verdeim ingilizcesi çıkarsa alacam. çıkacak dimi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 beyler bu oyun ti veya fx kart istio mu yoksa mxlerde de paşa paşa çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 600 işlemci isteyen şey çalışır heralde :-P[signature][hline]Pati Savaşı! Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Radeon 9600 pro var oyun slow motion çalışıyo nednedir acaba ? =( böyle bir sorun yaşayan var mı[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 off işte o problemden bahsediyodum ben de. her PS2'den PC ye çevrilen oyunda o hede oluyo. İşte nolcak dandik PS2:)[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Enter teh matrixde de oluyodu o yavaslama sorunu sonra patchi cıktı yukleyınce biraz duzelmisti insallah bunda da patch vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bende gf4 mx var oyun window a atıyor. Aynısını chaos legion da da yapmıştı nedir bu sorunu çözebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yükledim oynadım sildim... japonca bulmacalı sandıkları çözemedim. Çözümlerini inceledim çözümde gösterilen karakterlerde uyuşmadığı için patladı oyun bir nevi. Yazık oysa güzel bir oyundu[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 capcom kasmamış anlaşınlan direk ps2den emule etmiş gibi oyunda atlmalar var birde grafik hataları iyi emule etmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 onimusha 3'ün videosunu izledim.. ağzım açık kaldı.. ağzım sulandı.. anca vampire : the masquerade - bloodlines aklıma gelince biraz düzeldim.. :)[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 nightshade'i uyarlasınlar pc'ye ya..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar