Snefru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Tarih her zaman objektif ve tarafsız anlatılmalı.Türk insanının bunları aşması lazım artık alkolik olsa nolur sigara bağımlısı olsa ne olur ne farkediyor yani :) Bunlar atatürk e saygısızlık yapmak anlamına gelmiyor bir insanı öznel değer yargılarınızla değil o insanın değer yargılarınızla ele almak isabetli olur.Misal atatürk e içkici derseniz gülüp geçer kimilerine göre hakaret olan bu kavram atatürk için önemli değildir.Ama kimine satılmış,vatan haini vb vb dersiniz pişmiş kelle gibi sırıtır bunu atatürk e yakıştırmaya kalktığınızda işte bu olmaz. Ayrıca her akşam 1 büyük deviren adamın azgın bir boğa olmaması çok normaldir.Atatürk hepimize yakındır.Kalbimizin en temiz yerinde oturur.Ama hakikat bize daha yakındır.Bu noktada gerçekleri söylemek kimseye zarar vermez. Böyle şeylere celalleneninde aklından şüphe ederim yani.Sigara bağımlısı olsun çok alkol tüketsin vs vs bunların ne önemi var? Bu adam ülkenin kurtuluşuna sağlayan adam.Bu gerçeğin yanında atatürk kişisel yaşamını tartışmak Koskoca bir dağdaki çiçeği tartışmak gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 can dündar'ın bugünkü yazısından sora hala rerörö yapanların dayanağı ne acaba okuduğunuzu anlamak bu kadar zor olmamalı. 8 kere falan daha okuyun belki anlarsınız bi şekilde kimin niçin vazgeçtiğini falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Horizon said: Delinin teki kuyuya taş atmış , haydi hoppa tüm paticik kuyuya cumburlop. Çok seviyorum bu tarz başlıkları , full gaz full hölölö hölö :). Aydın Doğan elindeki medya gücünü iş dünyasındaki rakiplerine karşı herzaman böyle sinsice kullanmıştır kullanacaktır da. Hadi gaza devam. Siz modern Şeyhlerinizi tarikatlarınızı dervişlerinizi nasıl koruyorsanız biz de Ata mızı öyle koruyoruz. Biraz olsun anlarsın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Selam, LOL :) Peki neyden? http://www.candundar.com.tr/index.php?Did=7533 Sevmesem de, Zaman'ın yeni reklamlarını oldukça başarılı buluyorum. Hani bu herkese bir etiket yapıştırılan reklam. Misâl senin şimdi yaptığın etiketleme gibi :) Adam Doğan Medyası diyor, sen şeyh diye yapıştırıyorsun. Alkışlıyorum seni :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 can dündar'ın açıklamasına göre türkcell, kafasındaki atatürk imgesi "tanrı atatürk" ve "şeytan atatürk" olanlar üzülebilir diye desteğini çekmiş ve bunu yaparak tarihi ayıbını işlemiş. tabi bi bakıma haklı da sayılır. tanrı ve şeytan atatürk'ler çevremizde bu kadar çokken "insan atatürk" kavramı bize o kadar uzak kalmış ki... sabancı grubu da kendine yakışanı yapıp sahip çıkmış. bu olayda ayıplanacak olan türkcell değildir. tanrı ve şeytan atatürk'leri üretip üretip sürekli etrafımıza salanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu tartışma önemli tartışma. Medya savaşı gibi gözüksede asıl önemli nokta turkcellin "bizim her kesimden müşterimiz var" demesi. Türkiye nin ayrılımıdır bu, öteki Türkiye nin kabulüdür. Can Dündar da Doğan Medyasından maaş alıyor. İyidir hoştur tarafsızdır harika yazar.Ama öyle bir noktadayız ki artık tarafı olmayan yok. Fatih Altaylı Çukurova Holding için atıp tutarken Ciner grubuna geçti Doğan Medya ya salladı durdu. Turkcell 2005 ten beri 100milyon $ reklam payının kuruşunu Doğan Medya ya ayırmıyor.Zarar olmuş 50milyon$. Çukurova yı bitirmek istiyor.Almak istediği müthiş pazar Digiturk var. Lig Tv var. Çukurova yı bitirmek istiyor medya da tekel olmak istiyor. Neden o zaman değilde numara değişimine 9gün kala geldi bu haber ? Haber Doğan Medya kaynaklı Turkcell e bakıyorsun özel hayata giriyordu Liderliği anlatılmamış.Bi yerde haklılarda. Ben hala stratejik bir yazı olduğuna inanıyorum ve bu kirli savaşada Atatürk ü dahil ettikleri için artık utanıyorum. Para uğruna hiçbir değer kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Turkcell'in öncelik sırası: Recep İvedik > 70 milyon insan > Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bLackcha0s said: Bu tartışma önemli tartışma. Medya savaşı gibi gözüksede asıl önemli nokta turkcellin "bizim her kesimden müşterimiz var" demesi. Türkiye nin ayrılımıdır bu, öteki Türkiye nin kabulüdür. Can Dündar da Doğan Medyasından maaş alıyor. İyidir hoştur tarafsızdır harika yazar.Ama öyle bir noktadayız ki artık tarafı olmayan yok. Fatih Altaylı Çukurova Holding için atıp tutarken Ciner grubuna geçti Doğan Medya ya salladı durdu. Turkcell 2005 ten beri 100milyon $ reklam payının kuruşunu Doğan Medya ya ayırmıyor.Zarar olmuş 50milyon$. Çukurova yı bitirmek istiyor.Almak istediği müthiş pazar Digiturk var. Lig Tv var. Çukurova yı bitirmek istiyor medya da tekel olmak istiyor. Neden o zaman değilde numara değişimine 9gün kala geldi bu haber ? Haber Doğan Medya kaynaklı Turkcell e bakıyorsun özel hayata giriyordu Liderliği anlatılmamış.Bi yerde haklılarda. Ben hala stratejik bir yazı olduğuna inanıyorum ve bu kirli savaşada Atatürk ü dahil ettikleri için artık utanıyorum. Para uğruna hiçbir değer kalmadı. En doğru yorum bu olmuş tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Yavuz Semercinin yazısı doğruysa en az ilk iddialar kadar kötü bir durum oluşturur. Doğana olan antipatileri yüzüne kabul ettikleri bir filmden, Atatürkü anlatan bir filmden çekiliyorlar. Geri plana itiyorlar. Turkcell said: Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk’ün liderliğini, dehasını ve kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk’ün özel hayatına odaklanan bir film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik. Trkcll açıklaması da bu. Yani Trkcll Atatürkün insani boyutunun verilmesinin kendilerince uygun olmadığını söylüyor. Bu ülkede Atatürk karşıtlığının büyük oranda sebebi onun ilah gibi gösterilmesi değil mi. Onun insani yönlerinin anlatıldığı filmleri destekleyerek bu karşıt görüşleri ortadan kaldırmaya çalışmak daha önemli değil mi. 100 milyon dolar reklam bütcenizin %0,5 ini böyle bi çalışma için harcamak size zormu geldi? Ya da bunu düşünmedinizmi. Elbetteki para onlara ait ama Turk ismini kullanan bir firmanın 100 milyon dolar gibi bir reklam bütcesinin devede kulak kalacak bir kısmını böyle bir projeden ne olursa olsun çekmesi kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bLackcha0s said: Horizon said: Delinin teki kuyuya taş atmış , haydi hoppa tüm paticik kuyuya cumburlop. Çok seviyorum bu tarz başlıkları , full gaz full hölölö hölö :). Aydın Doğan elindeki medya gücünü iş dünyasındaki rakiplerine karşı herzaman böyle sinsice kullanmıştır kullanacaktır da. Hadi gaza devam. Siz modern Şeyhlerinizi tarikatlarınızı dervişlerinizi nasıl koruyorsanız biz de Ata mızı öyle koruyoruz. Biraz olsun anlarsın şimdi. Ne alaka şakamısın ? Ben anlamadım bu konu başlığı ile Atayı savunmanın ilişkisi ? Fatih Altaylı said: Hürriyet Gazetesi, daha doğrusu Doğan Grubu Turkcell’in “Mustafa” filmine sponsor olmamasını diline doladı gidiyor. Günlerdir bu yönde yayınları var. İddialarına göre Turkcell “İktidardan” korktuğu için, Atatürk filmine sponsor olmamış. Oysa olayın bununla alakası yok. Turkcell’in Can Dündar’ın Mustafa filmine sponsor olmamasının nedeni iktidar korkusu değil, tam tersine Atatürk’ü sevenler. Çünkü film, dün bir yandan Turkcell’i karalayan Vatan’ın da yazdığı gibi tartışmalı. İçinde Atatürk’ü sevenleri üzecek bölümler, bölücülerin “Bakın biz diyorduk” demelerine yol açacak iddialar var. Turkcell de büyük ihtimalle bunlardan çekindiği ve “Tartışmalı” bir Atatürk filminde yer almamak için sponsor olmamış. Atatürk’ü Can Dündar’ın gözüyle görmek, bu gözdeki olası bozukluklara ortak olmak istememiş. Son derece normal, son derece sıradan bir davranış. Hiç bir kurum önüne getirilen her projeye ortak olmak zorunda değil. Turkcell, Doğan Grubunun iddialarının tam aksi bir nedenle Mustafa filmine sponsor olmayınca Doğan Grubu aradığı malı bulmuş. Niye mi? Çünkü Doğan’ın Turkcell’le ciddi bir hesabı var. Turkcell yıllardır Doğan Grubu'na reklam vermiyor. Doğan Grubu bundan rahatsız. İki nedenle rahatsız. Birincisi ciddi bir para kaybediyorlar. Reklam pazar paylarının yüzde 60 civarında olduğu düşünülür ve Turkcell’in yılda 100 milyon YTL harcadığı gözönüne alınırsa, parasal kayıp 60 milyon YTL. Dahası Turkcell Doğan Grubu gazete ve televizyonlarına tek saniye veya sütun reklam vermeden reklamını yapabiliyor, pazar payını arttırabiliyor, pazar lideri olabiliyor, kalabiliyor. Yani reklamverenlere “Doğansız da olabilir”i kanıtlıyor. Bu iki durumdan rahatsız olan Doğan Grubu, Turkcell’e her fırsatta saldırıyor, kendisine reklam vermediğine pişman ediyor. Mustafa filminde de aynen öyle oldu. Önce Can Dündar çıktı, “Turkcell bana sponsor olmadı” dedi. Ardından Doğan Grubu saldırıya geçti. Can Dündar bundan sonraki projelerine sponsor olmayacak olanlara sıkı bir gözdağı verirken, Doğan Grubu da kendisine reklam vermeyenleri ne hale getirebileceğini göstermeye çalıştı. Bunun adı “Şantaj gazeteciliğidir”. Reklam vermeyenin karalanarak reklam vermeye yönlendirilmesidir. Yayın yönetmeninden yazarına kadar toplu halde yapılan bir şantajdır. Medyada gelinebilecek en aşağılık nokta budur. Doğan Grubu'nu geldikleri bu noktadan dolayı kutluyorum. Bir de arkadaşım söyle bakalım hangi şeyhi veya tarikatı savunmuşum ? Şöyle saçma saçma gelişi güzel laf atarak çok ucuz olduğunu gösteriyorsun hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Filmi izlemedim fakat bu konu aracılığıyla anladığım kadarıyla Turkcell Doğan grubun parmağı var diye sponsorluğunu çekmiş. Yaptığı basın açıklamasında da ortadan konuşmuş. Kalkıp "Doğan grubunun maaşlı üyesinin olduğu yere para akıtmayız" mı diyeceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Valla doğan grubuna reklam vermiyorsa helal olsun Turkcell e.. Şimdi takdir ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arkadaşlar bence türkcell dogru olanı yapmış gibi geliyor ... Mustafa filmini seyretme imkanım olmadı ama söylenenlere göre Atatürk çok yanlış ve işlerini içki masasında çözen bir insanmış izlenimi varmış. ve türkcell'in çekilme kararında M.K.Atatürk'e Yakışmayan bir film olduğuna ve inadıklarını düşündükleri için çekilmişler yani sponsor olan şirketin içine sinmemiş bu iş hepsi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 chp de dündarı eleştirdi film yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bana da çok inandırıcı gelmedi sonuçta Turkcell ticari bir kurum ve kararlarını nasıl daha çok zengin olabilirim mantığıyla vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/kamuoyunaduyuru?banner=dig_20081029_kamuoyunaduyuru açıklama gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ya recep ivedik amma battı insanlara.niye gora veya kv ıraktan fazla izleyici olucak denmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çünkü gişe rekoru şu an recep ivedik'in elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar